Politická debata
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Politická debata
budu predcasne volby, toto neostane bez odozvy. Problem vidim v tom, ze toto zoskupenie, asi bez SNS ale s KDH tu bude po volbach. Opozicia je slabucka a kazdy kope za seba
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 18. Mar, 2014, 12:47
Ver tomu že hlas bude v parlamente a druhý Fico
Amd R7 5800x3d = Noctua d15 = Asus strix b550f = Kingston 64gb ram 3600mhz cl18 = Rtx 4090 Phantom = Ssd: M2 WD 850x 1tb win10 + M2 WD 850x 2tb + 850 evo 2tb = Lian Li 216 black = Fany: 2x Lian Li 160mm-in + 3x Noctua a12x25-out + 2x Noctua a12x25-bottom = Asus strix 1kw aura = LG C2 42" = Per: Log g915 tkl + Log g pro wire + g440 hard + Xbox Wire Controller = Audio: Topping dx3pro+ = Mackie mr524 = AudioTechnica-a550z
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
tiez si myslym, ze vlada bude v zlozeni smerohlas, zbavia sa sns a nahradia ich napriklad kdh-ckom
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
po tom ako je takto fico odtrhnuty z retaze neverim ze kdh z nimi pojde. ale to nic, tam je v zastupe republika s este vacsimi %, takze to ma stale iste
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
na republiku som zabudol. Ano oni budu ochotny tento extrem tolerovat, su lepsou volbou pre neho
Kto podnika, chce biť konkurencie schopný, dobre zarobiť, kupuje tam kde sú lacné suroviny, take je Rusko čo je 1/3 ceny za produkty. Žial bohu sú aj taký čo to nechápu a to je to hrdinstvo čo dokázali, nakoľko na iné nemajú.. RU, BY majú veľko kapacitne giganticke tovarne kde aj vyrábaju, a lacne suroviny. Nad tým môže mať jedine sklopené oči pre plač celá europa, ich fabriky sú len také krcalky a presne také krcálky bolo ich poľnohospodárstvo. A keď chceš od nich kamión tovaru, môžeš tak čakať aj rok, možno aj dlhšie s cenou ako psychopat.mp3turbo napísal: Ut 21. Jan, 2025, 20:16 >> tak potom co sa staras o ruske suroviny ?
Ozaj, chcel by si sa mat tak dobre ako sa maju v Bielorusku ? Statisticka mzda, zivotna uroven, kvalita zivota... ty sprosta hrda prvovyroba.
Krajina čo má potravinovú sebestačnosť je uspešna krajina a nie hlupaci čo si zničili potravinovú sebestačnosť. A teraz nariekajú ako sú drahé potraviny, to je dôsledok toho ako nas privýtala europa , respektívne hnilý zapad po 89 roku po zamatovom hnoji a sa im podarilo zničiť poľnohospodárstvo ktoré tu bolo na vysokej úrovni.. A spravili Slovensko závistlé na dovoze potravín.
Každá krajina má min mzdu aby nehladoval a vyžil a mal kde bývať. Ako v každom režime sú ludia schopný a menej schopný, každý je tvorca svojho štastia, preto nemôže mať rovnaký zárobok každý jeden. Že niekto sa dá na alkohol a drogy, skončí ako bezdomovec a k tomu trestná činnosť je jeho problém..
Akú majú kvalitu života ludia v otrokárni, tzv logicentrách ako hlušia za linkou ako je npr LandRover na honoch pri Drážovciach ??? Podľa teba asi super lebo tam nevládne diktátor Lukašenko..
A najlepšie je na tom to že tieto veľke SUV idú do podla teba zaostalých krajín kde je chudoba a tažka životná úroveň cez Poľsko.
Slovensko nemá nič vlastné, iba otrokarske montovne postavené na urodnej pôde.
To nie je chválenie krajín ale holí politický fakt ako sa majú krajiny ktore sa vydali vlastným smerom.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
>> Kto podnika, chce biť konkurencie schopný, dobre zarobiť, kupuje tam kde sú lacné suroviny, take je Rusko čo je 1/3 ceny za produkty.
cize zahnivajuci zapad predava barel ropy povedzme za 100 dolarov, a Sovieti za 33 ? Ukaz.
>> Žial bohu sú aj taký čo to nechápu
ano, presne tak.
>> RU, BY majú veľko kapacitne giganticke tovarne kde aj vyrábaju, a lacne suroviny.
ano, Bielorusko je najuzasnejsi priklad takej krajiny ako pises. Noze nam skus vymenovat styri nejake zname bieloruske produkty. Alebo sest.
>> Nad tým môže mať jedine sklopené oči pre plač celá europa, ich fabriky sú len také krcalky a presne také krcálky bolo ich poľnohospodárstvo.
pocuvaj, rusofile, vies co su fakty mimo tvojej sibnutej makovice ?
Taliansko. 58 milionov sudruhov, hruby domaci produkt 2255 miliard USD za rok 2023.
Sovjetska Federacia. 144 milionov sudruhov, hruby domaci produkt 2021 miliard USD za rok 2023.
