UA konflikt
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Re: UA konflikt
ale to je v kazdej krajine tak, tu sa iresia zabomysie prokotiny aby sa neriesil prekrocenie hranice s tankami. je uplne jedno kde sa kto nachadza, ak je tam legalne a presiel pasovou kontrolou. asi branime shengen neako aspon. hadam. nedosli sem ukrajinci na tankoch ani my so slotom na budapest sme nesli. a tie trumpove vyjadrenia o gronsku, canade a paname ma zacinaju srat. nema co riesit vo svete ale toto?
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Chlap, ktory prisiel po invazii napr. tak, ze podplatil lekara aby z neho urobil neschopneho sluzby sem sice prisiel legalne ale casto je to clovek ktory nemakal na UA a nebude ani tu. Ti co chceli ist na Slovensko robit tu boli uz davno a presne im sa nepaci, ze ti novi im robia zle meno, netvrdia ze vsetci. To len aby sme sa chapali a je vsetko co som k tomu chcel napisat.
Prepac ale tie reci o tankoch su v momentalnej situacii fantazmagoria, ak krajiny NATO poslu na UA svoje jednotky so svojimi nasivkami na uniformach, tak tento nazor zmenim.
Tie Trumpove reci, uf, no bodaj by sa USA miesalo len do zalezitosti na ich strane oceanu a ak by to zacali dodrziavat nejakych 25 rokov dozadu, tak som si isty, ze na Ukrajine neni vojna.
Prepac ale tie reci o tankoch su v momentalnej situacii fantazmagoria, ak krajiny NATO poslu na UA svoje jednotky so svojimi nasivkami na uniformach, tak tento nazor zmenim.
Tie Trumpove reci, uf, no bodaj by sa USA miesalo len do zalezitosti na ich strane oceanu a ak by to zacali dodrziavat nejakych 25 rokov dozadu, tak som si isty, ze na Ukrajine neni vojna.
Mocipáni si delia zdroje. A nie len na UA. Afriku osklbuju vsetci. Ci Rusaci ci Amici. Ci Europa. Aj v minulosti aj teraz. Artktídu uz vyhlasil Lavrov za rusky priestor zaujmu... Ze vraj je ich a vraj aj Grónsko uz vidia sucast Arktidy po vyhlaseni Trumpa. Lad sa topi a snim vyjde aj vela nerastneho bohatstva. Oni vediaze tam je toho celkom dost.
Mp3turbo to napisal presne. Absolutne v tejto vojne nejde o strach Ruska z nato, ci nebodaj o utlacanie rusov na UA.
Ide o looove a vela do buducna. Putin zacitil ze na UA sa mozu mat lepsie a stracal kontrolu nad UA. Tak skusil Krym lebo tusil ze reakcia bude nic 0. Vyslo skoro zadara....vlastne nie skoro...bez trestu. No a vsetci vieme ako Putin nie raz sa vyjadril co bola najvacsia katastrofa pre jeho zem. Rozpad Zssr. A ked si zratate, zeby UA vstupila do EU a zrazu by EU nepotrebovala Rusko a vystriedala by ich UA s plynom. S povodnymi rurami co sa postavili za ZSSR. To iste aj bane na lithium, uhlie, rozne rudy, ropa okolo Krymu.
Vsetky ostatne dovody co trepu rusaci su bludy pre obycajnych ludi.
A velmi dobre vieme, ze rusi su majstri v zastierani, vytvarani fikcie a hybridnej vojny. Staci si zapnut socialne siete a chce sa vracat z tych komentarov pod clankami.
Ak by tu na Slovensku vznikol konflikt rovno odovzdame krajinu nepriatelovi. Kto by tu siel bojovat? Dovolim si tvrdit, ze pomerne by odtial zdrhalo viac slovenskych mladikov ako utekaju z UA.
No kto by siel polozit zivot za Slovensko proti Rusku tu znas? Ja ani nahodou zdrhal by som ako Ukrajinci.
Mp3turbo to napisal presne. Absolutne v tejto vojne nejde o strach Ruska z nato, ci nebodaj o utlacanie rusov na UA.
Ide o looove a vela do buducna. Putin zacitil ze na UA sa mozu mat lepsie a stracal kontrolu nad UA. Tak skusil Krym lebo tusil ze reakcia bude nic 0. Vyslo skoro zadara....vlastne nie skoro...bez trestu. No a vsetci vieme ako Putin nie raz sa vyjadril co bola najvacsia katastrofa pre jeho zem. Rozpad Zssr. A ked si zratate, zeby UA vstupila do EU a zrazu by EU nepotrebovala Rusko a vystriedala by ich UA s plynom. S povodnymi rurami co sa postavili za ZSSR. To iste aj bane na lithium, uhlie, rozne rudy, ropa okolo Krymu.
Vsetky ostatne dovody co trepu rusaci su bludy pre obycajnych ludi.
A velmi dobre vieme, ze rusi su majstri v zastierani, vytvarani fikcie a hybridnej vojny. Staci si zapnut socialne siete a chce sa vracat z tych komentarov pod clankami.
Ak by tu na Slovensku vznikol konflikt rovno odovzdame krajinu nepriatelovi. Kto by tu siel bojovat? Dovolim si tvrdit, ze pomerne by odtial zdrhalo viac slovenskych mladikov ako utekaju z UA.
No kto by siel polozit zivot za Slovensko proti Rusku tu znas? Ja ani nahodou zdrhal by som ako Ukrajinci.
V prvom rade je to zamienka na ktoru Rusi cakali, nieco podobne ako sa masaker v Racaku stal zamienkou na bombardovanie SRJ, takto to proste funguje a na obycajnych ludoch nikomu nikdy nezalezalo. Racak som spomenul zamerne, Putin sa o par rokov neskor ked vznikalo samostatne Kosovo vyjadril, ze toto je silny precedens do buducna.dargy napísal: Pi 10. Jan, 2025, 18:58 Mp3turbo to napisal presne. Absolutne v tejto vojne nejde o strach Ruska z nato, ci nebodaj o utlacanie rusov na UA.
Za Slovensko proti hocikomu by som isiel ale taka vojna nebude a do vojny "velmoc da zbran a ja mam ist skapat" by som urcite nesiel. A rovnako viem, ze by som sa niekde napr. v Bosne kde som zdrhol neukazoval v Sarajeve na namesti s SK vlajkou a nehulakal "Slava Slovensku".dargy napísal: Pi 10. Jan, 2025, 18:58 No kto by siel polozit zivot za Slovensko proti Rusku tu znas? Ja ani nahodou zdrhal by som ako Ukrajinci.
Za to litium mas milion velkych bezvyznamnych bodovdargy napísal: Pi 10. Jan, 2025, 18:58 To iste aj bane na lithium, uhlie, rozne rudy, ropa okolo Krymu.
EU pretlaca elektromobily ale litium nema, Srbom sa do kseftu "EU za litium" moc nechce, Cina sa s EU rozkmotrila, Australia ho lacno davat nebude a chcela ho tazit a spracovavat aj na Ukrajine kde to teraz nejde lebo Rusi. A ti aj napriek tomu, ze ho nepotrebuju tak moc ako eco EU a mozu si ho zohnat z Ciny, tak musia byt nadseni z toho ako spravili EU skrt cez rozpocet.