AUDIO CD
- Duroniak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 15. Dec, 2005, 20:00
AUDIO CD
Prosim poradte nejaky dobry program na tvorbu Audio CD.
Nera som skusal ale nejak neroby dobre audio cd lebo mi ho nechce brat Hi-fi Veza
Nera som skusal ale nejak neroby dobre audio cd lebo mi ho nechce brat Hi-fi Veza
MB: MSI K8N NEO4; CPU: Athlon64 3000+Winchester ; HDD: Maxtor 80GB; GRAFA: ATI Radeon X600(Pci-e) 256MB; RAM: 512MB (Canion); DVD ROM: LG 4167 b bulk; +Fáááááááájna BEDNA
Ak mas original cd , naco vyrabas kopie ? Ak mas stiahnute mp3 , je to warez. Takze ? A ak uz palis v nero , pal pomalou rychlostou maximalne 10x , niektore starsie prehravace maju s cd ktore su vypalene viac ako 10x problem prehrat.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
- Marek
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00
No Nero je podla mna uplne v pohode. Staci len palit rychlostou 16x a mensou a hlavne pouzivat kvalitne media. Mne sa do veze osvedcili Verbatimy so SuperAzo ochranou-to su tie modre a uplne najlepsie bude pouzivat media oznacene Audio (tie su ale o dost drahsie) alebo 650MB media, ak sa daju este zohnat.
@AjsTi: Neviem co tu do toho motas warez. Svoje original CD moze prepalovat kolko len chce pre vlastne potreby (napriklad jedno na doma, jedno do auta...) a mozno ze ma mp3 legalne kupene. On potreboval vedet ako to ma napalovat a podla mna nejde priamo o warez, alebo tu aspon nebolo o tom reci. A tu na fore je podla mna viacero takychto threadov, kde chce niekto poradit, a kopa ludi ho hned odsudi ze sem taha warez, aj ked to warez nemusi byt. Nepotrebujem mat s tebou nejaky konflikt, len som tu vyjadril svoj nazor ako to vnimam ja.
@AjsTi: Neviem co tu do toho motas warez. Svoje original CD moze prepalovat kolko len chce pre vlastne potreby (napriklad jedno na doma, jedno do auta...) a mozno ze ma mp3 legalne kupene. On potreboval vedet ako to ma napalovat a podla mna nejde priamo o warez, alebo tu aspon nebolo o tom reci. A tu na fore je podla mna viacero takychto threadov, kde chce niekto poradit, a kopa ludi ho hned odsudi ze sem taha warez, aj ked to warez nemusi byt. Nepotrebujem mat s tebou nejaky konflikt, len som tu vyjadril svoj nazor ako to vnimam ja.
To cele co si napisal na X riadkov som napisal do dvoch. Ale ked uz si zacal a nestes mat konflikt mohol by si mi dat link , kde si legalne kupim kvalitne mp3. OT/
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
kvalitne asi nikde z povahy formatu...(ak by si to myslel vazne, tak tu je to lacne: http://www.allofmp3.com )AjsTi napísal:...kde si legalne kupim kvalitne mp3.
moze ist aj o vlastnu tvorbu, fakt do toho netahajme warez pokial sa to nepreukaze.
napadla ma este moznost prekonvertovat subory do WAV alebo nejakeho formatu, ktory podporuje veza a potom to vypalit ako dataCD...
A akou rychlostou si napaloval a na ake media ?Duroniak napísal:kua som to napalil a veza to aj vezme ale strasne dlho nacitava pesnicky hlavne tie prve, posledne vezme hned