Všeobecná diskusia II
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Re: Všeobecná diskusia II
no ako dopadlo s tym autom parknutym na cudzom mieste v podzemke ?
btw. nemate niekto skusenosti s T7 Multivanom vs Vclass ?
btw. nemate niekto skusenosti s T7 Multivanom vs Vclass ?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Iba s Vclass
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
ten vclass si enchcel aby som ti ho otestoval z Presova do hamburgu? v januari mi treba ist :Dna tyzden
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Sponzor fóra silver
@stefan222
Včko je tatkove ma to ako daily a pomaly uz ako aj pracovne auto .... takze asi ani nie
Včko je tatkove ma to ako daily a pomaly uz ako aj pracovne auto .... takze asi ani nie
-
- Sponzor fóra silver
No mamé doma V250 (ešte 2,2obsah) 4matic 2016 Lkova dĺžka auto pohodlne aj pri 7 miestnej konfiguracii je stale relatívne dost miesta v kufri ale pri parkovani na ulici je u citit dlzku ze vytrča z radu (neviem si predstavit parkovnie s XL verziou)
Co sa tyka vykonu nie je to sportovec ale dialnicne tempa okolo 130-140 zlvada v pohode so spotrebou okolo 8,5l. Neviem si predstavit Včko so slabším motorom V220 už musí byť utrpenie hlavne v stupaniach.
U nas nahradlilo Včko starý multivan T4 čiže to bol skok ktorý je tažko porovnávať a voľba padla na Včko prave nie prave ukážkovej spoľahlivosti VW T6. Treba počitať ale ža ako kazdé auto aj Včko ma svoje muchy u 4maticu je to slabší rajd, pomerne casté byvaju problémy so snimačom adblue neviem čo iné ťa ešte zaujíma
Co sa tyka vykonu nie je to sportovec ale dialnicne tempa okolo 130-140 zlvada v pohode so spotrebou okolo 8,5l. Neviem si predstavit Včko so slabším motorom V220 už musí byť utrpenie hlavne v stupaniach.
U nas nahradlilo Včko starý multivan T4 čiže to bol skok ktorý je tažko porovnávať a voľba padla na Včko prave nie prave ukážkovej spoľahlivosti VW T6. Treba počitať ale ža ako kazdé auto aj Včko ma svoje muchy u 4maticu je to slabší rajd, pomerne casté byvaju problémy so snimačom adblue neviem čo iné ťa ešte zaujíma
Ved t6 su celkom spolahlive nie? Az na ten BiTDI ale ten tiez casom dali dohromady.
-
- Sponzor fóra silver
No ani moc nie stale boli problemy jakz takz ich dali dokopy az pri poslednom FL čiže T6.1 prave značne množstvo zarytých Tčkarov prešli na Vclass pre problemy s motormi
-
- Sponzor fóra silver
Resp. Ešte takto kukali sme T6tku v nejakej vybave automat a tam bola len možnosť toho nešťastného bitdi
A hej, to je pravda... V T6 boli este tie kazive BiTDI, potom TSI s dvojcifernou spotrebou a 110kW 2.0TDI ktore nad stovku zrychluju dost neochotne...
-
- Sponzor fóra silver
no a u T7 tiez nie je bohviečo na výber z motorizácie v podstate len 110kW nafta alebo 150kW 2.0TSI ... cize v tomto ma rozhodne navrch MB
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
preco tam doriti nedaju nieco normalne, napriklad V6 3.6i tak ako Voyager... uz z fabriky prerobeny na LPG... kuwa navala to milion kilometrov a este stale ma tolerancie noveho motora.
preboha je to tak strasidelne strasidelne jednoduche. Bez turba, bez priameho vstrekovania, 300 koni, nikdy sa to nepokazi, mensia spotreba na peniaze nez posrata nafta, kuri to este pred vyjazdom na hlavnu cestu. Dohajzla aj so vsetkymi tymi bitdi, tritri, štyritdi a zachvilu aj peťtdi !
Viem ze peť sa nepíše peť.
preboha je to tak strasidelne strasidelne jednoduche. Bez turba, bez priameho vstrekovania, 300 koni, nikdy sa to nepokazi, mensia spotreba na peniaze nez posrata nafta, kuri to este pred vyjazdom na hlavnu cestu. Dohajzla aj so vsetkymi tymi bitdi, tritri, štyritdi a zachvilu aj peťtdi !
Viem ze peť sa nepíše peť.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
Menšia spotreba na peniaze tam je len pre to, lebo je to daňovo zvýhodnené a tak isto sa robí z ropy. Keby to všetci tak robia tak aj tu spotrebnú daň zvysia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Borxi neaky parking vo viedni pri hbf/vlakovke v jqnuari? Zajtra stojim na mazur pri letisju ale v januari by sa zislo v meste dakde na tyzden. Inac bol som kuk nowa targovica v nowom targu. Hned prvy ujo v reflexnej veste s parkingom ma osral ze 3e. A vravim sak tam je bezplatny parking ale sa smial ze to trosku dalej alw uz mu kamos dal medzitym 3e. Je tam ako uzhorod kedysi. Same dzady. Este mozno pre deti alebo ked vam nieco chyba do dielne tak stare narqdia mali. Drahe vsetko ale zas 2h od presova ta som sa siel kuk. Su stvrtky a sob ale ze spbota vela ludi. Ale zas zazitok .mna to vratilo v case a je tam viac slovakov nez poliakov. Inac potom benzin tam bol 1.46e cca 95ka na orlene.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
My keď chodíme do Viedne tak parkujeme zväčša tu:
Parking Garage P+R Erdberg - Vienna | Best in Parking
Parkhaus P+R Erdberg - Wien
Cenovo je to super, hneď vedľa je metro. Akurát asi to nie je úplne tak blízko ako potrebujes
Parking Garage P+R Erdberg - Vienna | Best in Parking
Parkhaus P+R Erdberg - Wien
Cenovo je to super, hneď vedľa je metro. Akurát asi to nie je úplne tak blízko ako potrebujes