Reklamacia TCL telky kupenej cez alzu s predlzenou zarukou
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Aug, 2009, 21:10
Reklamacia TCL telky kupenej cez alzu s predlzenou zarukou
Ahojte, mam na vas otazocku ohladom reklamacie TCL telky. Kupena v alze pred 2 rokmi a 2 mesiacmi takze na alze mi uz nejde odkliknut pri objednavke tlacidlo reklamovat. Nastastie mi vsak hned po objednavke volala pani z alzy ci nechcem +3r predlzenu zaruku tak si hovorim ze ok prehovorili ste ma. Takze predlzena zaruka uplatnena cez link https://tcl-promotion.com/sk/ do 30 dni od nakupu, prisiel mi pekne mail s pdf o potvrdeni predlzenej zaruky.
Dostavame sa teda k jadru veci, kde mam tuto predlzenu zaruku uplatnit? Na danej stranke sa neda ist nikde inde, ide tam iba vyplnit ten registracny formular. Na strankach TCL nevidim ziadne cislo alebo mail, jedine co mam v tom PDF je tato info Ak chcete nahlásiť škodu, pošlite e-mail na nasledujúcu adresu: claims@elpromotion.eu
odtial mi aj ten potvrdujuci mail prisiel, tak som tam napisal ale nechcem sa na to spoliehat ako na jedinu moznost a cakat kym odpisu a ci vobec odpisu. Inak na tcl stranke mam spravene konto od registracie tej zaruky, maju tam aj nejaky formular na online servis ale zazracne tam moja TV nie je medzi mojimi produktami, ako keby som ju nezaregistroval tak sa ju bojim teraz nanovo registrovat aby mi zas nepovedali ze zaregistrovat sa to malo do 30 dni od kupy a ja som to spravil az teraz.
Tak iba ci ste niekto neriesili tuto rozsirenu reklamaciu na TCL tv, ci sa to da riesit este cez alzu alebo to treba cez to claims@elpromotion.eu alebo priamo TCL. Budem vzdacny za kazdu radu. Do alzy som skusal aj volat ale je tam iba robot ktory ma odporucil na alza web, takze tam som zatial nepochodil.
Ospravedlnujem sa ak som to dal do zlej kategorie, admini kludne presunte ak to nema nic s nakupnou poradnou.
Dostavame sa teda k jadru veci, kde mam tuto predlzenu zaruku uplatnit? Na danej stranke sa neda ist nikde inde, ide tam iba vyplnit ten registracny formular. Na strankach TCL nevidim ziadne cislo alebo mail, jedine co mam v tom PDF je tato info Ak chcete nahlásiť škodu, pošlite e-mail na nasledujúcu adresu: claims@elpromotion.eu
odtial mi aj ten potvrdujuci mail prisiel, tak som tam napisal ale nechcem sa na to spoliehat ako na jedinu moznost a cakat kym odpisu a ci vobec odpisu. Inak na tcl stranke mam spravene konto od registracie tej zaruky, maju tam aj nejaky formular na online servis ale zazracne tam moja TV nie je medzi mojimi produktami, ako keby som ju nezaregistroval tak sa ju bojim teraz nanovo registrovat aby mi zas nepovedali ze zaregistrovat sa to malo do 30 dni od kupy a ja som to spravil az teraz.
Tak iba ci ste niekto neriesili tuto rozsirenu reklamaciu na TCL tv, ci sa to da riesit este cez alzu alebo to treba cez to claims@elpromotion.eu alebo priamo TCL. Budem vzdacny za kazdu radu. Do alzy som skusal aj volat ale je tam iba robot ktory ma odporucil na alza web, takze tam som zatial nepochodil.
Ospravedlnujem sa ak som to dal do zlej kategorie, admini kludne presunte ak to nema nic s nakupnou poradnou.
Ryzen 5 5600 | ASRock B450 PRO4 | 4x8GB DDR4-2666 CL16 | MSI RX 6800 Gaming X Trio | ZALMAN ZM850-GVM 850W | Fractal Design Pop Air RGB
-
- Používateľ
Re: Reklamacia TCL telky kupenej cez alzu s predlzenou zarukou
Super diky zajtra hneď vyskúšam.
