Politická debata
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Re: Politická debata
Vidíš ale, ako jednoduché je niekoho nechcene hodiť do jedného vreca.
nepoznám ho, ale niekto ho dal na obrázok s inými tak bude asi zlý. pritom si trafil klinec po hlavičke, dobrák od srdca je podĺa mńa práve Jordan Peterson, ktorý má milióny v súkromnej sfére, netlač´isa do politiky a rieši sovju psychoanalytickú osvetu voči ľudom. to len príklad.
U matoviča si vyhral športku, lebo ten to dodrbal viac ako hocikto (okrem teba) čakal ja sám som bol pripravený na amatérizmus ale čo on urobil pre SMER neurobil ani sám SMER nikdy.
Zaujímavým aspekom je to, že dnes sa nevolí pro, ale proti.
Ľudia nevolia Trumpa lebo je najlepší, iba tam nechcú nikoho z LGBTQI podporujúcej ľavice. Nevolia Fica lebo je dobrý, ale preboha nech tam nie je Šimečka. a podobne.
nepoznám ho, ale niekto ho dal na obrázok s inými tak bude asi zlý. pritom si trafil klinec po hlavičke, dobrák od srdca je podĺa mńa práve Jordan Peterson, ktorý má milióny v súkromnej sfére, netlač´isa do politiky a rieši sovju psychoanalytickú osvetu voči ľudom. to len príklad.
U matoviča si vyhral športku, lebo ten to dodrbal viac ako hocikto (okrem teba) čakal ja sám som bol pripravený na amatérizmus ale čo on urobil pre SMER neurobil ani sám SMER nikdy.
Zaujímavým aspekom je to, že dnes sa nevolí pro, ale proti.
Ľudia nevolia Trumpa lebo je najlepší, iba tam nechcú nikoho z LGBTQI podporujúcej ľavice. Nevolia Fica lebo je dobrý, ale preboha nech tam nie je Šimečka. a podobne.
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
To sú nepodstatné témy. Ľudia volia niečo iné v prvom rade preto, lebo sa majú horšie a horšie. Podobné sa stalo u nás a s veľkou pravdepodobnosťou sa podobné stane aj v Českej republike (k moci sa dostane Babiš).
Naozaj existuje príčetný človek, ktorý si vie predstaviť Kamalu v dialógu s Putinom, ako dohaduje podmienky zmieru v konflikte s Ukrajinou? Natrel by si ju na chleba.
Naozaj existuje príčetný človek, ktorý si vie predstaviť Kamalu v dialógu s Putinom, ako dohaduje podmienky zmieru v konflikte s Ukrajinou? Natrel by si ju na chleba.
A co spravi s Donaldom? Vojna skonci, ale dajte nam Donbas. A ten oranzovy saso uveri tomu, ze od neho to zalezi... Ten clovek je hlavne posadnuty sam sebou a to je na nom najnebezpecnejsie. V USA sa chysta nieco podobne ako u nas - Vendetta.
Vid nasi pacienti s nizkym sebavedomim. Do "Lex Antentat" zaviedli veticku, ktora Kisku zbavila renty a ochranky. Pomsta musi byt, lebo si dovolil poukazat na malost nasich bolsevikov.
Vid nasi pacienti s nizkym sebavedomim. Do "Lex Antentat" zaviedli veticku, ktora Kisku zbavila renty a ochranky. Pomsta musi byt, lebo si dovolil poukazat na malost nasich bolsevikov.
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Vidis a ja si myslim, ze Odar napisal pravdu, taktiez aj materik. Co teraz?
Svet nie je ciernobiely...
Svet nie je ciernobiely...
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Tu si dovolim oponovat. Ludia sa nemaju horsie, skor zabudli, ako to bolo kedysi (hlavne pred 1989). Staci sa pozriet na preplnene parkoviska, cesty, obchody. Co tak sledujem, vela ludi ide nazorovu ideu, nemusim sa mat dobre, ked sa sused nema lepsie. A radsej budem verit populistom, ktori budu donekonecna iba slubovat zazraky a v pripade nerealizacie obvinovat predchodcov.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
- Odar
- Pokročilý používateľ
Bude záležať, v akej bubline žiješ. Stačí si pozrieť infláciu za posledných 5 rokov a snáď nikto nemôže tvrdiť, že sa má lepšie.
Ale hej, keď to budeme vzťahovať na komunizmus, alebo treťohory, je jasné, že sa máme vynikajúco. Akurát povedz to dnes mladému človeku, ktorý maká, ako debil a historicky žije v časoch, kedy je najhoršia dostupnosť bývania (oficiálne štatistiky z USA). Napríklad. A potom sa čuduj, že taký človek volí niekoho iného, ako Kamalu. A neteší sa, že Ukrajina "vyhráva", nepodporuje prisťahovalcov, 30 pohlaví a podobne. Najprv sa musia mať ľudia dobre, aby podporovali iných.
