..povodne som myslel ze je pokazeny spinac (laptop ma pinhole cez ktory sa da vynutit start spinkou, a potom funguje normalne), ale nie, power board vymeneny a nic, spinac proste laptop nezapne.
napady? napr skusit vymenit ten plochy strieborny kabel ktory power board pripaja na motherboard?
Lenovo Flex 2-14 nezapina sa
Re: Lenovo Flex 2-14 nezapina sa
Najskor by som skusil precistit dosadacie piny pod ten flex, či tam neni nejaka oxidacia.
cize rozobrat do posledneho sraubu. mno, nic, asi sa tomu nevyhnem. inak ledky a usbcka ktore su tiez na tom boarde absolutne ziadny problem, aj original aj ten vymeneny.
plus gratulujem si k 1000emu prispevku.
plus gratulujem si k 1000emu prispevku.
heh, toto bola asi najdlhsie trvajuca oprava poslednej dekady, ale nakoniec sa podarilo, po vymene power boardu PLUS toho plocheho kabla to funguje.
rychla otazka, laptopu chyba par skrutiek, ma niekto nejake oblubene miesto kde sa daju za par drobnych kupit? ebay ich ma, ale za dvacku si ich mozu nastrkat niekam. //manual vravi M2.0 × 6 mm, flat-head. a google naslo, takze asi pohoda.
rychla otazka, laptopu chyba par skrutiek, ma niekto nejake oblubene miesto kde sa daju za par drobnych kupit? ebay ich ma, ale za dvacku si ich mozu nastrkat niekam. //manual vravi M2.0 × 6 mm, flat-head. a google naslo, takze asi pohoda.