Politická debata
Re: Politická debata
500 euro od nikoho neberiem a pre mňa neznamená 500 euro dáky peniaz.
Ja som robil v Kazachstán, Aksai a zažitok to bol riadny ..
Ja som robil v Kazachstán, Aksai a zažitok to bol riadny ..
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Ked lukasenko o sebe povie a nie raz ze je diktator. To ti nevadi? Ci aky zmysel ma podla teba diktator? Slobodna krajina rusko? Bielorusko? Preto odtial utekaju ludia? Pre obcana bieloruska vies vsak ze potrebuju viza opustit krajinu. Sloboda? Ale k veci. Nerasne suroviny vravis ze maju rusi? Ok a komu patria? Vsetkym obyvatelom v slobodnej krajine? A dochodky ake maju v tej slobodnej krajine teda? Len skus s tym EQ porrovnat s Norskom no. Kde maju tieto ideologie ze suroviny patria obcanom. Len tak no. A potom sa udri do hrude aky si chlap a ked budes zomierat tak zomri ako chlap a neotravuj zdravotnikov.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Nerastne suroviny patria vláde.
Keď doma na zahrade objavíš zlato, ropu, teplú vodu .. to nie je tvoje ale vladnucej strane, čiže štátu.
Podla teba keby boli pri moci tragedi, tak to by bolo všetko v poriadku ...
Politika je pánske huncútctvo!
Keď doma na zahrade objavíš zlato, ropu, teplú vodu .. to nie je tvoje ale vladnucej strane, čiže štátu.
Podla teba keby boli pri moci tragedi, tak to by bolo všetko v poriadku ...
Politika je pánske huncútctvo!
Záleží od uhľa pohľadu.
-
- Pokročilý používateľ
V tomto meste tiez nieco tazia a maju sa super
https://x.com/NAFOvoyager/status/1881034134606475739
A takto slobodna krajina posiela vojakov utocit
https://x.com/Gerashchenko_en/status/18 ... 6167755893
A co taky revir v bielorusku. Ked clovek moze mat revir v norsku svajciarsku alebo co taka Canada? Mame v rodine polovnika co si striela v Kanade a sem tam neaka trofej je prinesena na Svk ale zeby niekto chcel ist do Slobodnej diktatury polovat asi nie. ale na to asi nie su peniaze no.
https://x.com/NAFOvoyager/status/1881034134606475739
A takto slobodna krajina posiela vojakov utocit
https://x.com/Gerashchenko_en/status/18 ... 6167755893
A co taky revir v bielorusku. Ked clovek moze mat revir v norsku svajciarsku alebo co taka Canada? Mame v rodine polovnika co si striela v Kanade a sem tam neaka trofej je prinesena na Svk ale zeby niekto chcel ist do Slobodnej diktatury polovat asi nie. ale na to asi nie su peniaze no.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
ale vies, slovan slovana nebude bit !
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
Bielorusko slobodne dovolilo rusom vpad na Ua. Aj obcania sa tam maju uzasne. Teda ibaze by nie no.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
ale nerastne suroviny patria vláde. Cize ked je dnes pri kormidle Dzurinda, tak su Dzurindove. Ked zajtra Meciar, tak Meciarove.
Co je na tom nepochopitelne alebo zvlastne ?
Ludom, obcanom nejakej republiky, nepatri absolutne nic. Oni su tam len kvoli tomu, aby hodili hlasovaci listok do urny, pricom vladnuca strana uz 4 minuty po otvoreni volebnych miestnosti ma spocitane, ze sa volieb zucastnilo 95.7% opravnenych volicov. Styri minuty. Po otvoreni.
Ze je to fyzikalne nemozne ? Koho trapia nejake drobnosti.
Presne v takom spolocenskom zriadeni, presne v takom nastaveni mysle ("vlade patria nerastne suroviny") chcem, aby vyrastali moje deti a vnucata.
Co je na tom nepochopitelne alebo zvlastne ?
Ludom, obcanom nejakej republiky, nepatri absolutne nic. Oni su tam len kvoli tomu, aby hodili hlasovaci listok do urny, pricom vladnuca strana uz 4 minuty po otvoreni volebnych miestnosti ma spocitane, ze sa volieb zucastnilo 95.7% opravnenych volicov. Styri minuty. Po otvoreni.
Ze je to fyzikalne nemozne ? Koho trapia nejake drobnosti.
