kamera do auta
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Re: kamera do auta
Nie zle, to je vyhoda tych wedge kamier, ze maju sosovku takmer na skle nalepenu a teda problem s plastom pri okne odpada. Ja som tak trochu dufal, ze to pojde nalepit pod spetak, ale tam to trcalo a aj tak ten plast zavadzal kamere.Fry napísal: Pi 02. Máj, 2025, 07:37 Kameru mám umiestnenú na pravej strane od plastu okolo spätného zrkadla, áno je trochu mimo stred ale nieje to najhoršie si myslím. Ako vodič kameru sotva vidím z mojej pozície. Auto Hyundai i30
https://youtu.be/4lI6LHZlIZ4?si=qAE0-RfVgP2OE7Ud
TLDR: video je náhodné, dal som posledné ktoré som nahrával na YT, cieľom bolo poukázať ako “funguje” nastavenie automatických svetiel na i30 pri takýchto podmienkach na aute predomnou
Aktualne poskulujem po Vantrue E1 Pro lebo PlatePix a nocne video ..alebo aj E360, ktora sice nema PlatePix, ale zas je to 360 stupnova kamera, takze zachyti aj koliziu z boku (udajne aj ked mi niekto klepne dverami o auto). Rozmyslal som aj, ze by som konecne natiahol kameru aj dozadu, ale nechce sa mi velmi rozoberat auto kvoli kablu na kameru.
@HellAngel to je AIckom robene, aby mi ukazal tu podobnost, ktora je za mna hadam s kazdym autom, co malo ciernu masku a kruhove svetla, cize v podstate aj take Audi 50 ...teda pardon, Golf Mk1
Spoiler: ukázať