shiro napísal: ↑Ut 10. Sep, 2024, 08:47
Si robis prdel ze nevies kde vo windows je prik. riadok?
Obnovenie OS kvoli FF je zbytocny kanon na vrabce.
Zapni si zobrazenie skrytych suborov vo windowse, ak nemas. A potom:
Zadaj vo FF: about:profiles
- poznac si vsetky cesty k suborom profilov, co ti to ukaze
- tieto adresare si dakam vykopiruj ak si ich chces zalohovat.
- odinstaluj FF a zmaz dane adresare
- zmaz adresare kt. obsahuju Mozilla alebo Firefox z c:\Program Files, c:\Program Files x86 a c:\Program Data
- teraz by si mal mat PC komplet vycisteny od FF
- pre istotu restartuj a dovymazavaj co neslo, ak to nevedelo daco vymazat
- nainstaluj FF znova a otestuj. Ako sa to sprava?
Nepomohlo.Po odinstalovani FF a niekolkych restartoch tam aj tak ostali profili s celkovou velkostou 2,7GB ktore som musel rucne mazat,az tam ostal jeden ktory zmazat nejde a nejde ani otvorit,win vypise ze sa tam dany priecinok nenachadza.Kazdopadne som teda vsetko pomazal co slo,ale problem pretrvava.Prikladam aj foto ze ako to vyzera:
Normalny nahlad na FB
Ked nanho kliknem
Tu uz ma sivy filter aj bez kliknutia na obrazok
Ak na obrazok kliknem,tak sa este objavia dalsie fialove artefakty
Original Heureka,zobrazene cez Edge
Heureka cez FF
Taketo fialove zafarbenie maju aj loga web stranok hore na okne prehliadaca
MSI MPG B550 GAMING PLUS;Ryzen 7 5800X3D & ARCTIC Liquid Freezer II 360 A-RGB;GIGABYTE GeForce RTX 4090 WINDFORCE 24G;Crucial Ballistix 2x16 GB KIT 3600 MHz CL16;SSD: Samsung 980 PRO 2 TB;HDD: WD Red 6TB & Seagate Exos 8 TB;Sound Blaster X-fi Titanium HD & Z-5500 Digital na optike;Fortron Hydro Ti PRO 1000W;Fractal Design Define S2 White;Roccat Vulcan 120 AIMO Gaming Keyboard & Roccat Kone Pro Air;GIGABYTE M28U & T27D590EW;WIN: 10
Zajtra spravim,mozem to skusit vymazat aj v nudzovom rezim,ci?Tam by to malo ist.Vo FF mi aktualne neukazuje ziadny pouzivany profil,divne:
O profiloch
Iná kópia aplikácie Firefox vykonala zmeny v profile. Pred vykonaním ďalších zmien musíte reštartovať Firefox.
Táto stránka vám pomôže spravovať vaše profily. Každý profil je samostatný svet, ktorý obsahuje samostatnú históriu, záložky, nastavenia a doplnky.
MSI MPG B550 GAMING PLUS;Ryzen 7 5800X3D & ARCTIC Liquid Freezer II 360 A-RGB;GIGABYTE GeForce RTX 4090 WINDFORCE 24G;Crucial Ballistix 2x16 GB KIT 3600 MHz CL16;SSD: Samsung 980 PRO 2 TB;HDD: WD Red 6TB & Seagate Exos 8 TB;Sound Blaster X-fi Titanium HD & Z-5500 Digital na optike;Fortron Hydro Ti PRO 1000W;Fractal Design Define S2 White;Roccat Vulcan 120 AIMO Gaming Keyboard & Roccat Kone Pro Air;GIGABYTE M28U & T27D590EW;WIN: 10
Nedobehol nijak,este som na to nemal cas,preto som sa pytal ci je to na dlho,ak hodinku,tak by som to stihol aj dnes,ale ak dlhsie tak asi az zajtra by som ho spravil.
TC vypise ze zlozka nieje prazdna a ci ju chcem ozaj odstranit.Potom sa tvari ze ju odstranil,ale aj tak tam ostala.Ak idem o zlozku ci dve vyssie,tak tie uz odstranit nejdu
kerestoy napísal: ↑Št 12. Sep, 2024, 16:14
TC vypise ze zlozka nieje prazdna a ci ju chcem ozaj odstranit.Potom sa tvari ze ju odstranil,ale aj tak tam ostala.Ak idem o zlozku ci dve vyssie,tak tie uz odstranit nejdu
Ak mam pravdu a skutocne ide o prilis dlhu cestu k suboru, ja to zvyknem riesit velmi rychlo tak, ze vsetky priecinky od toho, ktory chcem zmazat postupne premenujem na jednopismenkove nazvy..
Cize zacnes tym, ze priecinok "4tb4rzwo.default-1508965433981" premenujes napr. na "a", vojdes do neho a takto pokracujes dalej.. Prides do bodu, ked sa uz budu dat vymazat kompletne..
Mal by to vediet aj Unlocker, ale nikdy som ho na to nepouzil, nebolo treba..
Dobreee velmi zaujima vec sa teraz udiala comu akoze fakt celkom,teda vobec nerozumiem.Monitor isiel prec,zapojil som povodny co mam v podpise a zmizlo to...Akoze ale preco to robilo len vo FF,cez iny prehliadac tam ten filter nebol?Toto je akoze haluz...
Vsetky pricinky od 4tb4rzwo.default-1508965433981,vratane som premenoval na "a" ale ten posledny https+++vakcinacia.nczisk.sk. premenovat nejde.Ani pripona sa neda premenovat,vypise ze sa tam ta polozka uz nenachadza v tom priecinku
Inak scandisk, co pise shiro, nebude trvat tak dlho.. Ty potrebujes hlavne tu prvu cast, skontrolovat filesystem.. Az kontrola sektorov (pri HDD to bola kontrola povrchu, to ale pri SSD nedava zmysel) trva relativne dlho podla velkosti a rychlosti disku..
kerestoy napísal: ↑Št 12. Sep, 2024, 21:12
Dobreee velmi zaujima vec sa teraz udiala comu akoze fakt celkom,teda vobec nerozumiem.Monitor isiel prec,zapojil som povodny co mam v podpise a zmizlo to...Akoze ale preco to robilo len vo FF,cez iny prehliadac tam ten filter nebol?Toto je akoze haluz...
Tie farby, nemoze to byt nejaky zasuvny modul?
mozno sa Ti to bije na pozadi s nejakou inou funkciou nastavenou na ten monitor (cez grafiku nejake ine RGB settings, alebo compositor)