Všeobecná diskusia II
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Re: Všeobecná diskusia II
Borci zajtra idem z ba do Po/ke .neake super papanicko kde si dam? Casto stojim pri salasi krajinka pri ruzomberku. Ale zajtra by som skusil daco ine
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
No skus predtym v Ľubochni Fatrabeef je to novy podnik mali by mat vlastne mäso. Je to hned pri hlavnej ceste
Potom vzdy mi chuti na zaciatku Ružomberka talianska restika Camino len tam je problem s parkovanim
Potom vzdy mi chuti na zaciatku Ružomberka talianska restika Camino len tam je problem s parkovanim
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Na madare je dobry waze, ci maju nieco lepsie? (radary, nehody atd.) Staci KE- budapest.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- scream
- Pokročilý používateľ
Toto si kupim, ked bude za 500
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Za 500 si mozes kupit genevo one M, v nasich podmienkach to s maxom vyjde narovnako... Tak ci tak, na slovensku to je furt nic moc, to odhali mozno 30% radarov(Ramery a multaradary CD).
Zbytok su lasery(vpodstate vzdy ked meraju z trojnozky/rucnym radarom z auta cez sklo) ktore to sice detekuje, ale az v momente ked uz si bol zmerany.
A potom na dialniciach mas POLCAM ktory to tiez nedetkuje, kedze to vpodstate ani nie je radar, len obycajna kamera ktora kontroluje ci sa objekt na obraze zmensuje.
Neviem, ja zatial jazdim bez antiradaru, a musim poklopat, vzdy ma nieco zachranilo pred pokutou Najazdim 20k km rocne, bezne dvojnasobok MPR, dialnice 200+ a vzdy to zachranil bud waze(95% pripadov), alebo niekto blikol oproti, alebo 6sty zmysel(prejdes 10dedin 100+kmh, v tej jedenastej si povies ze hmm, tu by sa pekne meralo, spomalis a vidis radar ), alebo znalost policajnych aut na ceste.
Ale raz to stasticko musi dojst, raz pride ten povestny pozdrav za 800.
Zbytok su lasery(vpodstate vzdy ked meraju z trojnozky/rucnym radarom z auta cez sklo) ktore to sice detekuje, ale az v momente ked uz si bol zmerany.
A potom na dialniciach mas POLCAM ktory to tiez nedetkuje, kedze to vpodstate ani nie je radar, len obycajna kamera ktora kontroluje ci sa objekt na obraze zmensuje.
Neviem, ja zatial jazdim bez antiradaru, a musim poklopat, vzdy ma nieco zachranilo pred pokutou Najazdim 20k km rocne, bezne dvojnasobok MPR, dialnice 200+ a vzdy to zachranil bud waze(95% pripadov), alebo niekto blikol oproti, alebo 6sty zmysel(prejdes 10dedin 100+kmh, v tej jedenastej si povies ze hmm, tu by sa pekne meralo, spomalis a vidis radar ), alebo znalost policajnych aut na ceste.
Ale raz to stasticko musi dojst, raz pride ten povestny pozdrav za 800.
-
- Pokročilý používateľ
To vycalujes a pojdes s usmebom.dalej. zial kym to tu nebude rakusky system tak tu bude raly na kazdej ceste
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
S usmevom? Tyzden by som kvoli tomu nespal a 5 rokov by som bol nasraty zakazdym ak by som si na to spomenul
Ale víkend na slovakia ringu tiez nevyjde lacnejsie.
Ale víkend na slovakia ringu tiez nevyjde lacnejsie.
- scream
- Pokročilý používateľ
Technicky ta laser namera v sekunde ale v praxi to tak nerobia, cize mas 50:50 sancu, ze stihnes dat dole nohu z plynu a stupit na brzdu. Niekde bolo nieco spominane aj o kratkom usekovom merani ak mera iduce auto od zadu. Urcite je to dobre mat v aute
Jammer by sa myslim celkom beztrestne uzivil v meste, lebo tie miesta z ktorych meraju na objektivnu... to nema sancu ta zastavit, maximalne tak vytlacit slzu.