Kludne odrataj okolo 100 miliard na mierumilovne ucely (rakety, tanky, bomby, vies taketo tie veci ktore zoberies spolu s priblizne 700.000 chlapcami a ides sa branit na uzemie cudzej krajiny, lebo zajtra by na teba urcite zautocili). Z toho, co ti zostane, obrovska cast je vyvoz ropy, plynu, zlata a takychto sprostosti.
Krajina s takmer trojnasobnym poctom obyvatelov, a bez vyvozu surovin by sotva mali polovicny HDP nez odhnivajuce Taliansko.
Tak tomu sa povie fabriky, fakt.
Ked uz som pri tej obrane : ako by sa ti pacilo, keby sa akakolvek ina krajina isla na uzemie Sovietskeho Zvazu branit ? Presne podla ruskej logiky - oni sa isli na uzemie Ukrajiny branit. Tak keby sa niekto iny isiel branit volakde k Moskve, taka nejaka pohodicka. Ozaj, vies co ? Spojene staty sa boli v sedemdesiatych rokoch vo Vietname branit. Oni na nich nezautocili - oni sa boli branit.
cize zahnivajuci zapad predava barel ropy povedzme za 100 dolarov, a Sovieti za 33 ? Ukaz.
>> Žial bohu sú aj taký čo to nechápu
ano, presne tak.
>> RU, BY majú veľko kapacitne giganticke tovarne kde aj vyrábaju, a lacne suroviny.
ano, Bielorusko je najuzasnejsi priklad takej krajiny ako pises. Noze nam skus vymenovat styri nejake zname bieloruske produkty. Alebo sest.
>> Nad tým môže mať jedine sklopené oči pre plač celá europa, ich fabriky sú len také krcalky a presne také krcálky bolo ich poľnohospodárstvo.
pocuvaj, rusofile, vies co su fakty mimo tvojej sibnutej makovice ?
Taliansko. 58 milionov sudruhov, hruby domaci produkt 2255 miliard USD za rok 2023.
Sovjetska Federacia. 144 milionov sudruhov, hruby domaci produkt 2021 miliard USD za rok 2023.
Kludne odrataj okolo 100 miliard na mierumilovne ucely (rakety, tanky, bomby, vies taketo tie veci ktore zoberies spolu s priblizne 700.000 chlapcami a ides sa branit na uzemie cudzej krajiny, lebo zajtra by na teba urcite zautocili). Z toho, co ti zostane, obrovska cast je vyvoz ropy, plynu, zlata a takychto sprostosti.
Krajina s takmer trojnasobnym poctom obyvatelov, a bez vyvozu surovin by sotva mali polovicny HDP nez odhnivajuce Taliansko.
Tak tomu sa povie fabriky, fakt.
Ked uz som pri tej obrane : ako by sa ti pacilo, keby sa akakolvek ina krajina isla na uzemie Sovietskeho Zvazu branit ? Presne podla ruskej logiky - oni sa isli na uzemie Ukrajiny branit. Tak keby sa niekto iny isiel branit volakde k Moskve, taka nejaka pohodicka. Ozaj, vies co ? Spojene staty sa boli v sedemdesiatych rokoch vo Vietname branit. Oni na nich nezautocili - oni sa boli branit.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Ja som nikde neuviedol o nakúpe ropy.
Ja som písal o sklárňach, ano taka Nemšová je len krcálok, čo je len 5% produkcie skloobalov..
A zabudol si napisať pán matematik zisk ruska z predaja vojenskej techniky, raketových systemov..
Ja som písal o sklárňach, ano taka Nemšová je len krcálok, čo je len 5% produkcie skloobalov..
A zabudol si napisať pán matematik zisk ruska z predaja vojenskej techniky, raketových systemov..
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
ten je asi zahrnuty do GDP, teda hrubeho narodneho produktu... ze ?
zisk nezisk, HDP je HDP. To nieco znamena. Nemam uplne istotu, ze vies co to znamena. A vlastne co sa furt ohanas krcalkami ? Pride mi tak nejak prirodzene, ze v Indii maju vacsie sklarne nez v Nemsovej - vies na Slovensku je 5.5 miliona sudruhov, v Indii okolo 1400 milionov, tak dofrasa aj tie sklarne asi maju vacsie. To iste v Cine, to iste v Ameeerikeeeee, zrejme maju vacsie sklarne nez Nemsova. Neviem, nikdy som tam nebol.
Ropa : doslova a dopismena si udrel ">> Kto podnika, chce biť konkurencie schopný, dobre zarobiť, kupuje tam kde sú lacné suroviny, take je Rusko čo je 1/3 ceny za produkty."
tak mi ukaz, ktore suroviny sa predavaju z Ruska za tretinu. Kedze ropa, zemny plyn a nejake dalsie drobnosti su absolutne obrovskym pilierom ekonomiky sudruhov, dovolil som si ich vypichnut. Znovu zopakujem : ukaz nam, ktore suroviny su za tretinu.
