A kedy presne chces ten pocitac zobudit? Vo Windowse existuju wake timers, co su prednastavene ulohy, ktore zobudia PC v nejaky okamzik. Samozrejme system musi byt vtedy trosku menej uspaty, aby bol pri zmysloch a vedel to obsluzit = vacsia spotreba baterie.
Takto sa to da zapnut/vypnut pre rozne stavy (ked je notebook v elektrike, na baterii, atd). Potom si
nastavis nejaku Scheduled Task, aby zobudila PC.
Inak cely tento topic mi pride... divny. Snazis sa rozbehat staru haraburdu, s ktorou mas len problemy. Ak som spravne nasiel konfiguraciu, tak tam je nejaky predpotopny Celeron a 2GB RAM, ktoru si medzitym rozsiril, nehovoriac o Win7. Ked otvoris Bazos, tak za 80-100,-€ mas hocijake EliteBooky a ThinkPady s Core i5, ktore budu normalne fungovat a budu neskonale rychlejsie a pouzitelnejsie. Toto mi pride ako take dochodcovske fixovanie na staru haraburdu. Nedavno sme tu cloveka "donutili" prejst z Win7 (ktory mal "z nostalgie") na Win10 a zrazu mu zmizli vsetky problemy, vsetko fungovalo, pocitac ako poliaty svatenou vodou. Ty tu investujes cas a peniaze do nejakeho crepu, ktory nema hodnotu ani 20,-€ v terajsom stave.