To zoom: Dakujem, presne som cakal kym napises pripadne este Turbo
Vravim ja som pre CAT6A rozhodnuty, to tu asi ani neriesme, len sa chcem poradit s tou znackou.
Vies mi teda povedat ze ten vybrany Keline bude okey? Ci mam riesit Solarix, kde cena je podobna, ale je trochu hrubsi.
samozrejme suhlasim so Zoomom - Mačka5 (Cat5) je jednoducho blbost, Mačka6 je jedina cesta. Ja osobne pridavam vsade uz aj fiber vlakno v husom krku ako pisal Johny, my ale robime na firme s optikou takze sa mi dostavaju "odrezky". Keby aj nie, cena multivlaknovej optiky je pod euro za meter cize ked stavam barak za X stotisic bez pozemku co je dalsich X stotisic v Bubline, tak uz tych 300 metrov optiky dokazem nejako vydrzat.
hehe na balkone v byte mi trčí 24 vlaken Solarix v pohode.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Solarix dáva 5 rokov štandardnú záruku a 30 systémovú záruku. Len to musí byť vedené podľa výrobcu, aby si mohol uplatniť záruku.
Zober si, že plasthliníková rúra má záruku len 10 rokov. Chcem tým povedať, že kábel v chráničke to prežije a nie je problém ho vymeniť.
Ja mam vsakde Keline keystony a som s nimi spokojny. Mam tienene, cat6a co podporuju POE. Neviem ci robia aj Cat7 kedze to je taky divny standart.... Pozri teda ten Keline.
Presne tie mam, robilo sa mi s nimi dobre. Mam aj Keline "redukcie" do legrand zasuviek. Cenovo vychadzaju lepsie ked sa to kupi s patch panelom. Bral som z AGEMu.
Presne vcera som pozeral jedno k veci video kde typek, co montuje koncove zariadenia bol nervozny z toho, ze si kazdy taha cat7 vsade, lebo na to ma... na nejaku zakladnu kostru ok. ale videovratnik, kamery a ine nenarocne pripojky su pre neho ciste utrpenie s cat7, za ktore si necha extra zaplatit. 7micka je kabel vyrazne hrubsi ako 5tka a aj perspektivne je to zbytocne a velmi tazko sa stym pracuje. Dal by som tu siet navrhnut niekomu, kto vie jak sa to robi.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X