Potrebujem nahradu za KZ ZS6ky jednak uz dosluhuju a druhak s kablom behat je strasne otravne aj ked to mam dobre poriesene.
skusal som roznejsie KZ stople a najviac mi sedia ZS6 mozno preto ze maju dva menice.
ZS10PROX asi nebudu zvukovo lepsie za tu cenu ci ?
a knim KZ AZ09 HD Bluetooth
BT KZ stople na behanie
- elementar
- Sponzor fóra silver

- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
BT KZ stople na behanie
Spoiler: ukázať
Re: BT KZ stople na behanie
ZS10 je už stary model. KZ už ma za tie prachy kopu podstatne lepšich.
- elementar
- Sponzor fóra silver

aha diky.
tak co dava zmysel ?
potrebujem nahradit ZS6 za nieco co si bude moct z kabla prehodit pri behani na BT idealne aj s ovladanim ofc.
cena orientacna 50eur ale ak sa oplati priplatit nemam problem
tak co dava zmysel ?
potrebujem nahradit ZS6 za nieco co si bude moct z kabla prehodit pri behani na BT idealne aj s ovladanim ofc.
cena orientacna 50eur ale ak sa oplati priplatit nemam problem
Tak zvukovy top su tie mnohomeničove modely, ale tam je daňou to, že su veľke. A behať s tym... Videl by som to skôr na nejaky dynamicky menič. To bude hlboko pod 50 eur. KZ chrli jeden model za druhym, maju už viac ako 100 modelov. Tak to je hľadanie ihy v sene.
Pozrel by som aj sluchadla CCA, co je sesterska firma KZ. Maju mnoho totoznych modelov, s inym ladenim.
Kukni napr. CCA Phoenix, tie su kompaktne.
Pozrel by som aj sluchadla CCA, co je sesterska firma KZ. Maju mnoho totoznych modelov, s inym ladenim.
Kukni napr. CCA Phoenix, tie su kompaktne.
napis pls potom co si kupil a ako sa s nimi beha, ja mam teraz galaxy buds 2 ale uz zacinaju chrcat, tak tiez potrebujem vymenit.
- elementar
- Sponzor fóra silver

Objednam KZ Xtra a dam vediet. je to trosku loteria ci mi sadnu do ucha.
nakoniec nechcem adapter... toto bude ovela pohodlnejsie na ovladanie
najviac zo vsetkeho ma ale trapi ze som postracal silikonove nadstavce na stople ktore mali v sebe este aj vypln z jemnej akoby molitanovej peny.
boli perfektne a netusim kde by som zohnal poriadny set roznych velkosti aj spenou pretoze mam jeden zvukovod sirsi ako druhy a potrebujem si to presne napasovat.
nakoniec nechcem adapter... toto bude ovela pohodlnejsie na ovladanie
najviac zo vsetkeho ma ale trapi ze som postracal silikonove nadstavce na stople ktore mali v sebe este aj vypln z jemnej akoby molitanovej peny.
boli perfektne a netusim kde by som zohnal poriadny set roznych velkosti aj spenou pretoze mam jeden zvukovod sirsi ako druhy a potrebujem si to presne napasovat.
Naposledy upravil/-a elementar v Pi 03. Okt, 2025, 18:39, upravené celkom 1 krát.
- Chris
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
za mna na sport si urcite vyber stuple s uchytom, mam predosle SoundCore X10 Sport a super.
Ani raz nevypadli, co je trochu blbe ked ti v trave alebo kde vypadne 250e airpody
https://amzn.to/3ISnrLa
Ani raz nevypadli, co je trochu blbe ked ti v trave alebo kde vypadne 250e airpody
https://amzn.to/3ISnrLa
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- elementar
- Sponzor fóra silver

Jasne ze som zvazil to ci mi budu drzat. S dobrymi gumickami/tipmi mi drzia ZS6 skusal som to bez kabla
Ale preluskal som tie X20 a veru ze vyzeraju dobre. dik asi ich vezmem
na ofiko stranke v zlave za 67 a free shipping , alza 108, amazon 80,
este je plan ze ak by ma sklamali tak vezmem KZ Xtra Pro lebo ta cena na to ze to je novy model je moc fajn
Ale preluskal som tie X20 a veru ze vyzeraju dobre. dik asi ich vezmem
na ofiko stranke v zlave za 67 a free shipping , alza 108, amazon 80,
este je plan ze ak by ma sklamali tak vezmem KZ Xtra Pro lebo ta cena na to ze to je novy model je moc fajn