Myslim si ze nic viac netreba dodat.materik napísal: St 15. Jan, 2025, 22:28 Preco je z toho taky humbug? Pretoze na Slovensku maju ludia stale mentalitu poddanych, ktori sa maju panstvu klanat, chlacholit ho, do zadocku sa pchat a kritizovat len v bezpeci krcmicky a domova.
Do toho mame silny, narodny komplex menejcennosti a mnozstvo mentalne chudobnych ludi, ktori maju drive po ucte, statuse, funkcii, hodnosti - slachtickom titule. Vid falosne alebo kupene tituly, fake hodnosti s vylozkami a ine prejavy malomestianskeho papalastva.
Politická debata
Re: Politická debata
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
inak preco by niekto starsi mal automaticky mat nejaku uctu, cim si ju zasluzil? lebo ked o niekom vies, ze je to zly clovek tak hadam nema tvoju uctu len preto, ze ma +35r od teba, to nedava zmysel.satanicek666 napísal: St 15. Jan, 2025, 21:55 Nie. Bol som maly chlapec. Ale chcel som tým povedat to. Že z úcty k starším som podal tomu panovy ruku hoci som znal že je pijak chuj a ubližuje
HellAngel napísal: St 15. Jan, 2025, 22:43 Preco chalan prevzal cenu a podal ruku Druckerovi? Tiez je z Hlasu a tiez ma rovnake hovienko na hlave ako Pelle. Ked videl tuto dvojku a ma proti ich osobam nejaky problem, tak nemal tu cenu vobec prevziat.
https://dennikn.sk/4403493/oceneny-stud ... 6bd3f326c6Prečo ste prezidentovi nepodali ruku?
S prezidentom Pellegrinim mám osobný a politický problém preto, že podľa mňa sa dostal do paláca podvodom a klamstvom na ľuďoch. Okrem evergreenu populistických sľubov o lacných potravinách a lacnom plyne, ktoré populisti opakujú každé voľby, aj obvinil svojho protikandidáta z toho, že nás pošle do vojny na Ukrajine. Nikdy by nás do nej neposlal, a aj keby to urobil, nemalo by to žiadne racionálne opodstatnenie. Bolo to klamstvo a útok na najnižšie ľudské pudy strachu a u niektorých častí slovenského obyvateľstva možno aj protiukrajinského cítenia. A nemyslím si, že by bolo správne si s takýmto človekom podať ruku, respektíve sa s ním asociovať, pretože s ním hrubo nesúhlasím a myslím si, že je podvodník a klamár.
....
Keď ste si podali ruku s ministrom Druckerom, niečo ste mu pritom povedali. Čo to bolo?
Iba som sa pánovi ministrovi poďakoval. Naozaj nešlo o nič viac. Ja som bol na ministerstve školstva na stáži a pýtal som sa aj na pána Druckera. Bolo to krátko po zmene garnitúry a on je asi najlepším ministrom tejto vlády. Aj vo všeobecnom hodnotení by som povedal, že je to človek, ktorý si robí svoju prácu a nezúčastňuje sa na vládnych maškarádach či nejakých extrémistických prejavoch. Podľa mňa sa dá povedať, že Hlas je uňho iba politické tričko.
