Roboticky vysavac
- Danix64
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 12. Máj, 2008, 14:00
Re: Roboticky vysavac
nas Xiaomi Vacuum Mop P (1.generacia) ma uz cca 3 roky a bateraka ked ukazuje ~50%, tak realne je to asi 0%, lebo vtedy okolo tej hodnoty 50% skape, ani nedojde do docku, proste len tak sa vypne uprostred vysavania.
Spoiler: ukázať
- molnart
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
len mi to pride divne, ze o v pohode dojde do docku, dostane sa do pozicie kde sa realne moze nabijat a hned skape. asi skusim cez home assistant nastavit aby sa vracal skor. len potom musim vyriesit aby aj po nabiti aj dokoncil co ma zacate a to netusim ako
Ja som mal vysavac 3-4 roky a az tak baterka na nom este neskapala.
Ale nova baterka neni moc draha a vymena neni narocna
Ale nova baterka neni moc draha a vymena neni narocna
Baterka nie je draha, ani vymena narocna. Skor tam chces originalnu a to je otazne co objednas/dostanes.
.
Roborock ma lahko dostupne nahradne diely, tusim som videl baterku aj na alze, a na ali maju official store
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
no ja mam este starý baterku som menil uz 2x u mna proste umrel robot na mieste ani do docku sa nevybral zvacsa sa to stalo ako vyšiel na koberec kde zvýšil výkon a vtedy to uz baerka nedala
Mám Roborock S7 od februára 2025 a podľa appky má navysávaných 4837 m2 a 106 hodín. Stav baterky neviem, ale dokáže 2x prebehnúť celý byt 53 m2 bez dobíjania. Ak mu dám 3x, sa ide ešte pred koncom nabiť a potom dovysáva tých pár zvyšných metrov.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Si ma donutil pozriet statistiky ... tak moj S51 ma odjazdených 1007 hodín a 54tis m2
My mame Roborock S5, 6 rokov, appka pise ze 250h total time, 15000m2, 1295 cleanups. Stava sa, ze mu zmagorie mapa a nevie nikde trafit, vtedy nahram nejaku starsiu zo zalohy, inak OK.
A to som si myslel, ze zena ho pusta casto (vychovany som na vysavani vzdy v sobotu doobeda
). Si neviem predstavit, ze by mi denne 40 minut vrzgal po byte. Ale tak asi ho pouzivate tak, ze zavriete a nech sa deje vola bozia…

Denne mi chodí iba do spálne ako budík
úplne vážne. A musím povedať, že som prekvapený, koľko prachu napriek tomu za tých pá dni nazbiera.
Inak tiež bol u mňa sobota ako vysávací deň. Odkedy mám robota, tak klasický vysávač neexistuje a tak raz do týždňa ide robot celý byt 3x a akurát si podľa nálady prejdem nedostupné miesta baterkovým tyčovým vysávačom, čo mám zavesený po ruke v kuchyni.

Inak tiež bol u mňa sobota ako vysávací deň. Odkedy mám robota, tak klasický vysávač neexistuje a tak raz do týždňa ide robot celý byt 3x a akurát si podľa nálady prejdem nedostupné miesta baterkovým tyčovým vysávačom, čo mám zavesený po ruke v kuchyni.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.