Nové príspevky
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Nové príspevky
dnes sa mi zda, ze opat blbne zobrazovanie novych prispevkov. Obcas to ideako ma,obcas to nefunguje. Pridemi to, akokeby sa skratila doba, zobrazenia novych prispevkov
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Chyba sa opakovala, dakujeme za reportovanie.
Uz je opravena. Uz by sa nemala vyskytovat.
Ak ano, ak sa este objavi, poprosime o report.
Uz je opravena. Uz by sa nemala vyskytovat.
Ak ano, ak sa este objavi, poprosime o report.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
mne sa este stava, ze Nove prispevky, sa po 2-3 hodinach uz nezobrazia v novych prispevkoch
Napriklad dnes, tema "Stavba rodinneho domu" posledny prispevok "Diablo1st" o 9:25. Neprecital som novy prispevok. O cca 8:40 som videl ze v tejto teme je novy prispevok, zobrazilo mi temu aj v "nove prispevky", ale terez o 12:26, uz temu z novych prispevkom mi dalo prec, hoc som ten prispevok neprecital
Napriklad dnes, tema "Stavba rodinneho domu" posledny prispevok "Diablo1st" o 9:25. Neprecital som novy prispevok. O cca 8:40 som videl ze v tejto teme je novy prispevok, zobrazilo mi temu aj v "nove prispevky", ale terez o 12:26, uz temu z novych prispevkom mi dalo prec, hoc som ten prispevok neprecital
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Ak si dobre spomínam vždy to časom zmizlo, ale tak po 3-4 hodinách či dokonca viac, teraz po update sa mi stávalo že aj po pol hodine-hodine, max dve.
Spoiler: ukázať