Robite z toho rodeo ako keby ho tam oplul. Pekny slusny protestny postoj. Ale tak ano tu u nas je najlepsie nadavat si v krcme ako su vsetci zlodeji a hajzli ale na zaver sa treba poklonit lebo tak to treba.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 18. Mar, 2014, 12:47
lord.keby ho oplul tak by som tu nepisal nic o tym a nezacinal temu ale chcel som poznat vas nazor co si o tom myslite...ok.kazdy to vidime inak.kazdy sme nejako inak uceny.a ano tak som bol uceny ze automaticky ked mam ja 16r a dakto 35 a viac napr tak je to starsi clovek a zasluzi si uctu.ale aspon to podanie ruk ukaze ze som na nejakej urovni ... nikto tu z nicoho nerobi rodeo.ja som nepovedal zle slovo na ziacika.taky zilinka sa zrazu ozval a vysiel jak patkan z dziri.zase to vsetko padlo vhod smeru bo budu zo sebe robit uboziacikov jak pri atentate.ale jak hovorim ked sa pelle natiahol ze mu tu slizku ruku poda tak jak spravny chlap zo slusnosti mu ruku podat mal.len zato ze je starsi a prezident
Amd R7 5800x3d = Noctua d15 = Asus strix b550f = Kingston 64gb ram 3600mhz cl18 = Rtx 4090 Phantom = Ssd: M2 WD 850x 1tb win10 + M2 WD 850x 2tb + 850 evo 2tb = Lian Li 216 black = Fany: 2x Lian Li 160mm-in + 3x Noctua a12x25-out + 2x Noctua a12x25-bottom = Asus strix 1kw aura = LG C2 42" = Per: Log g915 tkl + Log g pro wire + g440 hard + Xbox Wire Controller = Audio: Topping dx3pro+ = Mackie mr524 = AudioTechnica-a550z
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
>> turbo, to si bol ty?
ne. Som sice zenska ale s vratnikmi konflikt nemam.
ne. Som sice zenska ale s vratnikmi konflikt nemam.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Co ma najviac zaraza je to, ze najneslusnejsi ludia to najviac kritizuju...ti, ktori siria len nenavistne reci a nic viac. A chalan slusne odmietol podat ruku.
Slušné na tom nič nebolo, nemal tam chodiť, bol by lepšie spravil, takto ukázal vlastnú hlúposť a provokaciu UA triapkou čomu sa vytešili progresivci a iné pochybne existencie ....
Neviete kde je celé video?
https://www.facebook.com/share/v/1A81sXXtzz/
https://www.facebook.com/share/v/1A81sXXtzz/
Uz chalaniska tolko nerieste. Nespravil nic strasne...
Keby to vsak mame brat tak, ze radsej tam nemal ist ako sa zachovat neslusne, to iste sa da povedat o Pellem. Ak tam nemal co robit a este aj studentov ma v pi.. (vidime jeho konanie) a teraz ide podavat jednemu z nich ruku, to akoze co? Ejooj...
Keby to vsak mame brat tak, ze radsej tam nemal ist ako sa zachovat neslusne, to iste sa da povedat o Pellem. Ak tam nemal co robit a este aj studentov ma v pi.. (vidime jeho konanie) a teraz ide podavat jednemu z nich ruku, to akoze co? Ejooj...
NB: Microsoft Surface Laptop 7
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Este aby si mal.. Ved to su po upratovackach najdolezitejsi ludia v kazdej institucii na Slovensku.. Alebo su pred nimi? Uz neviem, davno som nemusel nic vybavovat na miestach, kde hrozil kontakt s nimi.. Ale aj to sa zmeni..
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
este dobre ze tie upratovacky mame! lebo kazdy keby bol indžimiiir ta tu zijeme uz docista jak v chliiive.kto by uz len popratal ten zachod v tej instituciji??? nebodaj ty sam za sebou???
Amd R7 5800x3d = Noctua d15 = Asus strix b550f = Kingston 64gb ram 3600mhz cl18 = Rtx 4090 Phantom = Ssd: M2 WD 850x 1tb win10 + M2 WD 850x 2tb + 850 evo 2tb = Lian Li 216 black = Fany: 2x Lian Li 160mm-in + 3x Noctua a12x25-out + 2x Noctua a12x25-bottom = Asus strix 1kw aura = LG C2 42" = Per: Log g915 tkl + Log g pro wire + g440 hard + Xbox Wire Controller = Audio: Topping dx3pro+ = Mackie mr524 = AudioTechnica-a550z
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
no vidis to, sami problemovi studenti.
Aj v Spišsškej. Kurwa to je iny pruser...
