no prvy vikend za nama... moje dojmy:
-zvuky su pecka, hral som war tapes. u bf4 to war tapes neni dobre zrobene na sluchadla lebo sa to vsetko zlieva dokopy, tuna to je paradne vyvazene.
-grafika je obstojna-na typicku bf online vojnu je to fajne vyzerajuca hra ktora bezi paradne,oproti UE5 enginu to ide jak po masle. na mojej zostave bez FG a zapnutym DLAA to islo v 4K na ultra pekne od 100-120fps. na mojom olede to bolo krasne plynule. o tom ze sa tam da vecsina mapy znicit to uz vieme.
-hratelnost je paradna. ale mam problem mensi s tym ze je to veeelmi rychle. stare diely take isto neboli. dajak mi to veelmi nevadi ale ide to do COD trochu. ale ty snajperi to je ina klasa. tu v bf6 mi pride snajperovane veeelmi lahke. ja som daval headshoty jedna radost

normalne na tej veksej mape v horach ked som zobral snajperku tak som co strelil tak skoro furt headshot

az som nechapal. normalne mi to prislo velmi lahne hrat za snajpera. a to nehovorim o tych akoze odrazov optiky ked na vas mieril snajper...dufam ze toto opravia lebo to bolo brutal komicke

-no a v neposlednom rade dufam ze mapy budu v plnej verziji velke ako golmundska zeleznica,neznamy signal a tomu podobne. lebo toto bolo dost male na BF seriu.
inak sa im BF6 vydaril.
najviac sa mi v vopchalo do pameti jak ma nepriatel zastrelil, som lezal a kamos z tymu ma zacal tahat za roh a druhy kamos z tymu bezal s defibrilatorom ma ozivit a jeho zastrelili predomnou ale mna ozivil kamos co ma tahal za roh a potom som ozivil ja kamosa s defibrilatorom a hned pomsta

masaker
Mani. tento vikend sa ma hrat dalsia mapa alebo mapy? tak mozno budu aj vekse