Ja som veľký zastánca konope ako takej (nie iba na fajčenie ale priemysel a pod.) ale tu plne súhlasím. a vysvetlím.
Do automatov sa to dostalo lebo máme JEBXXTÚ legislatívu. tie šišky v automatoch sú buď iba CDB alebo obsahujú umelo upravené kanbinoidy ktoré nie sú na zozname zakázaných látok, baví z nich tiež ževraj (neviem nechcem skúšať). prosto chemicky upravené THC na THCa.
zároveň si na každom balíku prečítaš že je to "zberateľský predmet" a nie je určený na konzumáciu kedže výrobky určené na fajčenie sú až od 18.
Takže tu máš situáciu že týpek čo si na záhradke zasadí konopu a sám si z nej fajčí/varí/mastičkuje tak ide do vezenia a podnikateľ čo ti do obchoďáku hodí chemicky upravenú blbosť ktorej účinky ani neboli testované (lebo to predsa nie je ani určené na spotrebu) tak je v pohode, a mládež ku tomu má prístup....
Celé zle, bananistan
osobne by som odporúčal sťažnosti voči daným obchodom, že im pár korún za prenájom automatu stojí za to ohrozovanie spoločnosti. ale neviem či to niečo zmení.
Inak tie elektronické jednorázovky sú mega chutné, cigarety nefajčím už 9 rokov ale jednú takúto mám doma ako darček (diki pekne), má to všetky farby dúhy a chutí to skvelo, neviem si predstaviť ako tomu odolá tínedžer ak je to dnes cool. cigarety sa uči´t fajči´t bolo bolestivé, toto je EZ....