Pneumatiky :)
Re: Pneumatiky :)
ahojte, vyberám zimné na CRV-cku, 225x60R18, zatiaľ sa rozhodujem medzi: Pirelli - SCORPION WINTER 2 alebo Goodyear - UG PERFORMANCE, ktorú by ste vybrali? prípadne niečo lepšie v tejto cene cca 180€ks?
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
sú lepšia voľba ako tie horné dve?
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
super tak idem do nich diky za tip
Prvé dojmy po prezutí na Hankook Kinergy 4S2 - o niečo tvrdšie a hlučnejšie ako Primacy 4, ale presnejšie riadenie. Zatiaľ držia ale moc som ešte nenajazdil takže sa ešte ukáže, hlavne voda a sneh, ale ten komfort mi bude chýbať. Ale zimné v komforte aj tak neboli lepšie ako tieto celoročky, to len tie letné Primacy 4. Možno budem prehadzovať celoročky a letné? Len to by som musel kúpiť ďalšie 17" disky, druhú sadu mám 16"... decisions, decisions, aj tak sa na to asi vybodnem
Spoiler: ukázať
Mozes ich skusit kusok ufuknut
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Fuha, ze je nieco hlucnejsie jak stare primacy by som nepovedal... Ono tie primacy vobec nie su zle gumy, len su horsie od UHP kategorie. Presnejsie riadenie na novych celorockach by som si tiez pozrel...
Pomaly sa nam blizi cas prezuvania, uz tie cesty nejak neschnu.
Pomaly sa nam blizi cas prezuvania, uz tie cesty nejak neschnu.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Primacy 3 má brat na inom aute a sú hlučné, Primacy 4 na mojom aute tiché. Netuším či to robí generácia, rozmer, auto alebo kombinácia faktorov.
prihodim do debaty hlucnych: Pilot sport 4s
Proceed GT nie je nijak dobre odhlucnene ale na slovenskych cestach su katastrofa...v zahranici na inom type asfaltu to bolo ok.
Drzia perfektne ale ten hlik v proceede otras
Proceed GT nie je nijak dobre odhlucnene ale na slovenskych cestach su katastrofa...v zahranici na inom type asfaltu to bolo ok.
Drzia perfektne ale ten hlik v proceede otras
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2008, 18:12
Potvrdzujem hluk Pilot 4s ale je to daň za ich športové vlastnosti . Tiež ich mám na Proceede ale mám ho komplet vytlmený plus trochu hlasnejšie rádio tento nedostatok eliminuje