Zdravim chcel by som poradit pri kupe hernych sluchadiel
Mam budget 150e
Teraz mam hyperx cloud2 len ma uz serie ten kabel zamotany tak sa obzeram po bezdrotovych
Nasiel som v alze hyperx cloud iii bezdrotove za 113e v akcii cierne
Co poviete mam ich vziat?
Hlavne cs2 hrajem
Dik za nazor
Herne bezdrotove sluchadla do 150e
Re: Herne bezdrotove sluchadla do 150e
Dik dunar
Kvalita oproti cloudom co mam teraz je podstatne lepsia i napriek tomu ze su na bt? Lebo v inom vlakne si pisal ze bt su oproti kablu o dve triedy nizsie zvukovo. Dik za vysvetlenie
Kvalita oproti cloudom co mam teraz je podstatne lepsia i napriek tomu ze su na bt? Lebo v inom vlakne si pisal ze bt su oproti kablu o dve triedy nizsie zvukovo. Dik za vysvetlenie
Bezdrotove sluchadla su vzdy horsie ako kablove sluchadla (rovnaka cena). To plati samozrejme aj pre tie Cloudy wireless. Ze za ich cenu su kablove sluchadla niekde inde.
Tie Eposy su daleko lepsie ako Cloud wireless.
Tie Eposy su daleko lepsie ako Cloud wireless.
Naposledy upravil/-a Dunar v Ut 24. Dec, 2024, 11:13, upravené celkom 1 krát.
Ked tvoj zamer je hrat compete a chces herne sluchadla len kvoli mikrofonu, tak by som ti navrhol mozne ine riesenie. Kupit si konferencny mic a k tomu uz akekolvek sluchadla. Nebudes obmedzeny na vybere sluchadiel tak, ako teraz a su tam ovela sirsie moznosti. Su aj sluchadla so spiralovym kablom, ktory nezamotas - ale ak mas v umysle s nimi chodit, tak to samozrejme riesenie nie je.
ITX: MB: ASUS ROG STRIX B450 I-Gaming CPU: AMD Ryzen 3600 Cooler: Corsair H80i v2 GPU: MSI RTX2080 Super Ventus XS OC 8GB SSD:Adata XPG SX800 Pro SSD 2TB M.2NvMe RAM: Patriot Viper 4 blackout Series 16GB 3600Mhz CL17 Case: Phanteks Enthoo Evolv Shift air ITX PSU: Corsair SF600 80 plus platinum
Klavesnica: Logitech G915 Lightspeed GL linear
Mys: Logitech G703 Lightspeed Hero, Logitech MX Master 2S, Logitech pro X superlight,
Monitor: LG 27GL850-B, LG 38GN950-B
Zvuk: Topping DX5 lite + 2x Mackie MR524 + Sennheiser HD650, Audiotechnica ATH-M50 X, Hifiman Deva Pro
Simrig HW: Fanatec CSL DD 8 Nm + WRC, DIY pedale, Heusinkveld simshifter + handbrake v2, Trackracer TR120
Klavesnica: Logitech G915 Lightspeed GL linear
Mys: Logitech G703 Lightspeed Hero, Logitech MX Master 2S, Logitech pro X superlight,
Monitor: LG 27GL850-B, LG 38GN950-B
Zvuk: Topping DX5 lite + 2x Mackie MR524 + Sennheiser HD650, Audiotechnica ATH-M50 X, Hifiman Deva Pro
Simrig HW: Fanatec CSL DD 8 Nm + WRC, DIY pedale, Heusinkveld simshifter + handbrake v2, Trackracer TR120
Ten kabel co sa mi tak zakruca na tych cloud 2 neni na to ziadny napad? Vezmem tie eposy po vianociach
hej, kupit cloud wireless
tiez mi tu boli poradene tie epos, ale ked som prečital recenzie ako s nimi maju ľudia problemy s konstatnim odpajanim, šumom a všetkym možnym... no radsej som zobral cloudy a mam pokoj.
Mozno chytis dobry kus, ale skus si prečitať reddity a ake maju s nimi ľudia skusenosti
tiez mi tu boli poradene tie epos, ale ked som prečital recenzie ako s nimi maju ľudia problemy s konstatnim odpajanim, šumom a všetkym možnym... no radsej som zobral cloudy a mam pokoj.
Mozno chytis dobry kus, ale skus si prečitať reddity a ake maju s nimi ľudia skusenosti
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Tak ja ked pri CS2 zapnem mic na bluetooth sluchadlach, tak kvalita zvuku ide rapidne dole. To neni asi moc dobre riesenie na competetive.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
este stastie ze bezdrotove "herne" sluchadla nie su BT
ITX >>> ATX