Káva a všetko s ňou spojené
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Re: Káva a všetko s ňou spojené
To ani rezne a kolko ciernych som ich uz videl.. Ale aspon si ich nikto nepochvaloval, ake su skvele.. Aj ked s medom a smotanou bude pitny aj Carbosorb..
Minule som v Alze narazil na tuto znacku a mozem povedat, ze zatial vsetky, co som skusal, boli dobre..
https://www.alza.sk/latino-cafe-kava-za ... 856272.htm
Kuba, Zambia, Mexiko, India.. Tiez menej kysle, ale nie zhorene, taka klasicka neutralna kavova chut..
Este mam doma Haiti a Rwandu, dame neskor..
Pod stromcek som dostal tieto, pride cas..
Minule som v Alze narazil na tuto znacku a mozem povedat, ze zatial vsetky, co som skusal, boli dobre..
Kuba, Zambia, Mexiko, India.. Tiez menej kysle, ale nie zhorene, taka klasicka neutralna kavova chut..
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 18. Mar, 2014, 12:47
Ja nehovorím že je čisto čierna. Je taká čierna jak Lucky man od Dorazu.jedna z najcernejších čo som videl. Ale mne to u rici. Mne tá káva chuti veľmi. Nemam rad ovocné a acidne kávy. Mám rad blendy s príchuťou čokolády a orieškov
Naposledy upravil/-a satanicek666 v Ne 05. Jan, 2025, 14:17, upravené celkom 1 krát.
Amd R7 5800x3d = Noctua d15 = Asus strix b550f = Kingston 64gb ram 3600mhz cl18 = Rtx 4090 Phantom = Ssd: M2 WD 850x 1tb win10 + M2 WD 850x 2tb + 850 evo 2tb = Lian Li 216 black = Fany: 2x Lian Li 160mm-in + 3x Noctua a12x25-out + 2x Noctua a12x25-bottom = Asus strix 1kw aura = LG C2 42" = Per: Log g915 tkl + Log g pro wire + g440 hard + Xbox Wire Controller = Audio: Topping dx3pro+ = Mackie mr524 = AudioTechnica-a550z
-
- Používateľ
Aj popradskú extra špeciál minule na recke hejtovali. Ale u mna je jedna z fajnych. Asi som nenarocny a mám rad kávu so smotanoumichalesku napísal: Ne 05. Jan, 2025, 12:21 To ani rezne a kolko ciernych som ich uz videl.. Ale aspon si ich nikto nepochvaloval, ake su skvele.. Aj ked s medom a smotanou bude pitny aj Carbosorb..
Amd R7 5800x3d = Noctua d15 = Asus strix b550f = Kingston 64gb ram 3600mhz cl18 = Rtx 4090 Phantom = Ssd: M2 WD 850x 1tb win10 + M2 WD 850x 2tb + 850 evo 2tb = Lian Li 216 black = Fany: 2x Lian Li 160mm-in + 3x Noctua a12x25-out + 2x Noctua a12x25-bottom = Asus strix 1kw aura = LG C2 42" = Per: Log g915 tkl + Log g pro wire + g440 hard + Xbox Wire Controller = Audio: Topping dx3pro+ = Mackie mr524 = AudioTechnica-a550z
Ake to je ked to porovnas s elite od coffeinu co si mal minule?
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
@michalesku za mna je ta Peru jedna z tych lepsich kav na espresso, ktore som ochutnal. Moj favorit je "Brasil Sitio Morada do Sol" ale ta bola dostupna len par mesiacov (tak som si kupil z nej 4kg do zasoby).
Starbucks by s tebou nesuhlasili
-
- Používateľ
Keď sa pýtaš mna. Tak tá LOR je o dost intenzívnejšia a horkejsia. Poviem to tak. Prvé tri kávy ktoré mi chutia najviac sú: LOR fortisimo,Elite a Lucky man od Dorazu. Poradie je náhodneSKiLEX napísal: Ne 05. Jan, 2025, 15:10 Ake to je ked to porovnas s elite od coffeinu co si mal minule?