Ale hej, keď to budeme vzťahovať na komunizmus, alebo treťohory, je jasné, že sa máme vynikajúco. Akurát povedz to dnes mladému človeku, ktorý maká, ako debil a historicky žije v časoch, kedy je najhoršia dostupnosť bývania (oficiálne štatistiky z USA). Napríklad. A potom sa čuduj, že taký človek volí niekoho iného, ako Kamalu. A neteší sa, že Ukrajina "vyhráva", nepodporuje prisťahovalcov, 30 pohlaví a podobne. Najprv sa musia mať ľudia dobre, aby podporovali iných.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 18. Mar, 2014, 12:47
odar.presne ako pises.hovorme o SR.pokial zijes na vychode slovenska a kazdy dochodkar a clovek nad 55r ti hovori jak bulo fajne za komacov.lebo kazdy mal robotu,nebolo zobrakov,kazdy mal byvane a nenavratne pozicky.tak vies ze nebudu volit progresivnu haved...ktora podporuje lgbti,pristahovalcov a usa.a ku tomu este hranol a jeho kumpani prilievaju olej do ohna tym ze bude lepsi,potraviny lacnejsie aj benzin a odrezme sa od zapadu atd.tak takoj dochodkare a mlady opantany vola terajsu koaliciu
Amd R7 5800x3d = Noctua d15 = Asus strix b550f = Kingston 64gb ram 3600mhz cl18 = Rtx 4090 Phantom = Ssd: M2 WD 850x 1tb win10 + M2 WD 850x 2tb + 850 evo 2tb = Lian Li 216 black = Fany: 2x Lian Li 160mm-in + 3x Noctua a12x25-out + 2x Noctua a12x25-bottom = Asus strix 1kw aura = LG C2 42" = Per: Log g915 tkl + Log g pro wire + g440 hard + Xbox Wire Controller = Audio: Topping dx3pro+ = Mackie mr524 = AudioTechnica-a550z
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Putin by zotrel.harisovu ako byvalu prokuratorku? Nq zaklade coho? Ze sedel na medvedovy holy? Plesateho diktatora sa zbytocne bola a zelensky ujazuje co sa ma ako postavit jeho ruskej brutalite. Trump.nic dobre v usa nespravi. Nic.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
Priznam.sa ze len zostrihane. Prisla minako Heger. Taka slusna nevyrazna odborna pani. Ci sa hodi reprezentovat?ano. Ale aky ma team za sebou je dolezitejsie. Dolezite je tiez vice prezident. Ved trump ma zarqz 80. Ani nemusi sa dozit dalsich volieb a ten vance ma qke debaty v anglictine? Jeho som zopar videl a klamar na ntu. Ved trump prehral.s bidenom kedze ludia videli ze je to saso. A biden pochytil covid. To zotrelo jeho reputaciu dole. A demokrati mqli prilist soft kampan. Skoda no. Hlavne bude zaujimave sledovat senat a sudy
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Odar
- Pokročilý používateľ
OK. Tak odporúčam. A potom si daj pre zmenu pár debát s Trumpom. Ak ti aj potom prídu jej argumentačné schopnosti v pohode, tak zjavne máme iné predstavy o tom, ako by to malo vyzerať.
Aj Biden mal za sebou tím. Tvojim vnímaním tam kľudne mohol zostať, vlastne je úplne jedno, kto tam je, lebo má za sebou tím....
OMFG. A hlavne sedlač z hornej-dolnej zo zaprdeného Slovenska vie úplne presne, koho si mali Američania zvoliť, prečo si ho mali zvoliť a čo kto pre nich urobí a kto nie
Aj Biden mal za sebou tím. Tvojim vnímaním tam kľudne mohol zostať, vlastne je úplne jedno, kto tam je, lebo má za sebou tím....
OMFG. A hlavne sedlač z hornej-dolnej zo zaprdeného Slovenska vie úplne presne, koho si mali Američania zvoliť, prečo si ho mali zvoliť a čo kto pre nich urobí a kto nie
-
- Pokročilý používateľ
2 leta som v usa pracoval a videl, aky su to naivny narod. ci len v EU su sedlaci? zopar detailov o trumpovi 34 trestních oznámení
1 odsouzení
2 nevyřízené případy
2 obžaloby
6 bankrotů
a tiez s muskom maju s 6 zenami 17 deti a spolu idu rozpravat o tradicnej rodine? asi ano, budem sedliak a fandit prokuratorke Harrisovej. a ano team, co mal trump ked bol 45ty prezident tak xy clenov s nim uz nic nechcu mat, lebo je to "hrozba" pre krajinu. ale co oni vedia ze. z zopar clankov napr
https://www.newsweek.com/full-list-form ... im-1882733
Trump je klamar, podvodnik a ani neidem smerom ze bol epsteinov kamos, ale recnit vedel jak Fico pred seniormi. Hadam neda cla na EU auta, ako x krat basnil. lebo to pre nas sedlakovo aka vyrobna linka nebude super sprava. a ano, radsej tam mal ostat Biden nez Trump.