Aj v Spišsškej. Kurwa to je iny pruser...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Používateľ
Keď to zrobil len zato že ziacik nepodal ruku pellemu tak je zrelý na doživotie a psychiatriju… ale v podstate je jedno prečo to spravil. Spravil ohavny čin!! a za chvíľu toho tu bude viac
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Az na to, ze povodne tam mal byt iba minister skolstva. Zmenili to na poslednu chvilu, aby si aj prezident "mieru a nizkych cien" mohol spravit PR.Max64 napísal: Št 16. Jan, 2025, 12:16 Slušné na tom nič nebolo, nemal tam chodiť, bol by lepšie spravil, takto ukázal vlastnú hlúposť a provokaciu UA triapkou čomu sa vytešili progresivci a iné pochybne existencie ....
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
-
- Používateľ
pekne napisane o nasej spolocnosti... " všetky morálne a etické prvky sa z tejto spoločnosti vytrácajú. Deti nemajú žiadnu úctu k starším, nevedia čo to je zodpovednosť , úprimnosť a slušnosť. Západná kultúra im vymýva mozgy hodnotovo nulovými filmami, zobrazujúcimi samé násilia a hulvátstvo. Táto takzvaná demokracia zničila strednú triedu obyvateľstva a vytvára tu arogantných a bezohľadných akože podnikateľov, ktorí si za peniaze dovoľujú všetko. Od bežných dopravných priestupkov, cez porušovanie pravidiel a zákonov, samozrejme bez potrestania. Pritom sa stále naháňajú za majetkom , mamonom a zabúdajú na výchovu svojich detí. Ich deti, zahltené drahými darčekmi sa stávajú vo svojom okolí tiež arogantnými, namyslenými, pretože ich rodičia ich z toho vždy vysekajú a doplatia na to učitelia či iní nevinní ľudia. Štát sa na to iba prizerá a až keď sa stane nešťastie, akože začnú s nápravou, začnú hľadať vinníkov , ale to iba naoko, na chvíľu, pokiaľ sa na to nezabudne. Úlohou politikov nie je zaoberať sa o blbosti ľudí, o ich požiadavky či prosby a nároky, politik sa musí hlavne za volebné obdobie plne venovať svojim prioritám. Hlavne nahromadiť čo najväčšie majetky, dostať sa do významných verejných funkcií a podobne. Korupcia, rodinkárstvo, papalášizmus , klamstvá a faloš o ktorých sa tak často hovorí , ktoré počúvame zo špinavých úst politikov, majú oni na dennom poriadku. Kradnú, porušujú beztrestne zákony a ľudia to za nich zaplatia. Ono nemajú žiadnu zodpovednosť , tak sa iba usmievajú. Pokiaľ sa nezmení naša legislatíva a to dosť rapídne, k lepším zajtrajškom sa nikdy nedostaneme, pretože každá nová vláda bude využívať túto chorú legislatívu a ihneď zabudnú na to, čo vykrikovali na minulú vládu. Napríklad keď si zdvihli platy, myslíte že nová vláda si ich dá dole ? Sú to sviniari najhrubšieho zrna."
Napisane pekne, ale s jednym nesuhlasim. To, ze sa zmeni legislativa neznamena, ze sa bude aj dodrziavat.
Vidiet to aj teraz, mna az zo stolicky dviha, ked sa porusuju zakony ci nejake pravidla... Ano, mame tu aj blbe zakony, niekedy az nezmysli, ale ak ide o nieco zmysluplne, tak ma to vytaca, lebo ak sa nieco povie a ine spravi, naco nam potom su vlastne nejake pravidla fungovania, pravidla spolocnosti atd.?
Ale ano, z vacsej casti suhlasim s tym textom a je to smutne...
Vidiet to aj teraz, mna az zo stolicky dviha, ked sa porusuju zakony ci nejake pravidla... Ano, mame tu aj blbe zakony, niekedy az nezmysli, ale ak ide o nieco zmysluplne, tak ma to vytaca, lebo ak sa nieco povie a ine spravi, naco nam potom su vlastne nejake pravidla fungovania, pravidla spolocnosti atd.?
Ale ano, z vacsej casti suhlasim s tym textom a je to smutne...
NB: Microsoft Surface Laptop 7