Ake mate skusenosti so zivnostnou bezdrotovych sluchadiel? Ja som si pred nieco viac ako dvoma rokmi kupil Soundcore A40 ktore boli vsade chvalene za vydrz baterky. Samotne pouzdro mi vydrzi nesmierne dlho - radovo nabijam raz za mesiac, ale sluchadla sa vybijaju uz po hodine pocuvania.
Je toto "ocakavany" stav po dvoch rokoch?
Celkom to vidim na navrat ku kablovym sluchadlam, len by som musel najst prevodnik ktory prenasa tlacidla ka kabli pre kontrolu hlasitosti a play/pause to telefonu
zivotnost bezdrotovych sluchadiel?
- molnart
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
zivotnost bezdrotovych sluchadiel?
Spoiler: ukázať
Re: zivotnost bezdrotovych sluchadiel?
Sony XM3 mám od 2019 a nepociťujem nejaký veľký úbytok kapacity batérie
ITX >>> ATX
Galaxy buds 2 fe po 2r tiez nemaju ziadny ubytok, vydrzia tych 6 hodin s ANC jak ked boli nove
Ja som zrovna toto riesil nedavno, tam som mal ale smolu na vybrany model, Sony sa budem nejaku dobu vyhybat.
Pred 2,5 rokom som kupil 2ks Linkbuds S https://www.alza.sk/sony-true-wireless- ... escription
Recenzie v dobe vydania fajn, slusny zvuk, asi najlahsie TWS s velmi schopnym ANC, holt hmotnost bola asi vykupena nejakou pochybnou pouzitou bateriou.
Celkom fuckup od Sony, ze sluchadla za 120 eur su po zaruke na vyhodenie. Jeden set zatial funguje, ale v druhom odisla baterka v jednom sluchatku, ukazuje 1% a viac sa nenabije, takze cele sluchadla nepouzitelne. Cakam kedy to caka aj tie druhe. Statistiky reklamovanosti na alze hovoria za vsetko, je toho aj na nete popisane.
Ako nahradu som zobral Galaxy Buds FE, uvidime ako na tom budu po nejakom case. ANC tam uz je trochu na inej urovni, ale tak zase stoja polovicu.
Pred 2,5 rokom som kupil 2ks Linkbuds S https://www.alza.sk/sony-true-wireless- ... escription
Recenzie v dobe vydania fajn, slusny zvuk, asi najlahsie TWS s velmi schopnym ANC, holt hmotnost bola asi vykupena nejakou pochybnou pouzitou bateriou.
Celkom fuckup od Sony, ze sluchadla za 120 eur su po zaruke na vyhodenie. Jeden set zatial funguje, ale v druhom odisla baterka v jednom sluchatku, ukazuje 1% a viac sa nenabije, takze cele sluchadla nepouzitelne. Cakam kedy to caka aj tie druhe. Statistiky reklamovanosti na alze hovoria za vsetko, je toho aj na nete popisane.
Ako nahradu som zobral Galaxy Buds FE, uvidime ako na tom budu po nejakom case. ANC tam uz je trochu na inej urovni, ale tak zase stoja polovicu.
▌PC » Ryzen 5 7600 | Noctua NH-D15 G2 | Gigabyte B650 Gaming X AX V2 | 32GB Kingston Fury 6000MHz CL36 | Gigabyte RTX 3060Ti Gaming Pro | Samsung 970 EVO Plus 1TB & Crucial P3 1TB | EVGA G3 650W | Endorfy Arx 700 ▌27" Dell U2719D | Gamdias Hermes P3 | Logitech G305
- molnart
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
no evidentne problem toho soundcoru, lebo tu sa tiez vela ludi na to stazuje https://www.reddit.com/r/soundcore/comm ... space_a40/ (aj ked niektori sa stazuju v duchu ze im to vyzdri "len" 3-4 hodiny)
Spoiler: ukázať
Lamax clips1 play podobne, 2-3 hodiny a potom koniec, do nabijacky
Iny kolega ma Marshaly, je spokojny, a dalsi ma JBL a raz ich menil, teraz je spokojny
asi zalezi od kusa, aky trafis
Iny kolega ma Marshaly, je spokojny, a dalsi ma JBL a raz ich menil, teraz je spokojny
asi zalezi od kusa, aky trafis
Intel Core i5-12600K+ARCTIC-Freezer-i35 | MSI MAG Z790 TOMAHAWK WIFI | MSI RTX 2060 SUPER OC 8gb | 2x 32GB DDR5-4800MHz ADATA Lancer
SSD NVMe 1TB WD_BLACK SN850 | Kingston Fury Renegade 4TB || HDD WD40EFRX | WD6003FFBX Red Pro | DELL U3423 running on Manjaro
NTB Lenovo S510p (2014) running on Manjaro
==============
Mice Logitech MX Master 3S
Keyboard Logitech MX Keys S
SSD NVMe 1TB WD_BLACK SN850 | Kingston Fury Renegade 4TB || HDD WD40EFRX | WD6003FFBX Red Pro | DELL U3423 running on Manjaro
NTB Lenovo S510p (2014) running on Manjaro
==============
Mice Logitech MX Master 3S
Keyboard Logitech MX Keys S