Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)
Viete mi poradit sim na nonstop data na chatu? Mam teraz za 6e od telekomu akokeby druhu sim k mojim "nekonecnym" datam ale tie po neakom case klesnu na 3mbit mam pocit. Dik
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
za 16e mas neobmedzene data v 4ke. Len zisti ako si tam na tom so signalom.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, Sapphire pulse 9070 15g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
len pozor ked ti je 3Mbit malo... poprve signal 4ky a chata sa nemusia mat uplne radi, podruhe stvorka ma neobmedzeny internet takto :
NEKONEČNÉ DÁTA pre ŠTYROCH
Platnosť do 3.9.2025 16:10
Zostáva 300 GB (z toho 25,02 GB v EÚ)
obnovene desat minut dozadu takze vycerpana cista nula.
Cize 300GB. Aby si si nemyslel, ze ti volakto cez telefon ponukne terabajty za desat euro. Nemam nikoho, kto by ten objem dat prekrocil, takze neviem ci/ako znizia rychlost.
NEKONEČNÉ DÁTA pre ŠTYROCH
Platnosť do 3.9.2025 16:10
Zostáva 300 GB (z toho 25,02 GB v EÚ)
obnovene desat minut dozadu takze vycerpana cista nula.
Cize 300GB. Aby si si nemyslel, ze ti volakto cez telefon ponukne terabajty za desat euro. Nemam nikoho, kto by ten objem dat prekrocil, takze neviem ci/ako znizia rychlost.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
350g+ som minul minuly mesiac, uplne bez problemov, moja SIMka plus dalsia zdielana na chatu do modemu a par dni magia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Okayfon je novy operator
300gb fup.dava za 18e.
300gb fup.dava za 18e.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Mar, 2021, 20:49
https://zive.aktuality.sk/clanok/2sNoMV ... li-sme-ho/
Po prečítaní tohto článku by som ho operátorom ani nenazýval. A dôveryhodným už vôbec nie.
Funguje to vlastne cez Poľského operátora Play, ktorý má roamingové dohody s Orange a O2. Tým pádom latencia tam je vysoká lebo idú cez Poľské servery. V podstate zjavne to funguje ako sú služby Airalo, BNESIM a podobné.
Mnoho ľudí tiež odratí už len fakt, že to je len eSIM, prípadne nemajú ani telefón podporujúci eSIM. V neposlednom rade tiež keďže sa jedná len o dáta, hovory by museli ísť cez iného operátora.
Za zmienku inak stojí ich webstránka, ktorá vyzerá celkom pofidérne. Taktiež to, že je na doméne okay.sk, čiže bývalého skrachovaného elektra moc na dôveryhodnosti nepridáva. Ešte aj to, dole na ich stránke je ako prevádzkovateľ firma z Londýna, čo tiež dosť nedáva zmysel keď idú podnikať na Slovensku.
Inak aj to v článku sa píše, že zakladateľom je akýsi Štefan Ďurina, ktorý zjavne nemá peknú históriu. Niekto v komentároch tam poslal link ako bol v roku 2022 hľadaný a chytený interpolom a bohvie aké prúsery ešte má.
Po prečítaní tohto článku by som ho operátorom ani nenazýval. A dôveryhodným už vôbec nie.
Funguje to vlastne cez Poľského operátora Play, ktorý má roamingové dohody s Orange a O2. Tým pádom latencia tam je vysoká lebo idú cez Poľské servery. V podstate zjavne to funguje ako sú služby Airalo, BNESIM a podobné.
Mnoho ľudí tiež odratí už len fakt, že to je len eSIM, prípadne nemajú ani telefón podporujúci eSIM. V neposlednom rade tiež keďže sa jedná len o dáta, hovory by museli ísť cez iného operátora.
Za zmienku inak stojí ich webstránka, ktorá vyzerá celkom pofidérne. Taktiež to, že je na doméne okay.sk, čiže bývalého skrachovaného elektra moc na dôveryhodnosti nepridáva. Ešte aj to, dole na ich stránke je ako prevádzkovateľ firma z Londýna, čo tiež dosť nedáva zmysel keď idú podnikať na Slovensku.
Inak aj to v článku sa píše, že zakladateľom je akýsi Štefan Ďurina, ktorý zjavne nemá peknú históriu. Niekto v komentároch tam poslal link ako bol v roku 2022 hľadaný a chytený interpolom a bohvie aké prúsery ešte má.