No urcite zalezi hlavne od chladica a cpu si myslim,,, pretoze tu mali oni 230W CPU na 240 AIO, takze tam sa asi lepsia pasta prejavi ... Moje osobne skusenosti su take, ze ja ked na moju vodu a cpu dam akukolvek pastu, rozdiel je max 1C... A nie ze 10C preboha

... to je uplny nonsens ....
Skusal som aj kryosheet, tam bol rodzeil +- 2-3C... ale ked skusam rozne pasty , tak rozdiel proste ziadny... Preto pouzivam lacnu velku tubu MX4 ... MX4 sice v tabulke nie je, ale dam na CPU MX4 , vymenim ju za Duronauta , aj ten mam doma a teploty proste rovnake .... max 1C rozdiel tak odchylka merania.... kludne by som sa tu stavil, ze keby tam dam nejaku napr Noctuu NT-H1, ktora sa povazovala za dobru pastu, tak proste zase ziadny rozdiel... tak 1C ... a pritom im v teste vyslo ze Duronaut je lepsi voci Noctuu NT-H1 o 7C ! ...
Tak neviem, nech mi niekto vysvetli cim to je ... bud je to tym, ze moj vodny blok na cpu so studenou vodou uz nedokaze viac tepla preniest, tym padom mi uz nepomoze lepsia pasta,, alebo neviem ... Kazdopadne to mi nesedi, pretoze jedine co mi realne pomoze a vidim to realne na teplote je tekuty kov... Ked dam tekuty kov, tak teploty klesnu ...