Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny 2. (informácie, problémy, skúsenosti..)
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny 2. (informácie, problémy, skúsenosti..)
Dakujem, idem kuk
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny 2. (informácie, problémy, skúsenosti..)
Pozri, tam totiz po roku neplatis dane za zisk
CASE: Xtia X-mini pro, CPU: AMD Ryzen 7600, RAM: 32GB, GPU: AMD Powercolor 9060 XT, 1GB SSD
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
do cryptomien nie, do btc ano - vzdy. Bisq, robosats ...HellAngel napísal: Ne 28. Sep, 2025, 18:42 Co by ste mi doporucili na obcasne vlozenie peniazkov? Oplati sa este onvestovat do kryptomien? Ak ano cez co ich nakupujete/predavate?
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
A xtp riesite cez ich mobilnu apku?
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Xtb no ano, appka alebo prehliadac.
CASE: Xtia X-mini pro, CPU: AMD Ryzen 7600, RAM: 32GB, GPU: AMD Powercolor 9060 XT, 1GB SSD
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
ako moze povedat ze investovat do crypto, ked 25% dan + 14% odvody. Cize polku zisku hned Kamenicky schmartne 

Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
lebo dufas, ze o 3-5-10 rokov tam niekto mudry nahodi rezim podobny tomu co maju etf
alebo ficis bez kyc
alebo ficis bez kyc
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Odar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
BTC, ETH už majú ETF. A ostatné (snáď okrem SOL) tento cyklus ani nestojí za reč.
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
lebo btc ma byt sporenie na dlhu dobu a nemalo by ta trapit, co je teraz ... tak ci onak sa to bude musiet zmenit.Chris napísal: Ut 30. Sep, 2025, 08:36 ako moze povedat ze investovat do crypto, ked 25% dan + 14% odvody. Cize polku zisku hned Kamenicky schmartne![]()
-----------------------LordKJ napísal: Ut 30. Sep, 2025, 08:45 lebo dufas, ze o 3-5-10 rokov tam niekto mudry nahodi rezim podobny tomu co maju etf
alebo ficis bez kyc
Kupovat ETF namiesto raw btc je nelogicke. Stracas vsetky vyhody toho, preco je bitcoin tam kde je. Kazdy ma vsak moznost volby.Odar napísal: Ut 30. Sep, 2025, 09:13 BTC, ETH už majú ETF. A ostatné (snáď okrem SOL) tento cyklus ani nestojí za reč.
Vacsina ludi by mala najprv investovat cas na studium a potom zacat minat peniaze.
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- Odar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Myslím, že za tie roky čo sa tomu venujem niečo o ňom už viem.
Keď tam chceš otočiť peniaze, je výhodnejšie vzhľadom na daňové zaťaženie u nás použiť ETF.
Fundamentánlne by som radšej obchodoval BTC, ale vzhľadom na legislatívu (trebárs aj európsku MiCA) je to s tým ETF u nás jasná voľba.
Keď tam chceš otočiť peniaze, je výhodnejšie vzhľadom na daňové zaťaženie u nás použiť ETF.
Fundamentánlne by som radšej obchodoval BTC, ale vzhľadom na legislatívu (trebárs aj európsku MiCA) je to s tým ETF u nás jasná voľba.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
>> lebo btc ma byt sporenie na dlhu dobu a nemalo by ta trapit, co je teraz ... tak ci onak sa to bude musiet zmenit.
ano, presne tak - k dani a odvodom este zaplatis zdravotne a dochodkove
ano, presne tak - k dani a odvodom este zaplatis zdravotne a dochodkove

Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.