Ahojte,
robili nám na firme elektriku a pár krát ju vypínali zapínali a očividne to môj 10 ročný subwoofer nebral najlepšie a teraz keď hrá, tak hrá ale vydáva popri tom brumlave pazvuky, basuje, hrať hrá ale popri tom prenáša aj to čo by nemal, viete o niekom kto by to vedel pozrieť, resp. odporúčiť servis, čo to vie zmerať pozrieť, škoda mi ho vyhodiť, možno len kondík dva a bude hučať ďalej. ( Bratislava a okolie)
Ďakujem za pomoc.
Oprava Mordaunt Short MS907W 10"
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Oprava Mordaunt Short MS907W 10"
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
Re: Oprava Mordaunt Short MS907W 10"
Mám MS309W a občas mi robí to isté. Akurát teraz som po prerábke znova všetko zapájal, po pripojení subu bublal, na automatike sa stále vypínal a zapínal... odpojil som kábel z prvého vstupu (červený kolík), pripojil do druhého vstupu (bieleho), nešiel, pripojil do tretieho (druhý červený), nešiel, pripojil späť do prvého červeného späť a zrazu ide dobre a už ide aj v druhom červenom dobre...
Osobne som pôvodne mal podozrenie skôr na receiver že posiela bordel, vravíš že by to mohlo byť aj elektronikou v SW?
Osobne som pôvodne mal podozrenie skôr na receiver že posiela bordel, vravíš že by to mohlo byť aj elektronikou v SW?
Spoiler: ukázať