Roboticky vysavac

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
MaxPayne
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14

Re: Roboticky vysavac

Príspevok od používateľa MaxPayne »

Pokial edge nema noze na chlpy tak to nebude dobra volba, x40 nema, vies sice kupit kefu na to z aliku napriklad.
Ide totiz o to ze to budes mat vsade zamotane, hlavne kolieska.
Spoiler: ukázať
Desktop PC
MB: MSI Z97S SLI Krait Edition
CPU: Intel Core i7 4770K @ OC 4,4 GHz - 1,23V (real 1,25V)
Cooler: Noctua NH-D15
GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix @ OC 2062/9500
RAM: Kingston Savage 2x8GB KIT DDR3 1600MHz CL9
SSD/HDD: Samsung 850 EVO 250GB + Samsung 850 EVO 500GB + Ext. WD 2.5" 750GB
Sound: HiFime Sabre 9018 USB DAC + Swissonic ASM7
PSU: Super Flower SF-550P14PE Golden King
Monitor: Philips BDM4350UC
Case: Fractal Define R4 Noctua Edition (5x Noctua NF-A14 FLX + 1x Noctua NF-A14 PWM)
Mouse: A4tech Bloody R7
Keyboard: Logitech G15 v1
Gamepad: Xbox One
werwest
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 30. Jún, 2018, 20:01

Príspevok od používateľa werwest »

Noze na chlpy su mu zbytocne, ma to vymyslen delenou kefou. Chlpy sa zosunu do stredu a vysaju. Rovnako bocna kefa je nadizajnovana aby nemotala chlpy a naozaj to funguje. Nemusel som riesit namotane vlasy este ani raz. A to bol tyzdenny boj s predchadzajucim vysavacom ktory vlasom odoloval ako jeden z lepsich. Tu je namotavanie fakt nulove.
Inak z toho co som nasledoval mi roborock stale vychadza lepsie. Lepsie vysava, lepsie naviguje, lepsi algoritmus..
Velmi som chcel nieco ine kedze mi hodne vadilo ako vydali novy o trosku iny vysavac kazde 2 mesiace a clovek musel stravit dost casu luskanim sa medzi nimi aby sa z toho vykokotil. Kazdopadne nakoniec som ajtak skoncil pri nom.
Inak okrem dvihajuceho sa podvozku a kamery ma "plnu vybavu" ako plny "top end" edge.
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20

Príspevok od používateľa loleqboleq »

Vidím, že Roborock nesklamal a udržuje tradíciu 30 zároveň predávaných SKU vysávačov... :facepalm:
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: LG 48" C11 OLED Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
lepermessiah
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41

Príspevok od používateľa lepermessiah »

ano, pre cloveka co len chce kupit je to strasne matuce.. ale tak uvidime, zajtra pride ten Edge 5in1
Spoiler: ukázať
[NAS]: Synology DS920+ / 12GB RAM / 4x IronWolf ST6000VN001 R.6 / 2x GigaByte GSM2NE3512GNTD + 2.5G ethernet
[Laptop]: Lenovo Legion 5 Pro / 82JQ00C3CK | 5800H + 2x Samsung 970 EVO Plus 2TB + 64GB RAM
[Home]
[LCD]: Dell U4025QW
[Peripherals]: Topping DX3 Pro | Wavemaster Mx-3 | Superlux HD-662F | Logitech G815 + Kensington Slimblade Pro
[Work]
[LCD]: Dell U4320Q
[Peripherals]: Sabaj D2 | AKG K72 | Logitech G413 Silver + Kensington Slimblade
werwest
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 30. Jún, 2018, 20:01

Príspevok od používateľa werwest »

Je, ale ja som sa cez to preluskal. Kazdy iny qrevo mal nejaky kompromis, ci ine kefy, ci nemal vysuvnu kefu, alebo nemal senzor spinavej vody.. edge ma vsetko, a ten okresanejsi tiez okrem tej kamery a nastavitelneho podvozku.
A vysava vynikajuco. Tu vyssiu saciu silu je vidiet hlavne na kachlickach kde neostava nic ani v hlbsich sparach. Oproti s5 max to bol obrovsku skok vopred. A umyvanie tiez super.
f4kE
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 05. Mar, 2009, 17:33

Príspevok od používateľa f4kE »

Takisto vyberam vysavac do domacnosti a najskor som mal vybraty Ecovacs X9 Pro Omni, ale musim povedat, ze tento Qrevo Edge 5v1 vyzera este lepsie (cena/vykon).
SKiLEX
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 09. Mar, 2015, 16:13

Príspevok od používateľa SKiLEX »

Zobral som ten edge 5in1...

S5 max vysaval fajn a zmyval len tak, no proste tahal za sebou kus handry, trosku to fungovalo ak dlazka bola relativne cista a priestor nebol velky. Na byt/mensi dom kde vysava kazdodenne a clovek sa o neho stara + raz za 2-3-4tyzdne vymopuje rucne tak fajn.

Edge 5in1 vysava aj zmyva dokonale. Fakt som ho vypustil do 250m2 podlazia kde sa chodilo v obutych topankach a vycistil to rovnako dobre ako ja ked som tam 4 hodiny behal s klasickym vysavacom a vileda mopom. Podlaha ako nova, nikde ani smietka, vysuvna kefa vymietla vsetky rohy, pod dverami atd. Sam si rozponal plochy kde bolo spiny viacej, rovno ich prebehol 2x, vzdy ked treba tak vycistil mop(ked potrebuje tak kludne aj 2x za izbu).

Pre referenciu, pozmyvana(uz sucha) podlaha vs tam kde este len pojde.

Obrázok
Muhyng
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Muhyng »

Trochu OT, ale musim - ta neumyta podlaha ti odtienom viacej sedi k dveram :D
SKiLEX
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 09. Mar, 2015, 16:13

Príspevok od používateľa SKiLEX »

Hej, mali tu v jednom sklade fajnu vinylovu podlahu po 19€ meter, ekvivalenty v "lepsej" farbe stali dvojnasobok tak nezober to :D Akurat sa k nej nedali dopasovat dvere ale tak dopasuje sa k nim nabytok a dobre bude

Vyzera to dobre aj tak.

Návrat na "Nákupná poradňa"