Mani ty ma stalkujes ci co? Posledne posty furt na mna nieco ides..
Je nieco nepravdy v tom co som napisal na posledy ? XY zrusenych / odlozenych / oneskorenych projektov a planov a hlavne vyrobnych procesov (10nm/7nm a tie novo zrusene 20A atd atd) za poslednych 10(?) rokov...
Pamatate na tie prezentacie 5 Nodes in 4 Years
Ved to je jedna tragedia za druhou tie plany Intelu a taraniny ako ide vsetko po masle. Keby to tak uzasne ako nam to maluje Intel islo, tak nestrati 44% akcii za posledny pol rok...
Ako ja chapem, ze vyvoj tych procesov je brutalne narocny, aj samusng ma dlhodobo problemy, ale aspon sa nechvasta v prezentaciach s niecim, co JE NEREALNE a o tom ja pisem.... Ja nezosmiesnujem Intel, ze ma problemy, ale poukazujem, ze on sa tvari ako keby ich vobec nemal
Dalsi post pisem o tych socketoch, 15 min ako napisem post(mi to fakt pride ako stalking) tam zacnes reagovat na mna ze 1851 ci ma byt len na jednu generaciu a par postov na to mas odkaz na cnews clanok ze AL bude asi jedine CPU to tohto socketu... a Intel to v minulosti spravil viac krat
Potom mi tam vypisujes o tom 13600K vs Ryzen 9xxx, ze taram o 10% a potom to bolo ok 5%... pindas tam ake linky davam na techpowerup. Ja si MOZEM sem dat linky ake chcem, tak ako aj ty, ja som na tie tvoje nic nehovoril. Toto je slobodne forum. Tak ako jedna recenzia moze byt neobjektivna/objektivna, tak tak isto moze byt kazda ina...
Prosim ta nereaguj uz na mna, dakujem.

Ja pisem vseobecne do temy, nemam ziadnu potrebu sa navazat do teba, okrem tohoto postu, narozdiel od teba. Alebo vies co rovno ta hadzem do ignore listu, nemam to chut uz citat po tebe tie reakcie na mna