HP ELITEBOOK 8570p sa nezapina

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
askuli
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ut 30. Júl, 2024, 17:07

HP ELITEBOOK 8570p sa nezapina

Príspevok od používateľa askuli »

Mám noťas hp elitebook 8570p vyupgrejdený na maximum, ale po zapnutí sa len roztočia ventilátory. Žiaden displej. Skúšal som čistiť ramky a slot na ne, a všetko možné čo odporúčajú technici na internete. Nič. Notebook nedá ani výstražnú správu ani nič, jednoducho nejde. Má niekto ten istý problém a ak áno, ako ho rieši?
Používateľov profilový obrázok
wingo
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: St 01. Sep, 2010, 20:36

Re: HP ELITEBOOK 8570p sa nezapina

Príspevok od používateľa wingo »

V minulosti fungoval či si ho práve kúpil a toto spravil?

Máš zapnutý zvuk a počuješ či sa naštartuje a prihlási do Windows (to by indikovalo že je problém iba v displeji) alebo to vyzerá že ani nebootuje? Ak ani nebootuje tak jediná možnosť je skúsiť vyhodiť všetky RAM a skúšať po jednej jednú aj druhú v jednom aj druhom slote či náhodou nabehne, ak nie tak je to vzhľadom k veku bohužiaľ asi na vyhodenie, fakt nemá zmysel riešiť opravu takto starého notebooku.

Mám doma jeden podobný (najvyššia rada ProBook z rovnakého obdobia) a je to pomalé, ťažké, s biednym displejom a na baterku to nič nevydrží (a baterky mi odchádzali pravidelne). Jediné plus je že je odolný, si robím srandu že je jak Nokia 3310, keď padne rozbije asfalt a nie naopak :D
Spoiler: ukázať
STEAM: http://steamcommunity.com/id/X-w1n9/

PC1:
Ryzen 7 9800X3D, Noctua NH-D14+Arctic P14 PWM PST, ASRock B850M-X WiFi, 32GB DDR5 Kingston Fury Renegade RGB @ 6200, Sapphire Pulse RX 9070XT 16GB, Samsung 980 PRO 2TB, Adata XPG Core Reactor 650W, BeQuiet Pure Base 500DX + 3x Arctic P14 PWM PST, LG 42OLEDC21, Gamdias Hermes P3 Brown, Logitech G400, Hifiman HE-4XX/Edifier M60 + Topping NX4DSD

PC2:
Ryzen 7600X, Gigabyte B650M Gaming X AX, 32GB DDR5 Kingston Fury@6000, Gigabyte RTX 3070 8GB Vision, SSD Kingston Fury Renegade 1TB, Gigabyte P650SS ICE, Zalman P10 White, ASUS VG279Q, Marvo K605, Rapture ASPIS, Edifier WN820NB Plus
askuli
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ut 30. Júl, 2024, 17:07

Re: HP ELITEBOOK 8570p sa nezapina

Príspevok od používateľa askuli »

Kupil som ho asi mesiac dozadu za dost smiesnu sumu, isiel uplne v pohode, nesekal sa nic zle sa nedialo (mam tie ntb celkom rad), doslo k tomu len teraz. Podla internetu niesom jediny (deje sa to kope ludom). S ramkami som skusil vsemozne cviky, nic. Ja by som si aj nieco kupil, len penazi mam sakramensky malo, novy ntb si absolutne dovolit nemozem.

Návrat na "Hardware všeobecne"