Všeobecná diskusia II
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Re: Všeobecná diskusia II
A co si neobjednal.v Ba ale v PO? Limited nema mrtvy uhol tak musim znova config asi highline. Supaci nemecki
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Limited ma mrtvy uhol, akurat je to pomenovane ako "Side Assist - asistent zmeny jazdného pruhu"
Ta tak, mne to v PO vychadzalo vyhodnejsie.
Ta tak, mne to v PO vychadzalo vyhodnejsie.
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
ja ked som si zistoval Tiguana tak najviac zhodil Š -AUTOSERVIS Vranov s.r.o. ( prevádzky Humenné a Vranov n.T.) a to som rozposlal maily fakt na všetky prevadzky
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
pri cene tourana sa uz neoplati zobrat rovno sharana ?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
To je jedna vec.
-Druha vec je ze za danu cenu je ten touran dost nalozeny vybavou. Za 32 890€ tam mas Matrix led svetla, keyless, elektricke otvaranie kufra, adaptivny tempomat, slepy uhol, 3zonova klima, cuvacia kamera, vyhrievane sedacky, 17" liatinove disky, metalizu a tak... DSG 1.5TSI
Vpodstate si ani neviem predstavit co vsetko tam stefan zaklikal aby mal 36 800€... Dal som masazne sedadlo vodica, vyhrievane celne sklo, vyhrievane zadne sedadla, vyhrievany volant, carplay, digital cockpit pro, dynaudio ozvucenie, jazdne profily, sportovy podvozok... a furt som len na 35 990€.
-Druha vec je ze za danu cenu je ten touran dost nalozeny vybavou. Za 32 890€ tam mas Matrix led svetla, keyless, elektricke otvaranie kufra, adaptivny tempomat, slepy uhol, 3zonova klima, cuvacia kamera, vyhrievane sedacky, 17" liatinove disky, metalizu a tak... DSG 1.5TSI
Vpodstate si ani neviem predstavit co vsetko tam stefan zaklikal aby mal 36 800€... Dal som masazne sedadlo vodica, vyhrievane celne sklo, vyhrievane zadne sedadla, vyhrievany volant, carplay, digital cockpit pro, dynaudio ozvucenie, jazdne profily, sportovy podvozok... a furt som len na 35 990€.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Akciovy balik Rline, biela perlet a R18... mas hned 39K
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
-
- Sponzor fóra silver
pridas k tomu nezavisle kurenie + nejake fičury a 46,8k len tak pleskne potom si mozes povedat ze mas Tourana vo fullke
-
- Pokročilý používateľ
Ja som ani dcc nedaval a ani ziadne audio. Ani jezavisly vyhrev.ved to ze to tam skakalo na prkotinach a tiez mi pride mala zlava 600e na tskej sume. A co jak v presove ti vyslo najlepsie skilex? Ked tak do spravy ked je to tajne alebo osobne. Dnes sice prsia le mozno pojdem kuk ci nemaju na predajni
https://konfigurator.vw.sk/cc-sk/sk_SK_ ... nt=Limited
Neviem.ci vsm otvori ale co by ste vyhodili?
https://konfigurator.vw.sk/cc-sk/sk_SK_ ... nt=Limited
Neviem.ci vsm otvori ale co by ste vyhodili?
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Sponzor fóra silver
Stefan otvori.. ako slusna vybava ano da tam nasekat veci co som si nevsimol tazne nejdeš dávať, asi to jedine mi tam chyba
A vyhodil by som ambientne osvetlenie a park assist ak hladas kde usetrit
A vyhodil by som ambientne osvetlenie a park assist ak hladas kde usetrit
A asi aj nastavenie jazdneho profilu vozidla, ved to je vpodstate len akoby si zaradil Sko na DSG a synbolicky ti to pritvrdi volant, nic viac.
USB C vzadu by som tiez nedaval, tie porty tam maju len 5V/2A... Vacsina z dnešných mobilov sa bude pomaly rychlejsie vybijat ako nabijat z toho
Tazne tam stoji dost, by som zvazoval ci tam nedat aftermarket za 1/4 ceny... Nejake caste tahanie vozikov s touranom je aj tak utrpenie. Lahky predok(malo trakcie), nizky podvozok, slabe spojky...
USB C vzadu by som tiez nedaval, tie porty tam maju len 5V/2A... Vacsina z dnešných mobilov sa bude pomaly rychlejsie vybijat ako nabijat z toho
Tazne tam stoji dost, by som zvazoval ci tam nedat aftermarket za 1/4 ceny... Nejake caste tahanie vozikov s touranom je aj tak utrpenie. Lahky predok(malo trakcie), nizky podvozok, slabe spojky...
-
- Sponzor fóra silver
No konektorov nikdy nie je dosť a tazne ak tak na prevoz bikov kedze sa to ocividne berie ako rodinne auto
No ale naco ti taky konektor, co nabija 10W ked dnes to staci tak na nabijanie sluchadiel...
Za dvacku mas v alze nabijacku ktora ma 65W a nabije aj notebooky.
Za dvacku mas v alze nabijacku ktora ma 65W a nabije aj notebooky.
-
- Pokročilý používateľ
Aku nabijacku myslis? Do coho by som ju v aute napojil teda? A ako vies ze su tak slabe tie porty? Ja ze usb c uz bude pohode stacit mi prislo. Mne v karoqu pohode samsung nabija cez bezne usb a to mam waze zapnuty. Jazdny profil niekde som cital ze inacc nastavia v tovarni motor (vraj) na skoda forum to pisali viaceri. A park asist sem tam pouzijem pri parkovani pozdlz. Tazne vobec. Nemame bicykle a ani netaham nic. Len to zbytocne nici auto. Ale dobre postrehy. Zvazim. Tie zadne airbagy treba? Ake mate skusensoti s tymi iq ligh matrix? Nedavno sla noca audina na dialnici a kruto osvetlovala kamiony ze jej svietil kazdy jeden a ja v noci takmer nejazdim tak premyslam.ze ci nevyklikat comfortline miesto limited aj ked neviem ci to ma zmysel. A dnes vw zavrete vsade. Nerozumiem ale tak ked maju pocit ze soboty sa auta nekupuju. Serie ma ze voci karoqu neziskam skoro nic a cena 36k a aj keby som za 16k predal karoq tak 20tis do luftu mi pride ze vyhodim
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook