Zabilifallenblue napísal: ↑Ut 03. Dec, 2024, 09:29 To môže byť chyba aj konkrétneho boxu, teda nejaký problém s terminálom alzaboxu.
Alza.sk
Re: Alza.sk
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Mne to tiež ukazuje len s platbou vopred na AlzaBox, kde je aj skrátená doba uloženia na 1 deň. Ešte nedávno som tam mal balíky s platbou pri prevzatí.
Nedalo mi to, skúsil som vložiť do košíka spoločenskú hru a potom aj osobitne PS5 Pro, skúsil som asi 10 Alzaboxov na rôznych miestach v rôznych častiach Slovenska a všade sa dalo aj s platbou kartou na mieste. Akurát doba na vyzdvihnutie sa líšila od Alzaboxu, niekde 2 dni, niekde iba deň. Takže ak vravíte že to robí s rôznym tovarom tak to bude asi vyťaženosťou konkrétneho Alzaboxu.
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 25. Mar, 2023, 19:17
Aj mne to hádže iba platba vopred na všetko, haluz že mi dovolili hodiť do alzaboxu tyčový vysávač čo má krabicu jak hovado dal som nakoniec na predajňu. Inak tiež si myslím že bude ten AlzaBox vyťažený tak preto, ten u nás je vyťažený aj cez rok
CPU: AMD 7800X3D GPU: Asus TUF Gaming RTX4080 MB: Asus TUF Gaming B650m-PLUS RAM: 2x16GB Kingston 6000 PSU: Asus Strix Aura 850w Gold SSD: Kingston Fury Renegade 1TB CASE: GameMax Spark Monitor: Alienware AW3432DWF