MSI Aegis 034eu bios flash
MSI Aegis 034eu bios flash
Ahojte, ako zrusim ochranu prepisania biosu ? Flashujem cez usb/rufus/afudos a vyhodi error secure flash verify fail. Doska je MS-B0901 ver 1.1. Bios 820. Chcem nahrat 500 koli vymene procesora 6700 za 7700. S biosom povodnym 820 sa pc nezapne teda zapne ale nenaskoci obraz. Ani za toho boha nedokazem zrusit ochranu. Diky za rady.
Rezen 7 5800X
RTX 3080 EVGA
32GB RAM DDR4
RTX 3080 EVGA
32GB RAM DDR4
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Re: MSI Aegis 034eu bios flash
Ked povies MSI Aegis 034EU, tak myslis tento vesmirny pocitac?
Ked si precitam tento topic na MSI fore, kde riesia rovnaku vec, tak od moderatora (= hadam ma dobre info) sa dozvies, ze BIOS verzie 8xx je iny nez 5xx, takze ich nevies flashovat navzajom a cez seba. Je to pre rozne varianty/revizie pocitacov. Tiez tam potom ludia riesia, preco je to potom na jednej stranke dostupne pokope, ale fakt je asi taky, ze BIOS 500 nenaflashujes a BIOS 820 je tvoj posledny, ako je vidno na ich stranke.
O dovod viac nekupovat taketo zlozene brandovane pocitace, kde mas po par rokoch nulovy support a nezmozes nic.
Tu najdes BIOS pre tu dosku verzie 840. Mozes skusit stiahnut a naflashovat, ale samozrejme na tvoje riziko.
Ked si precitam tento topic na MSI fore, kde riesia rovnaku vec, tak od moderatora (= hadam ma dobre info) sa dozvies, ze BIOS verzie 8xx je iny nez 5xx, takze ich nevies flashovat navzajom a cez seba. Je to pre rozne varianty/revizie pocitacov. Tiez tam potom ludia riesia, preco je to potom na jednej stranke dostupne pokope, ale fakt je asi taky, ze BIOS 500 nenaflashujes a BIOS 820 je tvoj posledny, ako je vidno na ich stranke.
O dovod viac nekupovat taketo zlozene brandovane pocitace, kde mas po par rokoch nulovy support a nezmozes nic.
Tu najdes BIOS pre tu dosku verzie 840. Mozes skusit stiahnut a naflashovat, ale samozrejme na tvoje riziko.
Mne sa podarilo nejakymi prikazmi zrusit overenie velkosti toho 500 biosu, ale ochrana nepovoli flash. Zrejme nepojde ani ten 840 flasnut ale skusim. Diky.
No niekde som videl fotku biosu tohto pc s biosom 500.
Ten bios 840 z tej stranky co si poslal nejde stiahnut. Chce to VIP login za 15eur
No niekde som videl fotku biosu tohto pc s biosom 500.
Ten bios 840 z tej stranky co si poslal nejde stiahnut. Chce to VIP login za 15eur
Rezen 7 5800X
RTX 3080 EVGA
32GB RAM DDR4
RTX 3080 EVGA
32GB RAM DDR4
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Tak teoreticky, podla tohto topicu, sa niekde zaregistrujes na stranke MSI (mozno tu), posles im request, dodas informacie o tom PC a poslu ti link na ten BIOS.