Chapem, verim ze ten Arctic Freezer AIO je kvalitnejsi, no je to uz predsa len 26 EUR naviac oproti ASUSu a 40 EUR oproti klasickemu Freezer 36. Ale ako hovoris, do buducna by bolo fajn... este zvazim.
wingo napísal: ↑Ut 10. Sep, 2024, 12:38 Ten zdroj XPG VE je lacnejšia trochu horšia verzia s o niečo kratšou zárukou oproti tomu čo som ti pôvodne odporúčal. Niečo ako Corsair RMe a Corsair RMx. Stačí úplne, ja len aby si vedel že to nie je to isté lacnejšie
Fakt mu chceš kúpiť Razer myšku? Osobne som ich nikdy nemal rád a úplne som ich odpísal ako začali vyžadovať online registráciu a vytvorenie konta aby si mohol požívať ich ovládače a soft. Radšej Logitech alebo ušetriť a nejaký Rapture, napr. TAIPAN s výborným senzorom sú za fantastické ceny teraz, prípadne rovno bezdrôtovú ASPIS ktorú som kúpil aj dcére. Klávesnica je membránová, za tú cenu sa dá aj mechanická s hernými RED spínačmi, ale ak je priorita ticho a odolnosť voči tekutinám tak chápem.
Ten zdroj som len chcel vymenit za cierny, kedze syn chcel tmave komponenty.
Inak nestacil by mu aj 650W aj ked berieme v uvahu buduce upgrade GPU, mozno procak?
Mysku mam ja na svojom PC stary DeathAdder Black Edition... uz moze mat aj 10 rokov. Syn na tom hrava kazdy den, tak je zvyknuty. Ale ten Rapture Taipan by sa mu urcite pacil s tym RGB, pokial nema marny senzor, nekup to za 20 EUR
Ta klavesnica co spominas je tato? https://www.alza.sk/rapture-x-ray-outem ... 011413.htm