Packeta - skúsenosti a zážitky

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
branislav123
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ut 12. Nov, 2024, 12:43

Re: Packeta - skúsenosti a zážitky

Príspevok od používateľa branislav123 »

castelL napísal: Ut 26. Nov, 2024, 00:59 Ďalšia vec je, prečo by niekto posielal vec nad hodnotu 250 Eur ak sa dá dať poistenie maximálne na 200.. ja automaticky odmietam posielať alebo na riziko kupujúceho. Zatiaľ som riešil len podvod cez Packetu a nikto sa už neozval, ak teda fungujú aj tak isto skrz poistenia je možno na čase zvážiť prestať posielať cez Packetu. Keď mám niečo poistené a je to normálne zabalené v krabici s výplňou a poškodia zásielku, očakávam plnenie poistného.
Pretože ľudia chcú dnes posielať len packetou packetou a packetou. A je jedno či by bolo poistené aj na 250€ aj tak by to nevyplatili...
Bohužiaľ tiež budem musieť asi oznámiť kupujúcemu že keď to packeta rozbije tak nič nezmôžem.
thumbnail_image2.jpg
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
Používateľov profilový obrázok
stiv
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30

Príspevok od používateľa stiv »

Vcera dorucenie do boxu neuspesne. Dnes mozem cakat cely den ci bude uspesne alebo nebude. Rakovina cela parketa. :D
.
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Papek »

Už je hlavne predvianočný pretlak. Mal som minulý týždeň podobný problém s Alzou, že mi nevedeli tri dni po sebe doručiť zásielku do boxu, zakaždým len prišla SMS že ich to mrzí a príde to na ďalší deň. Potom som urobil novú objednávku s tým istým tovarom a doručením na iné miesto a dorazila ešte v ten deň, hoci udávali až ďalší deň.
DPD kuriér čo nám chodí do firmy mi vravel, že on keď vidí že je daný box plný, tak tie zásielky ani nenaloží, keďže aj tak jazdí s úplne plným autom. Čiže ak to vyjde zle, tak pokojne aj niekoľko dní visí balík na depe a nemá na to žiadne poradie. Čo mu príde prvé pod ruku berie a zvyšok tam opäť zostane.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
i5-12400F ♦ 32 GB RAM ♦ RTX 4070 SUPER 12 GB
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15

Príspevok od používateľa HellAngel »

teraz je problem s Boxiami. Alza skratila cas balikov v Boxoch, lebo su plne. Je predvianocne/vianocne obdobie a dnes sa ukrutne toho nakupuje elektronicky. Mne v minulosti ukazoval auto kurier v takomto obdobi a tie auta mali naprate od stropu az po zem. A to uz bol podla jeho slov par hodin na cestach a co to uz dorucil.
Ku tom poskodenemu notasu, akoze to jeho zabalenie je velmi slabe. Aspon rohy mali byt naviac v molitane
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper

Návrat na "Debata o všetkom"