Trochu po funuse, ale tvoja kolegyna je presne ten typ anti-ITckara, co sa tak strasne boji technologie, az zacne pritahovat tieto incidenty, a potom sa len utvrdi v tom, ze mala pravdu. V zivote som nevidel nebootujuci Samsung a to ich mam roky, pcham ich mojmu okoliu roky, vo firme ich mame roky.
Kedysi sa v Recovery menu dal telefon pripojit ako USB storage, ale to uz nejde, lebo vsak bezpecnost. Skusil by som najprv pripojit telefon cez
adb a rovno mozes zacat studovat
toto, aby si povolil adb cez Recovery (aj dole v diskusii su napisane veci platne pre novsie Samsungy). Ked budes mat adb spojazdnene, tak
ADB File Explorerom mozes browsovat po telefone ako clovek namiesto prikazoveho riadku.
Next level: Mozes skusit flashnut cely Samsungacky firmware bez toho, aby si vymazal data, tj. ako keby sa robil normalny OTA update. Cez
Frija tool najdes a stiahnes najnovsi firmware. Alternativny tool je
SamFirm Reborn. Ale debilna nahoda, ani jeden nejde teraz, asi ma Samsung nieco doondene. Ked budes mat firmware stiahnuty, rozbalis ho niekam. Najdes a stiahnes
Odin tool, spustis ho. Telefon das do Download rezimu a pripojis k USB. V Odinovi das AP cast firmwaru do AP riadku. BL do BL, CP do CP. Pri CSC si das pozor, lebo je "CSC" a "HOME_CSC". Pouzijes "HOME_CSC" - ten sa pouziva pri upgrade = newipuje data. Kebyze tam das "CSC", tak vsetko bude fungovat, len to navyse urobi factory reset.
Tento postup preflashuje kompletne vsetky image v telefone, takze ak bol nejaky poskodeny, tak toto ho napravi a zaroven nevymaze data. Samozrejme za to nerucim, takze je to na tvojom rozhodnuti.