UA konflikt
- HaDeS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
Re: UA konflikt
dnes som kukal kaufe ze 4.xx za maslo.
Workstation: dual E5-2698V4 GTX 2xTitan,
Slave 1-9:i7 5820k@4.2-4.45GHz
Slave 10-18:Ryzen 1700@3.7-3.9GHz,
Slave 1-9:i7 5820k@4.2-4.45GHz
Slave 10-18:Ryzen 1700@3.7-3.9GHz,
Dolezite je, ze statne zakazky idu kam maju a korupcnici nesedia v base. A hlavne, ze wecka pre 3. gender sa neotvaraju.... phew.
Chutilo by ti lacne maslo, keby bolo naopak?
Chutilo by ti lacne maslo, keby bolo naopak?
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
Aj medvede a migranti uz nie su problem.
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Keby som bol medved, tiez radsej odidem.. Migranti to tu preventivne obchadzali odjakziva..
Skratka zaslubena zem..
Skratka zaslubena zem..
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Este migranti pridu makat do fabrik lebo aj ten robos pojde za babisom do ciech len to madarsko pod orbanom je divne ze nie su druhe svajciarsko s tolkou hrdostou turci s erdoganom sa tiez maju super. Ale ze tie svine sa idu na odora vyhovarat .skoda no. Ua skorumpovana krajina nam ukazuje hodnoty co my tu nepozname desatrocia ale hlavne ze sa mame dobre
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 25. Mar, 2023, 19:17
Slováci sú hrdý národ len keď im to vyhovuje, najväčší vlastenci boli na tých Fico pochodoch... Slovákom sa nepáči nikto a nič v Európe nám ťažko hľadať konkurenciu.
CPU: AMD 7800X3D GPU: Asus TUF Gaming RTX4080 MB: Asus TUF Gaming B650m-PLUS RAM: 2x16GB Kingston 6000 PSU: Asus Strix Aura 850w Gold SSD: Kingston Fury Renegade 1TB CASE: GameMax Spark Monitor: Alienware AW3432DWF
-
- Pokročilý používateľ
Ale kali ide dodvat viac.municie a to neni vojensla pomoc . Jaj
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Ocividne je vojenska pomoc uplne vporiadku ak na nej zarabaju kaliho kamarati
-
- Používateľ
Samozrejme že im nevadilo podporovať Ukrajinu, im vadilo to že oni s toho nič nemajú....takže zasa len ojebabrali voliča.
CPU: AMD 7800X3D GPU: Asus TUF Gaming RTX4080 MB: Asus TUF Gaming B650m-PLUS RAM: 2x16GB Kingston 6000 PSU: Asus Strix Aura 850w Gold SSD: Kingston Fury Renegade 1TB CASE: GameMax Spark Monitor: Alienware AW3432DWF
-
- Pokročilý používateľ
pre hlupakov, co verili ze na donbase idu rusi zachranovat
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Hlupaci ti povedia, ze maju fotky a reportaze z tychto miest kde su trosky rakety ktora priletela zo zapadu. Cize urcite si tie miesta ostreluju sami Ukrajinci aby ociernili osloboditelov Rusov. Toto uz ked som pocul, tak som si povedal ze s hlupakmi nema zmysel diskutovat ani po dobrom.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
to jak fica volit. ten na UA tvrdi ze do UA dovaza len humanitarnu pomoc ale kali cez zbrojovky tam posiela naboje. s300 na obranu boli fuj fuj ale naboje co zabijaju jeho milovanych slovanov mu neprekazaju. tolko k bratovi za brata a podobnym slepym naivnym ludom. nebolo raz dane tak v lekarni nekupi jak sa vravi. len akceptovat , nic ine s takymi ludmi.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Presne tak, tých ludí nepresvedčíš...
Niekto droguje, niekto je alkoholik, či nevie prestať fajčiť, niekto je gambler čo rozpráši všetky peniaze v herniach...
... a niekto verí že zem je plochá, že Fico robí pre národ to najlepšie a za všetko môžu ostatný...
Ako som milionkrát písal, kedysi o nich nebolo tolko počuť, ale odkedy je internet dostupný aj pre tupelá, tak sa ozývajú, vedia sa organizovať, stretávať, protestovať...
To bola krásna doba ked v mobile nemali žiaden internet
Niekto droguje, niekto je alkoholik, či nevie prestať fajčiť, niekto je gambler čo rozpráši všetky peniaze v herniach...
... a niekto verí že zem je plochá, že Fico robí pre národ to najlepšie a za všetko môžu ostatný...
Ako som milionkrát písal, kedysi o nich nebolo tolko počuť, ale odkedy je internet dostupný aj pre tupelá, tak sa ozývajú, vedia sa organizovať, stretávať, protestovať...
To bola krásna doba ked v mobile nemali žiaden internet
-
- Používateľ
Ja som už počul aj takú perlu že sa za tými budovami schovávajú Ukrajinci a strieľajú, a dobrý rus sa iba bráni však čo iné má robiť keď sú tam schovaný Američani.....ja už nedebatujem s nikým z rodiny lebo ich názory sú asi také že sa to nedá počúvať. Známi sa odsťahoval zo Slovenska hneď keď prišiel Fico, jeho rodina je tiež taká trafená. Ono celkovo Kysuce to sú sami smerovci a dankovci.
-
- Pokročilý používateľ
krasne to popisala blondyna z bruselu. joj kiezby nas nato napadlo a brusel okupoval aby sme boli pod ich nadvladou v roku 1968. kiezby.
https://x.com/DarPutinovi/status/1844041700580458813
https://x.com/DarPutinovi/status/1844041700580458813
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook