Mesh do rodinneho domu
Re: Mesh do rodinneho domu
Otec je spokojný s tými Deco. Akurát sme riešili rozšírenie do záhrady, zobrali sme lacný extender lebo sme mysleli že bude stačiť ale bieda, slabý signál aj rýchlosti, vrátili sme a radšej sme pridali ďalší Deco a teraz je to super.
Spoiler: ukázať
-
Teroo
- Nový používateľ

- Dátum registrácie: Ne 03. Jún, 2018, 16:43
ďakujem, asi to teda risknem a skúsim, tiež si myslím, že to bude OK a pozitívna zmena.
ahojte, nakoniec som to vyriešil s Mercusys Halo H80X, 3 ks, pokrýva mi to celý spodok domu, dielničku aj záhradu po bazen čo potrebujem wifi na ovládanie. Mám však jedno hluché miesto v pracovní (mal to byť šatník no osud to zariadil inak tak je to teraz pracovňa
), viem tam priviesť kábel od routra, ako najlepšie tam spraviť wifi? dalším ks H80X ? Wifi z routru tam dosiahne ale dosť slabo, mám na ňu pripojenú aj tlačiareň no je to všetko dosť spomalené preto by som to chcel nejako upraviť. Mám na ruke H50G 3ks v PD čo mám kúsok za 40€ tak rozmýšlam či by stačilo tam hodiť 1ks a vybavené alebo ísť radšej do tej 80? prípadne iné jednoduché riešenie?
EDIT: ešte takto zapojené to je:
router v šatníku, z tade káblom dole do switchu, zo switchu : TV a H80X, zvyšné H80X už sú cez WIFI.
EDIT: ešte takto zapojené to je:
router v šatníku, z tade káblom dole do switchu, zo switchu : TV a H80X, zvyšné H80X už sú cez WIFI.
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)