Pokial edge nema noze na chlpy tak to nebude dobra volba, x40 nema, vies sice kupit kefu na to z aliku napriklad.
Ide totiz o to ze to budes mat vsade zamotane, hlavne kolieska.
Roboticky vysavac
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Re: Roboticky vysavac
Spoiler: ukázať
Noze na chlpy su mu zbytocne, ma to vymyslen delenou kefou. Chlpy sa zosunu do stredu a vysaju. Rovnako bocna kefa je nadizajnovana aby nemotala chlpy a naozaj to funguje. Nemusel som riesit namotane vlasy este ani raz. A to bol tyzdenny boj s predchadzajucim vysavacom ktory vlasom odoloval ako jeden z lepsich. Tu je namotavanie fakt nulove.
Inak z toho co som nasledoval mi roborock stale vychadza lepsie. Lepsie vysava, lepsie naviguje, lepsi algoritmus..
Velmi som chcel nieco ine kedze mi hodne vadilo ako vydali novy o trosku iny vysavac kazde 2 mesiace a clovek musel stravit dost casu luskanim sa medzi nimi aby sa z toho vykokotil. Kazdopadne nakoniec som ajtak skoncil pri nom.
Inak okrem dvihajuceho sa podvozku a kamery ma "plnu vybavu" ako plny "top end" edge.
Inak z toho co som nasledoval mi roborock stale vychadza lepsie. Lepsie vysava, lepsie naviguje, lepsi algoritmus..
Velmi som chcel nieco ine kedze mi hodne vadilo ako vydali novy o trosku iny vysavac kazde 2 mesiace a clovek musel stravit dost casu luskanim sa medzi nimi aby sa z toho vykokotil. Kazdopadne nakoniec som ajtak skoncil pri nom.
Inak okrem dvihajuceho sa podvozku a kamery ma "plnu vybavu" ako plny "top end" edge.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Vidím, že Roborock nesklamal a udržuje tradíciu 30 zároveň predávaných SKU vysávačov... 

CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
ano, pre cloveka co len chce kupit je to strasne matuce.. ale tak uvidime, zajtra pride ten Edge 5in1
Spoiler: ukázať
Je, ale ja som sa cez to preluskal. Kazdy iny qrevo mal nejaky kompromis, ci ine kefy, ci nemal vysuvnu kefu, alebo nemal senzor spinavej vody.. edge ma vsetko, a ten okresanejsi tiez okrem tej kamery a nastavitelneho podvozku.
A vysava vynikajuco. Tu vyssiu saciu silu je vidiet hlavne na kachlickach kde neostava nic ani v hlbsich sparach. Oproti s5 max to bol obrovsku skok vopred. A umyvanie tiez super.
A vysava vynikajuco. Tu vyssiu saciu silu je vidiet hlavne na kachlickach kde neostava nic ani v hlbsich sparach. Oproti s5 max to bol obrovsku skok vopred. A umyvanie tiez super.