Nové príspevky
Nové príspevky
Ahoj,
neviem ci je to len u mna ale asi je problem po update fora lebo po prihlaseni a kliknuti na "Nové príspevky" ich vypise ale > otvorim nejaku temu > kliknem opät na "Nové príspevky" ale uz len vypise hlasku "Nebola nájdená žiadna zhoda." - cize uz mi nevie vypisat znova "Nové príspevky".
vdaka
neviem ci je to len u mna ale asi je problem po update fora lebo po prihlaseni a kliknuti na "Nové príspevky" ich vypise ale > otvorim nejaku temu > kliknem opät na "Nové príspevky" ale uz len vypise hlasku "Nebola nájdená žiadna zhoda." - cize uz mi nevie vypisat znova "Nové príspevky".
vdaka
Spoiler: ukázať
Re: Nové príspevky
Zaujímavé, teraz som to skúšal - podľa tvojho popisu a mne to funguje
Skús na celom fóre označiť, že máš všetko prečítané. A potom sleduj či sa to bude správať inak
Skús na celom fóre označiť, že máš všetko prečítané. A potom sleduj či sa to bude správať inak
zvlastne, nic som nakoniec nerobil, okrem noveho prihlasenia a uz to funguje ok.
super, snáď sa to napravilo ..
Tiež mi to robí. Prvýkrát ráno vypísalo korektne kopec tém, následne už vypisuje len "Nebola nájdená žiadna zhoda."
Edit: hmm, teraz aspoň vypísalo túto tému, ale žiadnu inú. Po akom čase sa "vyresetuje" zoznam nových príspevkov?
Edit: hmm, teraz aspoň vypísalo túto tému, ale žiadnu inú. Po akom čase sa "vyresetuje" zoznam nových príspevkov?
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Vcera to trochu zacalo blbnut aj mne ako keby sa nieco zacalo castejsie cistit
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Tiez sa pridavam k problemu novych tem. Chova sa to u mna rovnako ako u Winga. Notebook (prehliadac chrome Verzia 125.0.6422.142 (oficiálna zostava) (64-bitová verzia)) a tak isto aj na telefone (prehliadac chrome)
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Skúste teraz. Dajte prosím vedieť či problém stále trvá.
Teraz mi ráno nič nevypísalo (Nebola nájdená žiadna zhoda.) aj keď podľa Neprečítané príspevky pribudli ráno nové príspevky v 2 témach a na fóre som bol naposledy včera v noci.
Edit: Ale tento príspevok čo som teraz napísal sa mi medzi novými už objavil.
Edit: Ale tento príspevok čo som teraz napísal sa mi medzi novými už objavil.
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Nenašiel som žeby sa niekto sťažoval ohľadom tohto. Je to nová verzia. Či je to bug ťažko povedať. Ak sa chce niekto pohrabať čo sa fixovalo môže sem https://www.phpbb.com/community/viewtop ... #p16014592
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
no ok pridavam si k tomu problému tierz to mam rovnako ked kliknem na nove prispevky nic nezobrazi pricom vidím ze nove prispevky su
u mna to uz funguje ako ma
dnes znova rovnaka chyba ako predtym, po napisani sem do temy mi ju potom dalo ako jedinu do novych prispepevkov.
Naposledy upravil/-a patro16 v Št 13. Jún, 2024, 09:27, upravené celkom 1 krát.
ano, blbne to. chvilu to islo, otvoril som asi tri temy (striedavo tema/nove prispevky) a ostavalo mi tak este asi 20 neprecitanych. teraz ked kliknem na "nove prispevky" tak vidim len jednu temu, a to tuto.