Firefox - nové verzie, funkcie a build-y
Re: Firefox - nové verzie, funkcie a build-y
Ze kaslem na odstranenie toho suboru,lebo problem ktory som mal nebol v nom,kedze sa ten problem odstranil.Cize bolo vsetko OK
MSI MPG B550 GAMING PLUS;Ryzen 7 5800X3D & ARCTIC Liquid Freezer II 360 A-RGB;GAINWARD GeForce RTX 5090 Phantom GS 32G;Crucial Ballistix 2x16 GB KIT 3600 MHz CL16;SSD: Samsung 980 PRO 2 TB;HDD: WD Red 6TB & Seagate Exos 8 TB;Sound Blaster X-fi Titanium HD & Z-5500 Digital na optike;Fortron Hydro Ti PRO 1000W;Fractal Design Define S2 White;Roccat Vulcan 120 AIMO Gaming Keyboard & Roccat Kone Pro Air;GIGABYTE AORUS FO32U2;WIN: 10
Mne to ide tiež bez problémov. Asi dačo u teba.
Spoiler: ukázať
Urcite u mna,lenivy je,nechce sa mu
MSI MPG B550 GAMING PLUS;Ryzen 7 5800X3D & ARCTIC Liquid Freezer II 360 A-RGB;GAINWARD GeForce RTX 5090 Phantom GS 32G;Crucial Ballistix 2x16 GB KIT 3600 MHz CL16;SSD: Samsung 980 PRO 2 TB;HDD: WD Red 6TB & Seagate Exos 8 TB;Sound Blaster X-fi Titanium HD & Z-5500 Digital na optike;Fortron Hydro Ti PRO 1000W;Fractal Design Define S2 White;Roccat Vulcan 120 AIMO Gaming Keyboard & Roccat Kone Pro Air;GIGABYTE AORUS FO32U2;WIN: 10
Ako vam ide alza.sk cez Firefox? Mne napr. trva 20 sekund pokial otvori objednavky...cely web je cez Firefox neskutocne spomaleny, cez Edge je to OK.
V pohode, rýchle ako vždy. Ale mám pocit že dnes majú náhodné spomalenia, asi preťažená.
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
Tato hlaska s tym nema nic spolocne.
Skusil som vytvorit novy profile vo Firefoxe a ide to bezproblemov, takze nejaky problem u mna. Pouzivam BetterFox config, tak asi nieco z toho drhne.
Skusil som vytvorit novy profile vo Firefoxe a ide to bezproblemov, takze nejaky problem u mna. Pouzivam BetterFox config, tak asi nieco z toho drhne.
v poslednom case - min.tak 4 updaty spät si vsimam, ze po zatvoreni sa firefox nezavrie hned ako inokedy ale trva mu to tak 10-20sec
vsetky taby su prazdne, otvara sa s domovskou strankou googlu, s addonov je tam ublock, privacy badger a speed dial 2
vsimol som si to pri update - ked stiahne novy update chce restartovat ff ale nieje schopny urobit dany update, pretoze zoslal bezat na pozadi.
cisto nahodou neviete kde moze byt problem?
vsetky taby su prazdne, otvara sa s domovskou strankou googlu, s addonov je tam ublock, privacy badger a speed dial 2
vsimol som si to pri update - ked stiahne novy update chce restartovat ff ale nieje schopny urobit dany update, pretoze zoslal bezat na pozadi.
cisto nahodou neviete kde moze byt problem?
Mne ide všetko v pohode. Skúsil si zakázať všetky doplnky? Iný prehliadač ide dobre? Skúsil si sa aj odhlásiť ak máš Firefox konto či sa to nezrýchli? Inak ma nič nenapadá.
takze vyskusal som vypnut doplnky, odhlasit sa z firefox konta aj komplet preinstalovat a bez zmeny, dostal sa ale ku mne NB s rovnakym problemom...
edge ide bezproblemov
edge ide bezproblemov