Intel Core Ultra 200 series ( 285K,265K,245K )
Re: Intel Core Ultra 200 series ( 285K,265K,245K )
Tie tranzientne vykyvy vies na drvivej vacsine dosiek osetrit cez zapnutie tvrdeho IA VR limitu. Predpokladam ze to ide rovnako aj na tejto 1851 platforme.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
ja neviem ci to je takto jednoducho mozne - funguje to fakt uzasne perfektne, alebo je to zase take nejake ?
navyse mnohe dosky tento parameter v biose proste nemali, pamatam si burky na internete kde sa ludia pytali preco to oni nemaju, ked ini vyrobcovia maju a bolo to samozrejme zaciatkom toho ako sa prevalil tento pruser.
navyse mnohe dosky tento parameter v biose proste nemali, pamatam si burky na internete kde sa ludia pytali preco to oni nemaju, ked ini vyrobcovia maju a bolo to samozrejme zaciatkom toho ako sa prevalil tento pruser.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Vendori dosiek zacali tu ficuru pridavat ked sa prevalil ten problem s degradaciou RPL procesorov. Davnejsie som to skusal tvrdo nastavit napriklad na 1.35V alebo 1.4V a fungovalo to, lebo ked som porovnaval vykon v benchmaroch so stock profilom bez tvrdeho limitu, skore bolo stale v Cinebenchi o nieco nizsie pri zapnutom limite. Hwinfo64 tiez nereportovalo v ramci vcore nic nad to - aj ked mas pravdu, tento senzor nedokaze plne suplovat napojeny osciloskop.
Co som ale pozeral testy od Buildzoida, tak ten IA VR limit minimalne v jeho testoch robil co mal.
Co som ale pozeral testy od Buildzoida, tak ten IA VR limit minimalne v jeho testoch robil co mal.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
aha, tak toho Buildzoida som zrovna musel vynechat, lebo inak pozeram skoro vsetky jeho filmy (okrem grafik, tie ma nezaujimaju vobec).
Ja som samozrejme to nastavoval tiez, len sa preventivne bojim ze to nefunguje ako ma
Ja som samozrejme to nastavoval tiez, len sa preventivne bojim ze to nefunguje ako ma

Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.