Ahojte,
kúpil som si z Bazoša NTB, funguje ako má, ale chcel som si nainštalovať MS Paint (ktorý je bežne súčasťou Win, ale tu nie je) a inštalácia vypíše chybu.
Chcel som si nainštalovať Teams, ďalšia chyba.
Edge to isté.
Web View 2 tiež nič, vždy nejaká chyba.
Myslíte, že mám preinštalovať Win, alebo sa to dá aj bez toho?
Ďakujem
Win 10 nedajú sa nainštalovať programy...
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Re: Win 10 nedajú sa nainštalovať programy...
Ja by som to bol spravil, ako prvé po kúpe.Preinštaloval OS.A zrejme, by som nainštaloval Win11.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
urcite preinstaluj windows. Ak je to novsi kus co ma tmp 2, tak tam daj win11 priamo stiahnuty z MS. Ak je to starsi kusok a tak budes musiet upravit instalacku, napriklad Rufusom a deaktivovat kontrolu TMP
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
popis problemu jak noha...
Nejaku chybu si nejako oprav a pojde to.
Pokial ti to vyslovene predavajuci nepovedal, tak rovnako ako pri vsetkom pouzivanom, nikdy nevies, v akom stave je OS. Uz to je divne, ze chyba program bezne so systemom dodavany. Ktovie ci je ten OS vobec legal. Rozmyslat ci reinstalovat alebo nie, nema zmysel.
Nejaku chybu si nejako oprav a pojde to.
Pokial ti to vyslovene predavajuci nepovedal, tak rovnako ako pri vsetkom pouzivanom, nikdy nevies, v akom stave je OS. Uz to je divne, ze chyba program bezne so systemom dodavany. Ktovie ci je ten OS vobec legal. Rozmyslat ci reinstalovat alebo nie, nema zmysel.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
Ďakujem chlapi, je to beznádejné, nebudem to už ani skúšať, preinštalujem na Win 11 a bude dúfam pokoj.
Spoiler: ukázať
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
Dal som tam Win 11 a všetko ide, ako má, ďakujem, že ste mi pomohli prekonať vlastnú lenivosť.
Spoiler: ukázať