Presne v takom spolocenskom zriadeni, presne v takom nastaveni mysle ("vlade patria nerastne suroviny") chcem, aby vyrastali moje deti a vnucata.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 18. Mar, 2014, 12:47
Turbo. Oni už vedia 4 minuty pred otvorením koho ľudia volili…
Amd R7 5800x3d = Noctua d15 = Asus strix b550f = Kingston 64gb ram 3600mhz cl18 = Rtx 4090 Phantom = Ssd: M2 WD 850x 1tb win10 + M2 WD 850x 2tb + 850 evo 2tb = Lian Li 216 black = Fany: 2x Lian Li 160mm-in + 3x Noctua a12x25-out + 2x Noctua a12x25-bottom = Asus strix 1kw aura = LG C2 42" = Per: Log g915 tkl + Log g pro wire + g440 hard + Xbox Wire Controller = Audio: Topping dx3pro+ = Mackie mr524 = AudioTechnica-a550z
Bývalé krajiny CCCP majú vizovú povinnosť jak do europi tak aj do ameriky, myslím tím ako kontinent amerika.stefan222 napísal: Ut 21. Jan, 2025, 08:40 Ked lukasenko o sebe povie a nie raz ze je diktator. To ti nevadi? Ci aky zmysel ma podla teba diktator? Slobodna krajina rusko? Bielorusko? Preto odtial utekaju ludia? Pre obcana bieloruska vies vsak ze potrebuju viza opustit krajinu. Sloboda? Ale k veci. Nerasne suroviny vravis ze maju rusi? Ok a komu patria? Vsetkym obyvatelom v slobodnej krajine? A dochodky ake maju v tej slobodnej krajine teda? Len skus s tym EQ porrovnat s Norskom no. Kde maju tieto ideologie ze suroviny patria obcanom. Len tak no. A potom sa udri do hrude aky si chlap a ked budes zomierat tak zomri ako chlap a neotravuj zdravotnikov.
Najhoršie to majú ženy ktoré sú mladé a atraktívne, sú považované za osoby ktoré budú pracovať ako v oblasti erotických služieb, preto budia nedôveru. Preto zvažuje konzulát o vydaní víz pre také osoby a tiež osoby trestané za kradeže a násilnú trestnú činnosť... nepotrebujú tam problémy s vagabundami ...
Aj slovenska republika má vizovú povinnosť voči UA, do 3 mesiace nie je povyvinné vizum, nad 3 mesiace je povinnosť viza a dôvod musíš uviesť. Vizova povinnosť skončila v roku 2005, myslím že 6 - 7 mesiac.. Na UA, BY, RU som bol min 200 x, 3 roky dozadu som bol v Kirgistán pracovne, už len preto lebo boli uvalene sankcie na Rusko na produkty, bol som tam autom..
Predajom nerastných surovín sa realizuje fungovanie štátu od nemocníc po naklady na zbrojenie, čiže obrana štátu a tak to má biť, boh chráň keby bola vláda z jehovistov. Bolo by po štáte, vyplienená krajina od rabovania ..
A napokon čo nás je po Norsku, mi žijeme na Slovensku a máme sa starať o to aby nám bolo dobre ..
A čo mi má vadiť Lukašenko? je to rozumný muž, nie prozapadná podržtaška, podporovateľ domácich poľnohospodárov a prvovýrobcov a že sa nepáči niekomu jeho postoj, nie je jeho problém ...
-
- Pokročilý používateľ
Tak lukasenko veru blby nie je,ked tam je tak dlho pri moci.a nie je putinova podrztazka ano ?
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
>> A napokon čo nás je po Norsku, mi žijeme na Slovensku a máme sa starať o to aby nám bolo dobre ..
tak potom co sa staras o ruske suroviny ?
Ozaj, chcel by si sa mat tak dobre ako sa maju v Bielorusku ? Statisticka mzda, zivotna uroven, kvalita zivota... ty sprosta hrda prvovyroba.
uz ste videli dnesneho Fika ? Uz sa obranuje voci Majdanu.
tak potom co sa staras o ruske suroviny ?
Ozaj, chcel by si sa mat tak dobre ako sa maju v Bielorusku ? Statisticka mzda, zivotna uroven, kvalita zivota... ty sprosta hrda prvovyroba.
uz ste videli dnesneho Fika ? Uz sa obranuje voci Majdanu.
Videl, rozhodujem sa, ci to bude Írsko, alebo juhovýchodná Ázia
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77