Ryzen 5 5600 | ASRock B450 PRO4 | 4x8GB DDR4-2666 CL16 | MSI RX 6800 Gaming X Trio | ZALMAN ZM850-GVM 850W | Fractal Design Pop Air RGB
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 18. Mar, 2014, 12:47
rozok.a co je s telkou??? kupil som nedavno svokrovcom tcl +3r zaruka u vyrobcu....ta len naj viem co ma nedajboze caka
Amd R7 5800x3d = Noctua d15 = Asus strix b550f = Kingston 64gb ram 3600mhz cl18 = Rtx 4090 Phantom = Ssd: M2 WD 850x 1tb win10 + M2 WD 850x 2tb + 850 evo 2tb = Lian Li 216 black = Fany: 2x Lian Li 160mm-in + 3x Noctua a12x25-out + 2x Noctua a12x25-bottom = Asus strix 1kw aura = LG C2 42" = Per: Log g915 tkl + Log g pro wire + g440 hard + Xbox Wire Controller = Audio: Topping dx3pro+ = Mackie mr524 = AudioTechnica-a550z
-
- Používateľ
Model 65C728 konkretne, vybrany s pomocou tu na fore. Dopozeral som video a zrazu ostal obraz taky tmavsi a tv nereagovala na ovladace, vypojil som z el. lebo tak raz za uhorsky rok sa vedela seknut. Zapojil som naspat a uz nenaskocilo ani tcl logo a vyzera byt dead.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 18. Mar, 2014, 12:47
diiik.ja som kupil tcl c845 ta som zvedavy
Amd R7 5800x3d = Noctua d15 = Asus strix b550f = Kingston 64gb ram 3600mhz cl18 = Rtx 4090 Phantom = Ssd: M2 WD 850x 1tb win10 + M2 WD 850x 2tb + 850 evo 2tb = Lian Li 216 black = Fany: 2x Lian Li 160mm-in + 3x Noctua a12x25-out + 2x Noctua a12x25-bottom = Asus strix 1kw aura = LG C2 42" = Per: Log g915 tkl + Log g pro wire + g440 hard + Xbox Wire Controller = Audio: Topping dx3pro+ = Mackie mr524 = AudioTechnica-a550z
-
- Používateľ
Takze to cislo na tcl na alze mi povedalo ze oni s tym nemaju nic spolocne a mam to riesit cez claims@elpromotion.eu tak ma to moc teda nepotesilo, uvidim kedy odpisu.
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
A ten mail SKsupport@tcl.com na Alze?
Spoiler: ukázať
- pepkopav
- Notebook expert
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
Ja som reklamáciu TCL riešil priamo so servisom,doma mi dal technik vyjadrenie pre Alzu,že tv je neopraviteľný,tv zobral so sebou a do 24hod mi z Alzy poslali peniaze.Mal som rovnakú poruchu ako ty.Tv mal cca 2,5 roka,bol v 3 ročnej záruke.Technik bol zo servisu Zvolen,prišiel do 24 hodín.
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Nerozumiem prečo by to nemal riešiť oficiálny TCL servis na Slovensku.. zase tieto pohadzovanie si "horúceho zemiaku", keď som si preveroval, tak som dostal info, že sa to rieši cez vyššie odkazovaný kontakt.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
ja som reklamaciu riesil cez - sksupport@tcl.com
popripade maju aj slovenske telefonne cislo na stranke odkial my dali tento mail
popripade maju aj slovenske telefonne cislo na stranke odkial my dali tento mail
Registroval som telku, spravil som preklep v S/N, konfirmácia samozrejme bezproblémov na to zlé S/N prebehla (pochybujem, že to niekto overoval), dopisoval som si s nimi 3 mesiace, delay odpovedí tak 3 týždne, nedoriešili sme nič. Sem som sa dopátral podla názvu firmy, ktorá spracováva osobné údaje. Čo som pátral po nejakom inom kontakte, tak ma to doviedlo do chorvátska na tiež výdatné recenzie:
PARTUM USLUGE D.O.O.
Vysral som sa na to, lebo mám len jedny nervy. Naozaj by ma zaujímalo, ako sa rieši reklamácia, lebo taktiež po dodaze priamo na TCL servis, má odpinkovali, že všetky tieto veci / vrátane servisu počas tých 3 rokoch si rieši hyntá firma... nuž tak to potom veľa zdravia stastia.
PARTUM USLUGE D.O.O.
Vysral som sa na to, lebo mám len jedny nervy. Naozaj by ma zaujímalo, ako sa rieši reklamácia, lebo taktiež po dodaze priamo na TCL servis, má odpinkovali, že všetky tieto veci / vrátane servisu počas tých 3 rokoch si rieši hyntá firma... nuž tak to potom veľa zdravia stastia.
-
- Používateľ
Technik prišiel z T&V Servis po cca tyzdni od nahlasenia poruchy. Vyjadrenie zatial je ze musim pockat na schvalenie poruhy/servisu od tej externej spolocnosti Partum ktore bude trvat den/dva. Na prijimacom protokole mam zatial predpokladany datum vybavenia 1.8.
@michalesku tam som nepisal, volal som priamo na cislo co je tam spolu s mailom, odkazali ma iba na ten mail co je na predlzenej zaruke, cize partum aka claims@elpromotion.eu
@castelL hej presne tak mi to pripadalo, ale vyzera zatial ze to prebehne vramci moznosti v poriadku
@pepkopav nemal si ale predlzenu zaruku priamo od alzy? ja som mal alza zaruku 2 roky a 3 roky dalsie od TCL
@michalesku tam som nepisal, volal som priamo na cislo co je tam spolu s mailom, odkazali ma iba na ten mail co je na predlzenej zaruke, cize partum aka claims@elpromotion.eu
@castelL hej presne tak mi to pripadalo, ale vyzera zatial ze to prebehne vramci moznosti v poriadku
@pepkopav nemal si ale predlzenu zaruku priamo od alzy? ja som mal alza zaruku 2 roky a 3 roky dalsie od TCL
- pepkopav
- Notebook expert
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
2 roky alza,rok tcl...
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...
-
- Používateľ
a mal si presne toto iste ci to bolo nieco ine https://www.alza.sk/media/3-roky-po-reg ... 769135.htm ?