Tak hádam sa viac dozvieme keď bude von článok.
Neviem, ci je to tak stale, ale v minulosti to nebola ziadna kreativita.. Roadmap pomenovania brali z nazvov realnych lokalit, najcastejsie v okoli vyvojovych centier v Oregone resp. Kalifornii (dakujem, ChatGPT)..shiro napísal: Št 12. Sep, 2024, 19:12 ... tak, ako su "kreativni" v pomenovavani CPU/architektur...
Dodám. Mám screeny ako to vyzeralo keď som to meral s prvým oficiálnym BIOSom pred updatmi (na prázdnom disku), teraz už je tam OS a tona vecí + procesov, bolo by to skreslené. OS budem reinštalovať cca o dva týždne už na finál, takže potom to zmeriam v identických podmienkach a postnem. Z ďalších meraní som screeny nerobil, nebolo treba, vždy som si to len porovnal oproti tomu baseline meraniu.shiro napísal: Pi 10. Jan, 2025, 20:37toto by som chcel vidiet, ak mas screenyEasa napísal: Pi 10. Jan, 2025, 19:25 a hlavne komunikácia s NVMe diskami sa v niektorých prípadoch (prístupová doba 4K QD4/QD16) zlepšila takmer o 100%, doslova na polovicu. Meral som to od začiatku s každou verziou UEFI.