S polcamom bol nejaky problem s pravnou vymozitelnostou, neviem ako to je dnes.
Ja som ochotny jazdit v premavke MPR ale tu je to na ceste taky hnoj skrz dedinsku infrastrukturu, ze tu ide 20 aut za nakladiakom, co ide hodinu 70 na 90ke a nikto sa nema k predbiehaniu. Potom ti ostava obec, vyjazd z obce a vsetky miesta kde nechas aj rodny list specialne ak nemas aspon 300 koni.
Prazdna dialnica je tiez miesto, kde sa da ist moralne trosku rychlejsie jak MPR.
Jammer by sa myslim celkom beztrestne uzivil v meste, lebo tie miesta z ktorych meraju na objektivnu... to nema sancu ta zastavit, maximalne tak vytlacit slzu.
S polcamom bol nejaky problem s pravnou vymozitelnostou, neviem ako to je dnes.
Ja som ochotny jazdit v premavke MPR ale tu je to na ceste taky hnoj skrz dedinsku infrastrukturu, ze tu ide 20 aut za nakladiakom, co ide hodinu 70 na 90ke a nikto sa nema k predbiehaniu. Potom ti ostava obec, vyjazd z obce a vsetky miesta kde nechas aj rodny list specialne ak nemas aspon 300 koni.
Prazdna dialnica je tiez miesto, kde sa da ist moralne trosku rychlejsie jak MPR.
XBOX series X
XBOX series X
Ja si myslim ze si mylis merania radiovymi vlnami a laserom
Vlny vies detekovat dopredu, to mas cas spomalit, vtedy antiradar funguje
Laserovy radar ale nevysiela absolutne nic(a tym padom ani mevies nic detekovat) az do chvile kym ta nenamera. Doslova si zmerany rychlostou svetla Tam je jedina obrana rusicka, ktora policajtovi znemozni ta namerat(vypise mu chybu)
Je to o dost zlozitejsia tema ako si myslis, ked to zacnes studovat tak zistis ze na aku taku istotu potrebujes pevnu sadu s rusickou vpredu/vzadu za 4-5k€ a stale ta moze odstrelit polcam.
Keby 500€ genevo fungovalo na aspon tretinu slovenskych merani tak by ho tu mal kazdy druhy
Vlny vies detekovat dopredu, to mas cas spomalit, vtedy antiradar funguje
Laserovy radar ale nevysiela absolutne nic(a tym padom ani mevies nic detekovat) az do chvile kym ta nenamera. Doslova si zmerany rychlostou svetla Tam je jedina obrana rusicka, ktora policajtovi znemozni ta namerat(vypise mu chybu)
Je to o dost zlozitejsia tema ako si myslis, ked to zacnes studovat tak zistis ze na aku taku istotu potrebujes pevnu sadu s rusickou vpredu/vzadu za 4-5k€ a stale ta moze odstrelit polcam.
Keby 500€ genevo fungovalo na aspon tretinu slovenskych merani tak by ho tu mal kazdy druhy
- scream
- Pokročilý používateľ
Ja chapem, ze laser ta zmera v sekunde. Predsa ale meria clovek a kym trafi spz a dobre zamieri moze to obcas zachranit rit.
https://youtu.be/n16twUlN05k?t=527
https://www.youtube.com/watch?v=o7c09LQ7lLI
https://youtu.be/n16twUlN05k?t=527
https://www.youtube.com/watch?v=o7c09LQ7lLI
XBOX series X
XBOX series X
Ako ti to má zachrániť riť, keď o tom nevieš do momentu kým si zmeraný?
ITX >>> ATX
-
- Pokročilý používateľ
presne taaak
aj ked ja som max siel 165km/h tak neviem ci yb som vnimal 200/250 rozdiel ale 800e pre pracujuceho cloveka nie je nieco, co by ho nedonutilo ist 200 ist zas
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook