FSR v kazdej hre!
Re: FSR v kazdej hre!
Máš tam Adrenalíne? Ak hej tak tam máš aj overlay s FPS a všetkým možným čo si zmyslíš, žiadne MSI Afterburner a RTSS nepotrebuješ, to je potrebné len na nVidie.
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 25. Mar, 2023, 19:17
Skúsim teda to, ale dnes som sa viac v tom vŕtal a pozerám že v ľavom hornom rohu beží FPS priamo s Losles na tom prdavom displeji to nebolo moc dobre vidieť keďže som to mal prekrite tým Overlay od Assusu
CPU: AMD 7800X3D GPU: Asus TUF Gaming RTX4080 MB: Asus TUF Gaming B650m-PLUS RAM: 2x16GB Kingston 6000 PSU: Asus Strix Aura 850w Gold SSD: Kingston Fury Renegade 1TB CASE: GameMax Spark Monitor: Alienware AW3432DWF
Už nie je pravda, teraz je súčasťou inštalačného balíčka driveru NVIDIA App, tam sa dá už tiež zapnúť overlay s FPS a všetkým ostatným, konečnewingo napísal: So 11. Jan, 2025, 21:31 Máš tam Adrenalíne? Ak hej tak tam máš aj overlay s FPS a všetkým možným čo si zmyslíš, žiadne MSI Afterburner a RTSS nepotrebuješ, to je potrebné len na nVidie.
AMD Ryzen R9 7950X3D@OC, Noctua NH-D15S [NA-HC4] chromax.black&white, GIGABYTE B650E AORUS ELITE X AX ICE, Patriot Viper Elite 5 64 GB KIT DDR5 @6000MHz CL30 White RGB, ASUS TUF RTX 4070Ti GAMING OC 12GB GDDR6X @3/23,5Ghz, NVMe SSD Samsung 990 PRO 1TB + Kingston A2000 1TB, SATA SSD Team Group CX2 1TB, A4tech Bloody V7M HoleLess, Seasonic Focus Plus SSR-750FX Gold, Lian Li Lancool 215 White, 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1, Nintendo Switch V2 HWFLY Modchip OC CPU: 1020@1785Mhz, GPU: 768@921Mhz, RAM:@1600MHz
Vlko dik, takže nVidia konečne začína dobiehať AMD s ovládačmi?
Dexter písal si to aj v inej téme ale ani tam si mi neodpovedal že prečo ani keď som sa ťa priamo spýtal? Čo také navyše to RTSS prináša?
Dexter písal si to aj v inej téme ale ani tam si mi neodpovedal že prečo ani keď som sa ťa priamo spýtal? Čo také navyše to RTSS prináša?
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
lebo si to vieš krásne ponastavovať, ako ty chceš, ši už v spojení z AB alen AIDA, HWINFO
je to úplne iná liga
samozrejme reállne to čo je tých ovládačoch priamo je ok ale je to ozaj len základ, konfigurácia v podstate 0 etc
vážne si nikdy nevidel poladené RTSS panely?
samozrejme to chce aj iný level skilu ale fakt sa to nedá porovnáť
a aj by default je rtss+AB na úrovni hentoho čo nuka NV/AMD/Intel
je to úplne iná liga
samozrejme reállne to čo je tých ovládačoch priamo je ok ale je to ozaj len základ, konfigurácia v podstate 0 etc
vážne si nikdy nevidel poladené RTSS panely?
samozrejme to chce aj iný level skilu ale fakt sa to nedá porovnáť
a aj by default je rtss+AB na úrovni hentoho čo nuka NV/AMD/Intel
Mne v overlay fakt nechýba teplota chipsetu na doske či teplota SPD na RAMke či podobné obskúrnosti ktoré v Adrenaline nemám ale vedel by som do RTSS vytiahnuť z HWINFO, ja práveže veci vypínam nie pridávam nech mi to nezaberá priveľa obrazu v hre, ale dík, aspoň viem čo navyše to ponúka, ja som skôr rozmýšľal v rovine analýzy frametimes, 1% low, exportu apod. a nič ma nenapadalo
Ale nazvať nefunkčnú zbytočnosť SW priamo v ovládačoch ktoré zastúpia RTSS pre 99,99% ľudí a pritom to je 10x ľahšie použiteľné je "trochu" prehnané
Ale nazvať nefunkčnú zbytočnosť SW priamo v ovládačoch ktoré zastúpia RTSS pre 99,99% ľudí a pritom to je 10x ľahšie použiteľné je "trochu" prehnané
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
to všetko vieš lebo to má integrované, hlavne treba posledné beta verzie
reálne aj tak nič ako full verzia neni, on proste nejakú označí ako full a je to
popravde ak nerobíš z RTSS fičurky v ovladacom paneli ta ani nenapadnú kuknúť
99% ludí dá v lepšom prípade ovládače nové a tam to končí
takže použiteľnosť bude dosť podobná
o 10x lahsej použitellnosti dosť pochybujem, lahšie ano ale až otolko nie
ved rtss tiež len zapneš zobrazovanie
ked chceš viac isto musíš do menu ale to aj v prípade tých integrovaných
reálne aj tak nič ako full verzia neni, on proste nejakú označí ako full a je to
popravde ak nerobíš z RTSS fičurky v ovladacom paneli ta ani nenapadnú kuknúť
99% ludí dá v lepšom prípade ovládače nové a tam to končí
takže použiteľnosť bude dosť podobná
o 10x lahsej použitellnosti dosť pochybujem, lahšie ano ale až otolko nie
ved rtss tiež len zapneš zobrazovanie
ked chceš viac isto musíš do menu ale to aj v prípade tých integrovaných