1 odsouzení
2 nevyřízené případy
2 obžaloby
6 bankrotů
a tiez s muskom maju s 6 zenami 17 deti a spolu idu rozpravat o tradicnej rodine? asi ano, budem sedliak a fandit prokuratorke Harrisovej. a ano team, co mal trump ked bol 45ty prezident tak xy clenov s nim uz nic nechcu mat, lebo je to "hrozba" pre krajinu. ale co oni vedia ze. z zopar clankov napr
https://www.newsweek.com/full-list-form ... im-1882733
Trump je klamar, podvodnik a ani neidem smerom ze bol epsteinov kamos, ale recnit vedel jak Fico pred seniormi. Hadam neda cla na EU auta, ako x krat basnil. lebo to pre nas sedlakovo aka vyrobna linka nebude super sprava. a ano, radsej tam mal ostat Biden nez Trump.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
pocitovo sa urcite vsetci mame horsie. na nedostupnost byvania sme si uz aj zvykli, ale do toho prichadza aj nedostupnost vzdelavania, zdratovnej starostlivost, kvalitnych potravin, sluzieb, klimy, medziludskych vztahov atd. mozes mat kazdych 5 rokov nove auto a v kuse nakupovat co ti len hrdlo raci, ale nebudes sa mat z toho "lepsie".
spomienkova nostalgia za 70-80s nie je o tom ze ludia si myslia ze mali toho viacej, ale objektivne sa mali lepsie. rozpravali sa medzi sebou, nehejtovali sa na socialnych sietach, deti sa hrali vonku v prirode (lebo este nejaka existovala), v lete sa dalo vonku vydrzat cuckat pivo na zahrade, ked si potreboval nieco opravit okolo domu tak si zavolal suseda z ulice s ktorym si to spravil spolu a dal si mu za to par piv. dnes nikto nema ziadne zrucnosti, musis si zavolat firmu z druhej strany republiky ktora pride o pol roka a vypyta si tisice.
toto su vsetko realne faktory preco ludia sa citia nespokojni a ked pocuju hlasky "make <hocico> great again" tak niekde vo svojom vnutri toto ocakavaju. cely tento stav len nahrava populistom ktory toto vsetko vedia slubit, ale v konecnom dosledku situaciu len zhorsuju.
a lepsie to nebude, ako cela ludska spolocnost ideme do brutalnych sraciek a caka nas bud dalsia svetova vojna z ktorej ti co preziju mozno budu vediet postavit spolocnost ktora bude zalozena na inych hodnotach a odolnejsia voci rychlemu dopaminu alebo kompletny a dlhotrvajuci kolaps civilizacie.
Spoiler: ukázať
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Je doležité že to berieš pozitívne
prepáč, trochu nadľahčujem. ak už do toho ideš takto filozoficky tak pre vlastné psychické zdravie je dobré si položi´t otázku, ako vieš napredovať. ja mám nádej v ľudský charakter, pol roka bývam na dedine, jeden sused Fico, druhý kotleba a krásne s nimi vychádzam lebo všetci sme nakoniec ľudia čo chcú dobré, len každý iným spôsobom.
a práve u nás som ja ten, čo nemá zručnosti ale susedia sú viac ako ochotní ma niečo naučiť, požičať a podobne.
prepáč, trochu nadľahčujem. ak už do toho ideš takto filozoficky tak pre vlastné psychické zdravie je dobré si položi´t otázku, ako vieš napredovať. ja mám nádej v ľudský charakter, pol roka bývam na dedine, jeden sused Fico, druhý kotleba a krásne s nimi vychádzam lebo všetci sme nakoniec ľudia čo chcú dobré, len každý iným spôsobom.
a práve u nás som ja ten, čo nemá zručnosti ale susedia sú viac ako ochotní ma niečo naučiť, požičať a podobne.
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
S tymto samozrejme suhlasim, lenze to je hlavne o ludoch a ich vychovou/spravanim. Napriklad u nas v bytovke. Najdu sa ludia, ktori ledva pozdravia, ale tych je nastastie iba minumum. A potom su taki, s ktorymi sa da bez problemu porozpravat o hocicom. Co sa tyka vzajomnej pomoci/zrucnosti. Som sice dlhorocny "it-ckar", ale vacsinu veci sa snazim si robit doma svojpomocne. Uz si to viacero susedov vsimlo a tak nemam nudzu o ziadosti o pomoc. Lenze dnes, ked si ludia nevedia opravit ani defekt na bicykli je naivne sa domnievat, ze dotycny bude vediet nieco zlozitejsie.molnart napísal: ↑Pi 08. Nov, 2024, 10:11 spomienkova nostalgia za 70-80s nie je o tom ze ludia si myslia ze mali toho viacej, ale objektivne sa mali lepsie. rozpravali sa medzi sebou, nehejtovali sa na socialnych sietach, deti sa hrali vonku v prirode (lebo este nejaka existovala), v lete sa dalo vonku vydrzat cuckat pivo na zahrade, ked si potreboval nieco opravit okolo domu tak si zavolal suseda z ulice s ktorym si to spravil spolu a dal si mu za to par piv. dnes nikto nema ziadne zrucnosti, musis si zavolat firmu z druhej strany republiky ktora pride o pol roka a vypyta si tisice.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.