A stale nezabudni na to, ze spomenute zahnivajuce satanisticke Taliansko ma len tretinu obyvatelov Ruskej federacie a nevyvaza tolko zbrani a nema z nich tolko zisku (cize je na tom este horsie v porovnani), a napriek tomu vsetkemu ma stale vacsi HDP. HDP znamena, kolko tovarov a sluzieb sa v danej krajine vyrobi kamarade. To su tie tvoje tovarne. Nemecko malo v tom istom roku cislo 4500 miliard. Anglicko 3350 miliard. Francuzsko 3031 miliard.
Tak teraz mozes porovnavat tovarne.
Nesnaz sa "zrovnopravnit" velkost zahnivajucich ekonomik vzhladom na pocet obyvatelov. Keby Taliansko malo tolko obyvatelov ako sudruhovia, teda 2.5x viac nez ma a keby sa rovnakym sposobom vyvijal domaci produkt, tak by namiesto 2255 miliard vyrobili okolo 5637 miliard. Tak si to porovnaj s uzasnym Ruskom, raketami a mierumilovnymi zbranami. Stale nezabudni na to, ze OBROVSKY podiel z toho ruskeho cisla tvori predaj ropy a plynu, CO TEDA STRASIDELNE OCHUDOBNUJE TU TVOJU PRIEMYSELNU VYROBU a stavia ju do daleko horsieho svetla, nez to na prvy pohlad vyzera.
Tovarne.
Bieloruske tovarne. Ozaj, zabudol si nam spomenut nejake styri zname bieloruske vyrobky.
Takze strucne zhrniem vyzvy pre teba :
- ukaz nam suroviny za tretinovu cenu
- ukaz nam bieloruske vyrobky, ked maju take uzasne tovarne
- ukaz nam porovnanie rovnakych zahnivajucich ekonomik vzhladom na pocet obyvatelov (nie, neukaz, radsej neukaz)
- ukaz, kde Mercedes v Rusku stavia tovaren. Presne toto si napisal.
zisk nezisk, HDP je HDP. To nieco znamena. Nemam uplne istotu, ze vies co to znamena. A vlastne co sa furt ohanas krcalkami ? Pride mi tak nejak prirodzene, ze v Indii maju vacsie sklarne nez v Nemsovej - vies na Slovensku je 5.5 miliona sudruhov, v Indii okolo 1400 milionov, tak dofrasa aj tie sklarne asi maju vacsie. To iste v Cine, to iste v Ameeerikeeeee, zrejme maju vacsie sklarne nez Nemsova. Neviem, nikdy som tam nebol.
Ropa : doslova a dopismena si udrel ">> Kto podnika, chce biť konkurencie schopný, dobre zarobiť, kupuje tam kde sú lacné suroviny, take je Rusko čo je 1/3 ceny za produkty."
tak mi ukaz, ktore suroviny sa predavaju z Ruska za tretinu. Kedze ropa, zemny plyn a nejake dalsie drobnosti su absolutne obrovskym pilierom ekonomiky sudruhov, dovolil som si ich vypichnut. Znovu zopakujem : ukaz nam, ktore suroviny su za tretinu.
A stale nezabudni na to, ze spomenute zahnivajuce satanisticke Taliansko ma len tretinu obyvatelov Ruskej federacie a nevyvaza tolko zbrani a nema z nich tolko zisku (cize je na tom este horsie v porovnani), a napriek tomu vsetkemu ma stale vacsi HDP. HDP znamena, kolko tovarov a sluzieb sa v danej krajine vyrobi kamarade. To su tie tvoje tovarne. Nemecko malo v tom istom roku cislo 4500 miliard. Anglicko 3350 miliard. Francuzsko 3031 miliard.
Tak teraz mozes porovnavat tovarne.
Nesnaz sa "zrovnopravnit" velkost zahnivajucich ekonomik vzhladom na pocet obyvatelov. Keby Taliansko malo tolko obyvatelov ako sudruhovia, teda 2.5x viac nez ma a keby sa rovnakym sposobom vyvijal domaci produkt, tak by namiesto 2255 miliard vyrobili okolo 5637 miliard. Tak si to porovnaj s uzasnym Ruskom, raketami a mierumilovnymi zbranami. Stale nezabudni na to, ze OBROVSKY podiel z toho ruskeho cisla tvori predaj ropy a plynu, CO TEDA STRASIDELNE OCHUDOBNUJE TU TVOJU PRIEMYSELNU VYROBU a stavia ju do daleko horsieho svetla, nez to na prvy pohlad vyzera.
Tovarne.
Bieloruske tovarne. Ozaj, zabudol si nam spomenut nejake styri zname bieloruske vyrobky.
Takze strucne zhrniem vyzvy pre teba :
- ukaz nam suroviny za tretinovu cenu
- ukaz nam bieloruske vyrobky, ked maju take uzasne tovarne
- ukaz nam porovnanie rovnakych zahnivajucich ekonomik vzhladom na pocet obyvatelov (nie, neukaz, radsej neukaz)
- ukaz, kde Mercedes v Rusku stavia tovaren. Presne toto si napisal.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Pis pls ked sa rozhodnes. Sa pridam. Tu debil zavrie hranice a kazdemh to bude na salamematerik napísal: Ut 21. Jan, 2025, 21:03 Videl, rozhodujem sa, ci to bude Írsko, alebo juhovýchodná Ázia
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook