Ja som mal posledne problém že zásielka bola zabalená do krabičky z tenkého kartonu.
Vo vnútri boli Knipex kliešte za 22€, teda to aj niečo vážilo.
Lenže prišli mi naraz dve zásielky a ako som to vyzdvihol z boxu, tak prvé som vytiahol kliešte, zabuchol schránku a na telefone som klikol ukončiť vyzdvihovanie aby som mohol otvoriť dalšiu schránku...
V tom ako som si prehadzoval balík v ruke s telefonom pozerám poškodený roh, pozriem na etiketu a to boli kliešte poslané z PL. Hned som si uvedomil že balík je lahký a v tom momente ako som uvidel dieru, mi bolo jasné že vypadli...
Reklamácia na mieste nemožná, lebo som ukončil vyzdvihnutie balíka a cez mobil sa nič viac nedalo. Tak ihned doma cez PC, kde som sa dozvedel že zásielka je vyzdvihnutá a nie je čo reklamovať, jediná možný reklamácia u odosielatela.
Našťastie to šlo cez Allegro, ale ani tam sa predajcovi moc nechcelo, najskôr napísal že to preverí a dá vedieť a viac sa neozval, tak som napísal na podporu Allegro a našťastie to uznali
Uvítal by som ale keby bola možnosť reklamácie aj u Packety trošku lepšie vyriešená. Ja neviem kde sa to vytratilo, pár krát sa to prekladalo v PL, potom následne pár krát na SK až sa to "stratilo"
Packeta - skúsenosti a zážitky
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Re: Packeta - skúsenosti a zážitky
Podobná vec sa stala aj mne.
Veľký balík s granulami pre psa a nejaké pamlsky bol v tej zásielke.
Otvoril som box vytiahol balík, ktorý bol vlastne len veľké a ťažké vrece granúl obmotané čiernou fóliou a pod tou fóliou boli ešte tie pamlsky.
Hodil som to do auta a vtedy si všimol dieru na tej fólii a samozrejme polka obsahu zásielky chýbala. Volám parketu na mieste.
Nevedia znova otvoriť box na dialku ze musi prist "technik".
Tak čo iné mi ostávalo, čakám deň, dva že šak kuriér pôjde rozniesť veci do boxu tak sa ozvu a nič. Volal znova na technickú podporu a že mam si podať reklamáciu u predajcu...
To mi ale nepovedali 1. krát. Poslal som foto predajcovi a na druhy deň som mal chýbajúce veci v Z-boxe.
Veľký balík s granulami pre psa a nejaké pamlsky bol v tej zásielke.
Otvoril som box vytiahol balík, ktorý bol vlastne len veľké a ťažké vrece granúl obmotané čiernou fóliou a pod tou fóliou boli ešte tie pamlsky.
Hodil som to do auta a vtedy si všimol dieru na tej fólii a samozrejme polka obsahu zásielky chýbala. Volám parketu na mieste.
Nevedia znova otvoriť box na dialku ze musi prist "technik".
Tak čo iné mi ostávalo, čakám deň, dva že šak kuriér pôjde rozniesť veci do boxu tak sa ozvu a nič. Volal znova na technickú podporu a že mam si podať reklamáciu u predajcu...
To mi ale nepovedali 1. krát. Poslal som foto predajcovi a na druhy deň som mal chýbajúce veci v Z-boxe.
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
Tak ale to je celkom logicke ze sa reklamacie riesia cez predajcu. On je ten kto si objednal dopravu, ty s kurierskou spolocnostou v taktomto pripade nemas ziadny vztah.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Ty môžeš reklamovať predsa poškodenie balíku a tá sa stane práve u prepravcu. Tovar môže byť poškodený, alebo z toho jednoducho niečo chýba.
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Tak naivne som sa spoliehal na to, ze to pri doplnani kurier bude vediet doriesit.
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Mozes si to reklamovat u predajcu. Predajca ma s kurierom zmluvu, predajca zaplatil za dopravu aj za poistenie balika, ty si zaplatil predajcovi za to ze ti pride balik vporiadku...
Medzi tebou a packetou je asi rovnaky vztah ako medzi tebou a bezdomovcom co stal vedla boxu.
Medzi tebou a packetou je asi rovnaky vztah ako medzi tebou a bezdomovcom co stal vedla boxu.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Tu ide skôr o to že Packeta dáva klamlivé zavádzajúce informácie. U mňa rovnako. Však nech rovno povedia že toto musí riešiť predajca s nie ťa klamať a zavadzať aby si spravil to a to a následne ťa ďalší deň odbiju že sorry
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10