hoho prr k nehode boli privolaný aky policajti nehodovkari? ak ano tak oni by mali spisat veci k nehode a nepotrebujes spravu ....
dalej co mi vrta v hlave ze obaja dostali pokutu cize vychadza mi z toho ze islo o spolocnu vinu cize sa to neda uhradit ani z jedneho PZP
Inak zamestnancovi mozes uplatnit skodu max do 2,5 nasobku jeho mzdy to je zo zakona
Poistenie - PZP, havarijné, GAP... skúsenosti, odporúčania
Re: Poistenie - PZP, havarijné, GAP... skúsenosti, odporúčania
Zbytocne sa tu dohadujeme ked staci zavolat do poistovne a v priebehu minuty bude jasno co a ako
Daj potom vediet aky bol postup.
Daj potom vediet aky bol postup.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Policajt pri skodovej urcuje vinnika ak sa ucastnici nedohodnu. Kludne sa moze stat, ze urcit vinnika nevie. Ak si druha strana neuzna vinu a nevypise spravu o nehode a policajt ho neurci za vinnika, tak mas smolku.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2008, 18:12
Ak sa účastníci nehody nedohodnú o vine tak sa nejedná o škodovú udalosť ale o dopravnú nehodu . Potom rozhoduje policajt o vine , ak tak neurobí na mieste , urobí tak počas objasňovania nehody .
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 09. Máj, 2009, 15:09
Uvazujem dat opravit suchnuty lak po parkovani cez havarijnu, Cena opravy urcite nebude menej ako spoluucast v Alianz (200e), ale pravdepodobne ani o vela vyssia. Za 20 rokov take riesim prvy raz, ako teda uvazuje spravny spekulant? Pokazim si tym beznehodovu historiu? Navysia mi dalsi rok poistku tak, ze vo vysledku neusetrim nic? Poistne obdobie mi konci vo februari, dat to opravit teraz v zime alebo cakat na dalsie poistne obdobie aby som mal aj buduci rok bez penalizacie?
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Hej navysia ti nieco ale to ti asi navysia aj tak. Normalne to daj cez KASKO do autorizaku, ak bude zle, nemas vacsinou problem s reklamaciou a maju kavalitne boxy na striekanie. JA by som asi pockal do februara
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Ja mam prave auto na reklamacii lakovacky v autorizaku cez havarijnu, vydupkal som si zadarmo nahradne vozidlo. A zdarma novy disk
To u garaznika napr. nevybavis.
To u garaznika napr. nevybavis.
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
sprav ot takto cna novej poistky by mala prist tusim min. 8 týždňov pred koncom. Keď budeš mať už list s cenou na ďalší rok tak s to daj potom opraviť cenu už nedvihnú teda v tomto roku už nedvihnú
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 09. Máj, 2009, 15:09
Keby som po konci poistneho obdobia od marca siel do inej poistovne, a dam to opravit este vo febrauri na staru poistku, predpokladam, ze si informaciu medzi sebou posunu. Chcem to riesit cim neskor, v zime sa este moze prihodit kadeco a poskodena je len vrchna vrstva laku, takze korozia nehrozi.
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Ak uz budes mat vypocet poistneho tak stym nic nespravia prozte uhradis sumu ktoru povedali