Lepper. Starbucks je hnus. 2x som kúpil a 2x som ľutoval. Sak mne kancelária a kuchyňa doma tak smrdela jak keby dakto gumu pálil. A pit sa to nedalo
Ja som naposledy kupil kilo vanilla dream
https://avcoffee.sk/prazena-kava/17426- ... e-espresso
Podla blogu o kave pripomina vanilku, sladke vianocne pecivo a tak... No necitim tam nic z toho. Vpohode kava ale s vanilkou nema nic spolocne. Akoby som vyvaril hrst lucnych kvetov.
https://avcoffee.sk/prazena-kava/17426- ... e-espresso
Podla blogu o kave pripomina vanilku, sladke vianocne pecivo a tak... No necitim tam nic z toho. Vpohode kava ale s vanilkou nema nic spolocne. Akoby som vyvaril hrst lucnych kvetov.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
ja uz prestavam verit uplne tomu, co pise blogokave, lebo mam niekedy pocit, ze uz to nie su objektivne testy ale skor PR. V praci sme skusili viacere kavy podla ich zoznamu a zatial ziadna nebola taka, ze by sme sa zhodli ze sa to da pit dlhodobo
-
- Používateľ
Presne na blogokave som cital recku na popradskú kávu a hejtovali ju. Veeela ľudí ju v komentoch obhajuje a ja tak isto. Nič lepšie na Turka som nepil zatiaľ.
Hej mi to uz pripomina nieco ako chinaplanet len tam nepropaguju gadgety z ciny alebo kavy zo slovenska Ale nic lepsie nemame, tak sa obcas snazim neico vycitat medzi riadkami.
Tak ci tak ta vanilka akoby pisalo o uplne inej kave...
Tak ci tak ta vanilka akoby pisalo o uplne inej kave...
Ja som tiez nic necitil. Celkom sklamanie ked cakas vanilku. Ani chutovy profil tam nemali napisany, celkom scam.
Tak som si aspon napravil ocakavania nejakymi vianocnymi blendmi z prahy.
Tak som si aspon napravil ocakavania nejakymi vianocnymi blendmi z prahy.
.
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Na popradsku zrnkovu som vobec nenasiel rozpolozenie, chut, pohnutku, ani nic, ked je v ponuke mnozstvo porovnatelnych cenovo a vyrazne lepsich kvalitativne..satanicek666 napísal: Po 06. Jan, 2025, 19:45 ... popradskú kávu.. Nič lepšie na Turka som nepil zatiaľ.
Kazdopadne silneho turka si z casu na cas spravim aj ja, tam nemam nic proti nej.. Este mi vyhovuje aj Eduscho Mocca Grande.. Ale musi v nej stat lyzicka..
Kazdopadne ked niekomu chyba vanilka v kave, tuning stoji 5 centov..
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
to ale nie je vanilka, ale vanilin
ja odkedy doma pijeme iba filter tak si uzivam navstevy, kde mi niekto zvari popradsku horku. raz za cas si to uzijem.
ja odkedy doma pijeme iba filter tak si uzivam navstevy, kde mi niekto zvari popradsku horku. raz za cas si to uzijem.
Asi som to uz pisal, raz mi znama spravila popradskeho turka a par hodin na to som mal espresso v Telgarte za 2€+ a uprimne, ani po paty nesiahalo tomu popradu...
@satanicek666 Toto sme aj my riesili v praci a potom sefstvo nahradilo automaticky kavovar pakou, kupili kvalitny mlyn a zrazu tie fancy kavy chutia "jak v recenzke". Ja som espresso davno zatratil, ale paka mi zmenila pohlad.
@satanicek666 Toto sme aj my riesili v praci a potom sefstvo nahradilo automaticky kavovar pakou, kupili kvalitny mlyn a zrazu tie fancy kavy chutia "jak v recenzke". Ja som espresso davno zatratil, ale paka mi zmenila pohlad.
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
Jednoduska: popradakaská horka? To je čo?
Ja som dostal Popradskú - Colombia na test a celkom to chuti,pripravujem na Moka kávovare.
Ja som dostal Popradskú - Colombia na test a celkom to chuti,pripravujem na Moka kávovare.