navyse mam dojem, ze ten plastovy kryt je nejaka zliatina, horcik (alebo zeby magnezium ?

) alebo take volaco. Nemalo by to byt cisty plast ale neviem. V kazdom pripade ta masina ma aj doteraz nespominane niektore MIL-710 certifikacie takze to fakt nie je ziadny orezanek a hlavne hlavne hlavne tu este nezaznelo, ze maju 5 rocne zaruky.
5 rokov. Next business day k tebe dobehne panacik na adresu ktoru zadas, okamzite vymeni cokolvek treba. pokloni sa a uteka prec.
Tak a teraz mi povedzte, ktory 600 eurovy notebook to ma. Aj tu dlzku, aj tu sluzbu. Nikam neposielas, necakas 30 dni, nic neriesis.
V dennej prevadzke je to uplne tiche, mam fyzicke 8jadro 7840hs. Je to lahucke hovienko, tusim kilo tridsat, proste "dvomi prstami".
Mohol by som pokracovat, na zaver takto : skoro 25 rokov som si nekupil notebook, mal som vzdy firemne. Presne tento 14A som kupil za vlastne peniaze 3/4roka dozadu (v novembri), mam najvyssiu vybavu, 14" DreamColor displej, 2TB/64GB, bez externej grafiky. Nove stali okolo 1600 eur, ja som bral 3/4roka staru nepouzitu bazarovku za 850 bez jedineho skrabanceka. Dnes, po 3/4roku, by som absolutne kupil znovu bez pol sekundy zavahania - ked vysiel henten inzerat, strasne ma trhalo ze zahodim dotovany rok stary skolsky notebook co ma dcerenka a ze zoberiem. Jediny dovod preco som nezobral : treba mi peniaze niekde inde a ona notebook pouziva raz za tyzden ked chodi do skoly, raz za mesiac ked nechodi.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.