Alza to posiela automaticky, aj mne to začiatkom februára poslali kupón po tom ako mi skončilo predplatné čo som zároveň dostal cez Vianoce keď bola akcia pri platbe Visa kartou.
Ja som narazil na druhom fóre na tento odkaz: https://www.alza.sk/alza-benefit-90-dni ... 636997.htm - Nepoužívať! Jedná sa o 3 mesačné predplatné za nevýhodnú cenu 7,50€!
Aj keď sa píše, že je to akcia AlzaPlus na 90 dní za 1 cent, tak v podstate je to ročné predplatné za 7,50€. Zjavne podpultovka lebo iným spôsobom ako priamo cez tento link mi to nenašlo.
Zároveň kto má aktívne predplatné AlzaPlus neodporúčam mu to kupovať lebo ževraj to nepredlžuje predplatné o rok, ale ako keby aktuálne predplatné zruší a vytvorí nové na rok. Čo je škoda, mne napríklad platí do februára budúceho roku predplatné, čiže by som kúpou cez ten link stratil zbytočne skoro 4 mesiace, tak len dúfam, že vo februári ešte bude ten link fungovať.
To je super. Ale aj zároveň vtipné od Alzy, že zjavne im nevadí prerábať na tom lebo v podstate už samotný extrém je tých 11,99€ na rok čo sa ti v podstate vráti už len pri pár objednávkach do AlzaBoxu. Ale ak to takto dávajú s 50% zľavou za smiešnych 6€ tak to a im divím Ale tiež pravda, ak si chcú udržať zákazníka tak to urobia.