Lokalizačný čip a.k.a AirTAG
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Re: Lokalizačný čip a.k.a AirTAG
jo uz mi to vyhadzuje na facebooku ale pride mi to moc velke
zatial to vyzera, ze na android je ten od samsung-u velmi fajn uvidime co urobi google s tym updatom lebo podla toho testu to zatial za vela nestoji.
Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra silver
no zaujimave video som zvedavý na výsledok a aký bude progres u mne je zamer to dat dietatu na kluce nepotrebujem reportovat polohu kazdých 5 min ale min aby som vedel ci bol v buse alebo ci vystupil
-
- Sponzor fóra silver
No takže po nejakej dobe testovania mozem povedat ze chipolino splnilo to co som ocakaval a to ze viem si +- odsledovat dieťa či došlo na trening na druhy koniec kresla.
Je fakt ze sa musi pohybovat v miestach kde je viacerom mobilných telefónov to ale v autobuse vzdy je a ked pride na tréning tiez je tam viacero telefónov. V ramci ukazovania polohy presnosť kolíše najmä ked je v buse sa hybe sa ale ked dorazi namiesto ukazuje polohu s presnosťou cca 50m.
Je fakt ze sa musi pohybovat v miestach kde je viacerom mobilných telefónov to ale v autobuse vzdy je a ked pride na tréning tiez je tam viacero telefónov. V ramci ukazovania polohy presnosť kolíše najmä ked je v buse sa hybe sa ale ked dorazi namiesto ukazuje polohu s presnosťou cca 50m.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Ja uz mam na ceste AirNotch Pro, skoda ze tie tagy sa nedaju urobit univerzalne, teda ze by ho dokazala najst jedna aj druha siet. Tiez skoda, ze vybrali prave cierny pre jabko a biely pre android.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
ja mam galaxy smarttag2 ... a jeden mi uz umrel co neni uplne super pre lokalizacny tag
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Sponzor fóra silver
pride mi strasne velky ked to chces dat dietatu na krk s klucmilepermessiah napísal: ↑St 20. Nov, 2024, 11:55 Ja uz mam na ceste AirNotch Pro, skoda ze tie tagy sa nedaju urobit univerzalne, teda ze by ho dokazala najst jedna aj druha siet. Tiez skoda, ze vybrali prave cierny pre jabko a biely pre android.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
no ja to chvalabohu alebo zialbohu nemam akemu dietatu zavesit na krk, resp. ak by som to spravil asi by to bolo creepy ja som to bral pre mna na kluce a kartu do penazenky.
inak toto je klasicky priklad, ze kym s tym nepride Apple, tak to nie je potrebne, lebo ja som tieto privesky mal uz pred 10 rokmi a keby mali normalnu vydrz baterie a u nas normalne pokrytie, tak mozno by sa to chytilo. V USA mam pocit, ze to malo skoro take pokrytie ako sucasna verzia Googlackeho tagu.
https://www.indiegogo.com/projects/stic ... ost-items/
inak toto je klasicky priklad, ze kym s tym nepride Apple, tak to nie je potrebne, lebo ja som tieto privesky mal uz pred 10 rokmi a keby mali normalnu vydrz baterie a u nas normalne pokrytie, tak mozno by sa to chytilo. V USA mam pocit, ze to malo skoro take pokrytie ako sucasna verzia Googlackeho tagu.
https://www.indiegogo.com/projects/stic ... ost-items/
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
pani, co dat do auta? tam by teoreticky mohli ist aj 2 konkurencne cipy pre lepsiu presnost.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ja mam v aute airtag. dnes ma v rukach iphone vela ludi, vcetne deti. Ale este mozno hodim do auta jedem smartag od samsungu, nech je lepsie urcitelna poloha
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Sponzor fóra silver
No len nechodi sa s rusickami signalu? Cize ani cip nevystopujes dnes uz maju vsetky auta esim a v prípade nehody vedia poslať polohu a zavolat a aj tak ich cez toto nevedia lokalizovat preco asi
Kamaratovj nedavno ukradli movu Kiu mal ju aj sparovanu s aplikaciou ...bezvysledne
Kamaratovj nedavno ukradli movu Kiu mal ju aj sparovanu s aplikaciou ...bezvysledne
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
no hlavne ta dnes uz upozorni telefon, ze sa s tebou vezie dlhsie nejake zariadenie. takto ma upozornil Pixel, ze v pozicanom aute bol airtag. pouzivat to teda na nejake seriozne sledovanie je meh